Wagenings Jeugdlintje voor onze meiden! Keek op de weekEen week van een heel aantal bijzondere momenten! Een kat in huis, medaille, op pad met Sint en vaak speelgoedbank, het was weer zo’n week! Maar het einde van de grootste drukte is in zicht, daarna wordt het gelukkig weer wat minder. In deze keek op de week kan je echt van alles lezen, lees mee met ons weekoverzicht.

Zaterdag 18 november 2017

Wat een dag was het!! De oudste zou vanmorgen gaan trainen, maar nadat ze vorige week de griepprik heeft gehad is ze eigenlijk niet echt lekker hersteld en heeft pijn in haar lijf. Het lukt haar niet om op tijd uit bed te komen, vervelend…. vooral voor haarzelf! Gelukkig gaat het wat beter als ze op haar gemak het bed uitkomt en rustig kan bijkomen.

Rond 10.15 uur worden we op het gemeentehuis van Wageningen verwacht, wat de meiden op dat moment niet weten is dat zij in het zonnetje gezet worden. Onze meiden, een vriendinnetje en nog een heel aantal andere kinderen krijgen het Wagenings Jeugdlintje omdat ze een mooie prestatie of een bijzondere bijdrage leveren in de samenleving. Ze krijgen een medaille, oorkonde en als kers op de taart mogen de meiden mee in de koets bij Sinterklaas.

Keek op de week Keek op de week
Als we thuis zijn gaan we even wat eten en s’avonds gaan we nog even bij Cooper, Simba en Poes kijken… nog een weekje en dan komt Cooper bij ons wonen! Spannend 🙂

Zondag 19 november 2017

Feest! De man in huis, Peter viert zijn verjaardag vandaag en we vieren het thuis! Maar eerst ga ik lopen, voor acht uur loop ik al buiten. Het lopen gaat helemaal niet lekker, ik loop gewoon niet lekker en later blijkt dat ook wel. Helaas, het is niet anders en ik heb wel gelopen, dat is dan weer het pluspunt.

Als ik thuis ben ga ik douchen en omkleden, de meiden gaan aankleden en we gaan weer even naar de katten. Waarschijnlijk de laatste keer voor we Cooper op gaan halen! We blijven bijna anderhalf uur en spelen wat met de poezenbeesten en zorgen voor schoon water en voer. Als we thuis komen zit er al aardig wat visite bij Peter, daarna stopt het niet meer tot een uurtje of acht s’avonds. Dan is het feestje voorbij en gaan we opruimen!

Maandag 20 november 2017

Het is weer zo’n vervelende maandag, gelukkig hebben we het allemaal weer overleefd! Vandaag mocht ik eerst de meiden naar school brengen en daarna richting kantoor. Na het werk en school heb ik de meiden opgehaald en hebben we onze lunchboxen uitgepakt en toen weer door naar de Speelgoedbank. Vanavond waren we namelijk weer open voor ouders om cadeautjes te komen halen en bestellen en vanmiddag deden we de voorbereiding voor vanavond.

Eind van de middag bracht ik de meiden naar huis en ging ik weer terug richting de Speelgoedbank, daar heb ik samen met mijn zusje en ouders gegeten. Het was een drukke dag, maar ook leuk!

Dinsdag 21 november 2017

Keek op de weekIk heb een lange werkdag voor de boeg, dat wil zeggen dat ik vandaag zeven uur heb gewerkt. Als ik de meiden naar school breng loop ik door naar kantoor en ga ik aan het werk. Vandaag blijk ik flink productief, lekker! Het meeste werk is gedaan vandaag, morgen weer een nieuwe dag!

Uit het werk ga ik koken, Peter gaat met de jongste naar het zwembad voor haar training en ik ga aan het werk voor de Speelgoedbank. Ik moest echt veel doen nog om alles rond te maken van de opening gisteren en als voorbereiding op donderdag.

|

Woensdag 22 november 2017

Keek op de weekGekkenhuis dag, maar tegelijkertijd ook weer erg leuk en uiteraard kon ik weer nergens nee tegen zeggen! Eerst werken voor mij en school voor de meiden. Na schooltijd kwam ons buurjongetje spelen en de buurman kwam even koffie drinken, gezellig! Eind van de middag weer richting het zwembad, dit keer niet voor een zwemtraining maar voor de schoolzwemkampioenschappen die ‘onze’ zwemvereniging organiseert.

De meiden zwemmen mee met hun school en ik help met de puntentelling, het is meestal even druk en hectisch maar tegelijkertijd ook erg leuk om te doen! Peter komt de meiden ophalen en zet mij af bij de Speelgoedbank, voorzien we alle bestellingen van Lobbes van de juiste naam zodat ze straks met de juiste ouders mee naar huis gaan.

Donderdag 23 november 2017

Keek op de weekDe laatste werkdag van de week, wederom een dag vol met van alles en nog wat! Ik start met de meiden naar school, dan ga ik werken en gedurende de dag staat mijn telefoon rood. Waarom? Er moet weer het één en het ander geregeld worden voor onze oudste dochter en dat loopt (weer eens) niet vanzelf en soepel. Kortom ik probeer te werken, ik krijg het werk wat ik moet doen af maar tegelijkertijd zijn er zorgen. Die combinatie is niet altijd even succesvol, maar goed werken zal moeten, net als zorgen!

Na het werk haal ik de meiden op bij mijn ouders en dan neem ik ze mee naar de dansschool waar beide meiden les hebben vandaag! Als de oudste in haar Urban les zit ga ik met de jongste Peter ophalen, ze zetten mij weer af bij de speelgoedbank waar we met een grote groep vrijwilligers weer gezorgd dat ook de gezinnen die het financieel niet breed hebben kerst en/of sinterklaas kunnen vieren!

Ondertussen heeft Peter met de meiden onze Cooper opgehaald, als ik om 23.00 uur thuis ben is het uiteraard eerst knuffeltijd! Ik ga daardoor (veel te) laat naar bed, maar wat is het gezellig! Nou ja, dat vinden wij, de hond en de kat moeten nog wel even aan elkaar wennen geloof ik.

Vrijdag 24 november 2017

Keek op de weekDie verhipte maandstonden ook! Lopen is geen optie vandaag, als het zo blijft het hele weekend niet, wat voel ik me daar toch beroerd van. Echt shit, net nu ik wat serieuzer ben gaan lopen kan ik het niet opbrengen door de pijn in mijn lijf. Ik besluit achter mijn laptop te kruipen voor de Speelgoedbank en voor Veusteveul, zo kan ik ondertussen even zien hoe het met Bono en Cooper gaat.

Uiteindelijk blijk ik de beste persoon op aarde te zijn om in te klimmen, mee te knuffelen en samen te werken. Veusteveul heeft een vierpotige collega erbij. Die nieuwe collega, Cooper vindt het leuk om de letters te zien verschijnen op het beeldscherm en dan maar lekker op het toetsenbord te gaan zitten.

Uit school gaan we naar de dansschool voor de nodige danslessen, ik ruim er wat op, werk wat op mijn laptop en na de les verdwijnen we snel naar huis! Ik besluit nog even snel naar Zoo & Zo te gaan, er zouden leuke aanbiedingen zijn en er is honden en kattenvoer nodig.

Hoe was jouw week? Leuke of bijzondere dingen gedaan? Of net als hier drukker als anders?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge