Keek op de week, boom en weiland die ik tijdens mijn loopjes tegenkom!Nog een week of zes en dan is 2017 al weer voorbij… dan hebben we kerst al weer gehad en zitten we bijna in 2018. Het gaat zo snel, te snel! Echt altijd zo aan het einde van het jaar lijkt het nog veel sneller te gaan! Elke week en elke maand gaat snel, maar deze maanden zijn druk en vliegen voorbij. Er is ook altijd zoveel te doen in deze periode, feestdagen, maar ook van alles voor de Speelgoedbank en andere (vrijwilligers)klusjes!

 

Zaterdag 11 november 2017

Gister werd onze oudste dochter ziek van de griepprik, vandaag mag ze nog een dagje rustig aan doen… daar is ze niet blij mee! ‘s Morgens ga ik met de jongste naar zwemtraining, daarna heb ik vergadering en als ik thuis kom is Peter al weer weg. Thuis ga ik met de meiden even wat rotzooi ruimen en ik werk de notule uit van de vergadering van vanmorgen.

Onze oudste wordt op gehaald door mijn zusje en zij gaan naar mijn ouders, ik mag namelijk die middag weer helpen bij de zwemwedstrijd van De Rijn waar de jongste ook zwemt. Rond 20.00 uur zijn we weer bij mijn ouders en eten we lekker pannenkoeken! Uiteindelijk zijn we veel te laat weer thuis, maar het was een drukke, effectieve en gezellige dag!

Zondag 12 november 2017

Een ‘trage’ zondag, ik besluit toch maar te gaan lopen… als ik terug kom heb ik een app gekregen dat we bij Cooper kunnen gaan kijken. Helaas duur het nog wel even voor Cooper met ons mee naar huis kan, hij eet namelijk nog niet zelf… die luiwammes.

Keek op de week - cooper Keek op de week - cooper
Verder doen we het rustig aan, de oudste gaat wat leren en ik werk de achterstand in werk voor Veusteveul weg. Door mijn kapotte laptop lukte het niet helemaal de afgelopen dagen.

Maandag 13 november 2017

Werken, school… het is weer raak op deze maandag, uiteraard! Ik breng s’morgens de meiden naar school, ga vervolgens zelf werken en haal om 14.00 uur de meiden weer op van school. Uit school pakken we de auto en gaan we naar de stad, daar halen we cadeautjes voor Peter… hij is woensdag jarig en de meiden hebben ieder een bedrag gekregen om uit te geven.

Keek op de week - yumbox keek op de week speelgoedbank
Vanavond was de speelgoedbank geopend voor de feestdagen, ik was er lekker op tijd om wat dingen voor te bereiden en was helaas pas laat thuis. Maar alles is gelukt en we hebben op de eerste dag al voor meer als vijftig kinderen spulletjes weggegeven en besteld! Top avond, ging weer gesmeerd!

Dinsdag 14 november 2017

keek op de week, yumbox voor mamaEen lange werkdag, die dinsdag werkt voor mij gewoon niet. Ik vind het lastig en een vervelende dag in veel opzichten. Eerst de kinderen naar school, dan werken tot 16.15 uur, snel naar huis koken en dan weer door om met de jongste te gaan zwemmen. Als ik terug kom van het zwembad kruip ik achter de laptop om nog even wat mail te beantwoorden en even wat werk te verzetten voor Veusteveul.

 

 

Woensdag 15 november 2017

nieuwe bril, keek op de weekHet is weer een ren en vlieg dag! De meiden gaan hun papa cadeautjes geven want hij is jarig! Ik ga alvast alles klaar maken, meiden naar school en ik naar het werk! De auto staat al bij school zodat we als ik de meiden heb opgehaald meteen naar Veenendaal kunnen om mijn (tijdelijke) bril op te halen. Omdat er weer een paar moeten plassen gaan we ook nog even ergens wat drinken en vervolgens door naar het zwembad voor de training van de oudste! Ze is weer fit genoeg en mag weer haar baantjes zwemmen, na het zwemmen blijkt ze toch niet zo fit als dat we dachten en heeft ze buikpijn en pijn in haar benen.

Peter gaat in de avond naar mijn ouders om nog wat rolgordijnen op te hangen en ik rommel weer wat achter de laptop terwijl ik ondertussen wat dingen probeer op te ruimen in huis.

Donderdag 16 november 2017

Studiedag voor de meiden en ook voor mama, ik heb een paar weken geleden besloten om ‘gewoon’ vrij te nemen. Toch twijfel ik van de week weer, zal ik dan niet alsnog gaan werken en dat ik ze toch naar mijn ouders laat gaan? Ik besluit toch thuis te blijven… kan ik een dagje wennen aan die nieuwe (rot)bril!

We gaan uiteindelijk al op tijd richting de speelgoedbank om daar alvast wat werk te verzetten, administratie bij te werken en helemaal klaar te zijn voor de volgende openingsavond voor de feestdagen. Eind van de middag gaan we naar de dansschool en dansen de meiden hun lessen, ondertussen haal ik Peter op en brengt hij mij weer terug bij de Speelgoedbank voor de avondopening.

Vrijdag 17 november 2017

Eerst breng ik de kinderen naar school en vervolgens ga ik lopen, ik volg weer eens een looptraining. Dit keer ging het wat beter met het lopen, de eerste training was te makkelijk en deze ging prima, niet echt een uitdaging nog. Nu nog maar een keertje deze training lopen en daarna maar weer een stapje verder!

Keek op de week, administratie van de speelgoedbank bijwerken Strak blauwe lucht maar koud... keek op de week Keek op de week, de Eng in Wageningen
Na het lopen ben ik naar de speelgoedbank gegaan om de administratie weg te werken, alle kind registraties zijn weer verwerkt en up to date! Rond 15.00 uur zijn we weer richting de dansschool gedaan, daar weer even wat werk verzet en geholpen… even wat gegeten en toen naar huis! Morgen weer een dag… een hele leuke dag maar daar volgende week meer over!

Hoe was jouw week? Leuke dingen gedaan?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge