Keek op de week... de foute yumboxWeer een keek op de week! Het lijkt hooguit twee dagen geleden te zijn dat ik Keek op de week #39 klaar maakte voor publicatie. De tijd vliegt werkelijk en nu deze maanden lijkt het helemaal allemaal nog sneller te gaan! Overal lijkt het een eindsprint te zijn, op kantoor bij mijn werkgever maar ook privé en mijn startende bedrijfje lijkt in beeld te komen. Het is leuk om lekker bezig te zijn met alles, maar de tijd glipt tussen mijn vingers door op het moment! Op naar rustigere tijden!

Zaterdag 2 december 2017

Keek op de week, mistig en vorst!Het is weer zo’n weekend… het staat volledig in het teken van Sinterklaas en Zwarte Piet en niet één maar wel meer als één sinterklaas en meer als genoeg Pieten. Vandaag was de eerste dag van het weekend, vanmorgen was het raak en later vandaag mochten we nog een keer!

De meiden moesten gewoon trainen voor het zwemmen, dat was opnieuw papa’s taak deze zaterdag! Dit komt dus door alle sinterklaasperikelen en de tijd die we daarmee kwijt zijn. Daardoor heb ik gewoonweg al weken de tijd niet gehad om mee te gaan naar de trainingen.

Het was dus druk genoeg, we hebben ons weer vermaakt op de speelgoedbank! Van schminken tot opruimen. Tussendoor naar de Zeeman in Rhenen geweest waar we nog spullen mochten komen ophalen voor de Speelgoedbank en ik ben even naar de Pepernotenjam geweest bij Bransz.

Keek op de week Bevroren bladeren in de tuin. Keek op de week De zaterdag sint en pieten! Keek op de week, Zeeman Rhenen bedankt!!
Peter ging met de meiden naar het sinterklaasfeest op zijn werk en daarna bracht hij de meiden bij mijn ouders voor een nachtje logeren.

Zondag 3 december 2017

Keek op de week Eén van de zondag sinten!

Wat een drukte op zondag… jeetje! Het werd ook in de loop van afgelopen week steeds gekker. Het originele plan was om vanaf 12.30 uur op de speelgoedbank te zijn om sint en zijn pieten weer netjes op pad te sturen.

Een paar dagen daarvoor, ik meen op woensdag bleek dat er ook nog een hele groep pieten nodig was in het centrum. Ook dat werd geregeld, maar ook zij moesten nog in hun feestelijke outfit gehesen worden en voorzien van een mooie veer en een kleurtje.

Kortom, onze zondag… althans die van mijn zusje en mij bestond uit vieze handen, veel mensen en zooi ruimen. Verder vooral moe en lui zijn en ook blij zijn dat het weer voorbij is voor een jaar! Volgend jaar weer verder.

Maandag 4 december 2017

Keek op de week, zie de maan schijnt door de bomen... sinterklaas en winter!De meiden stuiteren door huis, tja het is immers bijna Sinterklaas! De jongste heeft morgen een bezoek van Sint, dansen voor Sinterklaas en een cadeautje voor de boeg. De oudste doet surprises in haar klas, maar vandaag mogen ze naar de klas en gaan ze er alvast goed naar kijken en alles klaar zetten! Reden genoeg tot stuiteren zoals je zult begrijpen.

Ik breng de dames dan ook maar naar school, ik ga zelf werken en om 14.00 uur haal ik ze weer op. Ze zijn moe! Jaja, echt!

We maken wat huiswerk, ik ruim weer eens het huis wat op en wissel een was. Daarna is het tijd om te koken en dat doen we dan ook maar. Na het eten pak ik mijn spullen en ga ik naar de dansles! Ik ben lekker vroeg weer thuis, ik besluit lekker vroeg naar bed te gaan en dat lukt zowaar een keer!

Dinsdag 5 december 2017

De meiden hebben energie genoeg, tja ondanks dat je weet hoe het werkt en hoe het zit… het blijft toch spannend! Wat krijgt de klas nu eigenlijk voor een cadeautje? Wat heeft het klasgenootje nu gemaakt als surprise en wat zou erin zitten? Vind mijn getrokken lootje de surprise en de cadeautjes wel leuk? Het blijven terugkerende vragen in deze vroege ochtend!

Als ik de dames op school heb afgeleverd en sinterklaas met zijn pieten in aantocht is haak ik af en ga werken, er moet veel gedaan worden!

Keek op de week dit kregen de meiden van sint Keek op de week Cooper maakt kennis met mini cooper
De jongste hoeft niet te zwemmen, het zwembad is gesloten… dat maakt wel dat we rustig aan kunnen doen. Ik ben onverhoopt tot laat aan het werk en Peter haalt even patat en snacks voor in de airfryer. Na het eten blijkt dat ik de post nog niet heb gepakt… dat vraag ik even aan de meiden en wat denk je? De post paste niet in de brievenbus dus alles lag er onder! Toch wat cadeautjes op 5 december!

Woensdag 6 december 2017

Keek op de week... de foute yumboxThe day after… tjonge de meiden weten niet zo goed waarom er toch cadeautjes waren. De vragen wie heeft dat gedaan en wie heet het geregeld voeren de boventoon. De meiden mochten kiezen eerder dit jaar, vieren we kerst of sinterklaas, ze kozen samen voor kerst. Toch waren er cadeautjes, dat is raar!

Toen de jongste aangaf, mam, ik ben zo blij dat wij ook pakjesavond hebben gehad net als alle kindjes in mijn klas dacht ik.. misschien is ze toch wat te jong om zo’n keuze te maken. Sociaal gezien was dit goed en heeft ze net als de andere kinderen Sinterklaas gevierd. Later vandaag bleek dat ook bij de oudste iedereen nog sinterklaas heeft gevierd, dus we hebben het (per ongeluk) nog goed aangepakt.

Ow ja, nog wel iets grappigs… ik plaatste een te foute sinterklaas lunchbox op instagram, het koste me in totaal bijna 20 volgers! Als je het grapje niet kan waarderen… helaas, dag lieve volgers 😉

Donderdag 7 december 2017

Een 'gewone' yumbox Keek op de weekEen lange, hele lange werkdag voor de boeg. Niet lang in uren, maar wel in de stapels werk die er liggen en de lange adem die ik nodig heb voor een aantal discussies en werkzaamheden. Maar hé het is weer goedgekomen vandaag. Het is weer klaar voor deze week op kantoor.

Na het werk weer door naar de dansschool, daar heb ik nog even geprobeerd wat te werken… helaas niet het gewenste resultaat, maar het is niet anders. Daarna de meiden snel naar huis gebracht en toen ben ik weer terug gegaan om opnieuw een tapdance les te volgen. Hartstikke leuk, maar ruim drie weken niet dansen levert toch wel een flinke achterstand op, tot grote frustratie van mij…

Als ik thuis komt staat onze (kunst)kerstboom, is ook wel weer gezellig… nu hopen dat de beesten hem ook laten staan!

Vrijdag 8 december 2017

Een werkdag voor mij… maar niet op kantoor! Nee, ik help mee een site wat meer te optimaliseren voor zover mogelijk. Het is lastig, maar met kleine stapjes komen we er ook, vorig jaar hebben we hele grote stappen gezet en nu gaan we daar weer even mee verder.

Als de meiden klaar zijn met school haal ik ze op, dan even boodschappen doen en weer door naar de dansschool. De meiden volgen hun breakdance les en ik rommel wat aan, ik help hier en daar, drink koffie en thee en werk wat achter mijn laptop tot de meiden klaar zijn met dansen! Daarna naar huis en ik beland met een plof op de bank, ik zet de tv aan en pak er een haakwerkje bij!

Keek op de week, Kerst @ home Keek op de week Cooper en Bono spelen samen!
De week is weer voorbij, nog twee weken en dan is het kerstvakantie voor de meiden! Peter heeft ook de eerste week vrij, daarna moet hij weer aan het werk. In principe ben ik ook tussen kerst en oudjaar vrij, maar de vraag is nog even… lukt het echt? We zullen zien!

Hoe was jouw week? Leuke dingen gedaan? Druk? Of gaat alles gewoon zijn gangetje?
Heb jij nog vrij met de feestdagen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge