Keek op de week met Sinterklaas en zwarte PietenIn deze eerste zin beloof ik al iets… namelijk dat het een nogal ééntonig verhaal zal worden! Zoals je natuurlijk al hebt kunnen lezen ben ik super druk en heb ik weinig tijd om te bloggen, maar mijn dagen zijn voller als vol en elke dat is het weer hetzelfde verhaal. Speelgoedbank, werk, gezin… niet echt variatie. Toch benieuwd? Lees dan mee met wat ik de afgelopen week allemaal heb gedaan!

Zaterdag 25 november 2017

Opnieuw ben ik niet te vinden op het zwembad! De oudste hoeft niet te trainen omdat zij later vandaag een wedstrijd moest zwemmen. De jongste heeft wel gezwommen, de man in huis is met haar richting het zwembad gegaan! Rond half elf komt de jongste bij mij en neemt Peter de oudste mee naar de zwemvereniging, eerst gaan ze lunchen en daarna richting Nijmegen voor de wedstrijd.

Keek op de week, in de speelgoedbank! Keek op de week met Sinterklaas en zwarte Pieten
Maar wat was ik dan eigenlijk aan het doen? Net als vorige week was het weer tijd voor Speelgoedbank Wageningen, vandaag werden er voor het laatst cadeautjes opgehaald en besteld bij ons! Aansluitend moesten er wat mannen bruin worden en één man oud met veel wit haar, witte jurk en rode mantel.

Ondertussen was één van onze nichtjes naar Wageningen gekomen en zij heeft boodschappen gehaald, we gingen pas eind van de middag naar huis. Daarna nog gekookt, gegeten en verder gewoon even niets gedaan!

Zondag 26 november 2017

De meiden zijn al op tijd wakker, wij starten lekker rustig op! Begin van de middag gaan we naar de persvoorstelling van Disney’s nieuwe film Coco. Een prachtige film, met een duidelijk verhaal en het duikt in een wereld die we niet kennen.

Keek op de week, naar de film coco Keek op de week, onze Cooper
Onze jongste dochter huilde tijdens de film, ik dacht dat het weer typisch onze dochter was… maar het bleek anders, er waren nog een heel aantal kinderen erg verdrietig. De leeftijd van 6+ zou ik mijn ogen wel anders moeten… ik denk 8+ maar goed, ik ben maar een simpele moeder die zich afvraagt om het nu echt een goede film is voor een 6 of 7 jarige.

Na de film zijn we snel naar Wageningen gereden, we moesten nog even snel cadeautjes voor de surprise halen en boodschappen waren er ook nog nodig!

Maandag 27 november 2017

Keek op de week, mijn huidige haakwerk!Ik zie op tegen de komende week, er moet zoveel en er zijn zoveel afspraken dat ik eigenlijk maar van dag tot dag bekijk wat er echt moet en nodig is. Maar als ik in die agenda kijk denk ik alleen maar, er past echt niets meer bij!

We starten zoals elke werk en schooldag, alles klaarmaken voor de dag. De lunches maak ik klaar, net als de tien uurtjes. De meiden vullen zelf hun drinkflessen, pakjes of bekers en ik probeer, als het lukt nog even snel foto’s te maken van de gevulde yumboxen.

Uit school haal ik de meiden op en er komt een vriendinnetje van de oudste spelen, dat was leuk! Peter kwam redelijk op tijd thuis en ik ging als een gek weer richting de Speelgoedbank waar ik samen met mijn zusje heb gegeten, zooi opgeruimd en dingen klaar heb gezet.

Dinsdag 28 november 2017

Keek op de week!En weer is het zo’n dag! Ik begin de dag zoals gebruikelijk… al douche ik wat langer omdat het wakker worden gewoon niet zo best lukt vandaag. Als ik de meiden naar school heb gebracht kom ik op kantoor en heb ik direct mijn functionerings- en beoordelingsgesprek, gelukkig heb ik dat overleefd.

Na het werk haal ik mijn zusje op en vertrekken we als een malle richting Ede om daar de laatste cadeautjes op te halen. Als we terug zijn zoeken we de cadeautjes uit, plakken we de juiste namen en nummers erop. Niet veel later breng ik de kinderen thuis en wordt ik weer thuis opgehaald, daarna wat eten op de speelgoedbank en gaan we nog even aan de slag!

Woensdag 29 november 2017

Werken, daar begint het vandaag weer ‘gewoon’ mee! Het is druk op kantoor en het werk lijkt in eens tien keer zoveel te zijn! Geen punt, ik hou er wel van als er een beetje werkdruk is, maar eerlijk is eerlijk het is opvallend veel in eens. We vermoeden dat mensen in eens beseffen dat het boekjaar bijna ten einde is en dat er nog van alles gedaan moest worden.

Keek op de week, lunchbox yumbox Keek op de week met Bono en Cooper
Na het werk haal ik de meiden weer op en vertrekken we weer richting mijn tweede thuis, de meiden gaan mee en ik ga daar snel aan de slag met het klaar maken van de Pieten die met een grote groep en Sint richting een AZC zijn geweest voor beide partijen een prachtige en onvergetelijke ervaring!

De avond zijn we open voor het ophalen van de bestelde cadeautjes dus we zijn en blijven weer op de Speelgoedbank en we eten daar een broodje. Manlief gaat met Cooper richting de dierenarts en komt daarna langs, hij neemt de jongste mee en de oudste moet hij ophalen op het zwembad.

Donderdag 30 november 2017

Werk, werk, werk… een ‘lange’ dag! Maar eerst zit ik nog bij de IB-er op school voor onze oudste dochter, daar is weer van alles gaande en we moeten dingen afstemmen. Zodra ik op het werk ben verzet ik echt een berg met werk en nog is het niet af als ik wegga! Op het werk luisteren we gezellig kerstmuziek, heerlijk!

Vanuit het werk rij ik direct door naar de dansschool, de meiden zijn daar al en de jongste zit inmiddels al in haar musical les, de oudste zit te kleuren aan de tafel. Gezellig! Rond 18.00 uur rij ik naar huis, haal Peter op en hij brengt mij weer richting mijn tweede huis. Vervolgens gaat hij naar de dansschool terug om de oudste weer op te halen.

Ik blijf op de speelgoedbank omdat we wederom geopend zijn voor onze klanten, nu alleen morgen nog een dagje!

Vrijdag 1 december 2017

Weekend! Nou ja, weekend van het werk! Dit geeft iets meer ruimte en rust. Ik breng de meiden naar school, Ingrid een vriendinnetje gaat met mij mee naar huis en vervolgens gaan we even naar de bloemist. En daarna? Drie keer raden, ja dus aan het werk op de Speelgoedbank!

Yumbox lunch! Keek op de week, de surprises van groep zeven. De surprise die onze dochter met haar tante maakte.
We zijn geopend tot 13.00 uur, daarna lunchen we nog wat en halen we de kinderen op. Daarna nog heel even terug en dan naar de dansschool, voor de meiden was het tijd voor hun breakdance lessen. Als we thuis zijn gaan de meiden direct naar bed, morgen is het weer tijd voor het zwemmen.

Hoe was jouw week? Ook zo druk of helemaal niet? Vinden jullie kinderen de decembermaand en de aanloop ernaar toe ook zo spannend?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge