Keek op de week, kopje koffie in VeenendaalHet einde van het jaar is nu echt in zicht, over ruim een week is het al kerst! De eindsprint is duidelijk gaande, de meiden moeten nog ‘even’ van alles Peter en ik hebben dan tussen kerst en nieuwjaar vrij van het werk, op 2 januari moeten we weer vol aan de bak. Nu eerst even de terug blik over de afgelopen week in deze 41ste keek op de week! 

 

 

 

Zaterdag 9 december 2017

Keek op de week, op zaterdag was er weer een zwemwedstrijd.Zoals een gemiddelde zaterdag is ook deze zaterdag begonnen met zwemtraining voor beide dames! Peter is met de meiden naar huis gegaan en ik heb nog een vergadering gehad. Daarna zou ik naar huis lopen, uiteindelijk ben ik bij de Speelgoedbank beland omdat daar mensen aan het werk waren.

Daarna toch door naar huis, even naar huis wandelen is dan toch echt lekker! Als ik thuis ben heeft Peter al yumboxen gevuld voor de meiden om mee te nemen naar het zwembad. Eind van de middag gaan we weer richting het zwembad in Wageningen, daar verzamelen en vanaf daar rijden we naar Zetten waar de zwemwedstrijd is.

Na een aantal uurtjes zwembad gaat een gelukkige dochter, in het bezit van twee bronzen medailles weer met ons mee naar huis. Het is inmiddels al laat… we eten nog even wat en verder doen we helemaal niets!

Zondag 10 december 2017

Een dagje aan het werk! Rond 12.00 uur ben ik daar waar ik moet zijn en starten we met het ‘oplappen’ van de website, ik zoek wat dingen uit en probeer problemen uit de site te analyseren en op te lossen. Gelukkig lukt dat! Peter en de meiden komen even later nog wat boodschappen brengen en drinken ook even wat.

Ondertussen begint het flink te sneeuwen, als ze naar huis gaan ligt er inmiddels al een behoorlijk laagje sneeuw. s’Avonds rond 18.00 uur haalt Peter mij weer op en gaan we lekker naar huis. Ik ben flink moe, maar mijn eigen site heeft eruit gelegen, eigenlijk is die gewoon ‘kapot’. Niets klopt er meer, leuk joh een wordpress update en een update van mijn thema die mis gaat! Het resultaat is dat de foto’s wazig zijn, de layout door de war ligt en er gewoon content is verdwenen.

Als ik ga slapen, te laat… lijkt het weer redelijk op het eerste oog, daar blijft het ook bij! Ik blijk toch hulp nodig te hebben, gelukkig helpen ze me.

Maandag 11 december 2017

De dag begint toch wat ‘gespannen’, er staat een ondersteuningsteam voor onze oudste dochter gepland en ja, dat vind ik spannend! Uiteindelijk krijg ik al redelijk op tijd een telefoontje dat het niet door kan gaan, maar dat de druk er ook even wat af is omdat er al het één en het ander geregeld is en op (relatief) korte termijn voor elkaar is.

Ondertussen heb ik de meiden al naar school gebracht en zit ik al weer op kantoor, een drukke week deze week! Deze week mag iedereen de laatste zaken voor 2017 aanleveren en dat zorgt elk jaar weer voor een opschoning op bureau’s, het werk ligt vervolgens bij ons. De afronding van boekjaar 2017 begint nu!

Keek op de week, sneeuw.. een laagje van een paar centimeter zette nederland op zijn kop Keek op de week, Dé nieuwe plek van Cooper.. echt ik vraag me af wat er leuk aan is.
Als ik de meiden ophaal komt Peter ook naar school, hij had immers vrij gevraagd om bij de kinderen te blijven tijdens het overleg. Dus we zijn met z’n alle thuis! Peter brengt de meiden half van de middag naar mijn ouders, ze gaan daar logeren in verband met de staking van morgen door de leerkrachten.

Helaas gooit de sneeuw heel Nederland op z’n kop, ook dansles kan daardoor niet doorgaan, dus we zijn ook echt de rest van de dag thuis.

Dinsdag 12 december 2017

Staking in het onderwijs, de meiden zijn bij opa en oma en gaan vandaag naar de Speelgoedbank. Opa, oma en tante Mimi gaan daar opruimen en werken. Peter en ik zijn ‘gewoon’ aan het werk geweest, ik begon vroeg en was ook wat eerder thuis. De meiden kwamen echter pas laat, Peter haalde ze uit het werk op.

Toen ze thuis kwamen snel douchen en daarna met de jongste als een gek richting het zwembad voor haar training! Daarna weer naar huis… thuis heb ik nog even wat dingen gedaan voor de zwemvereniging en daarna nog wat gerommeld aan mijn site.

Woensdag 13 december 2017

De meiden snel naar school gebracht en door naar het werk, nog even een half uurtje wat doen voor ik weer naar één of andere sessie toe moet. Daar heb ik eigenlijk geen zin in, maar het verloopt beter als dat ik van te voren had gedacht. Alleen voelt het niet goed, ik hoor daar duidelijk niet thuis. Helaas is het verplicht… maar voor het komende half jaar heb ik het gehad.

Keek op de week, een keer of vier weer in het zwembad gezeten... Keek op de week, Yumbox elke dag weer..
Om 14.00 uur sta ik weer bij school om vervolgens met de meiden naar huis te gaan. Thuis zijn we even aan het ‘relaxen’ en om 16.00 uur breng ik de oudste naar haar zwemtraining. Daarna ga ik met de jongste even boodschappen doen en vervolgens weer naar het zwembad om even te kijken.

‘s Avonds ben ik opnieuw met mijn site bezig geweest, het moet gewoon weer een beetje wat gaan lijken. Daarnaast is het best een spannende week, met een nieuwe blogger op Veusteveul!

Donderdag 14 december 2017

Werken, dat is het eerste vandaag! Of eigenlijk de meiden wegbrengen naar school. Vanuit het werk haal ik de auto op en rij ik naar mijn ouders om de meiden op te halen. Ik drink nog even een kopje koffie en daarna gaan we naar de dansstudio.

Keek op de week, gevulde yumbox Keek op de week, Bloemen van het bloemenmeisje
De meiden dansen en om 18.00 uur ga ik naar huis, ik kleed me om en vervolgens brengt Peter mij bij de Patio waar de sportverkiezing is. Ik help daar en wordt omgedoopt tot ‘bloemenmeisje’, ik heb in ieder geval een taak gehad deze avond.

Vrijdag 15 december 2017

Eerst de meiden richting school, dan haal ik de auto op en ga naar Veenendaal. Ik laat toch mijn bril nog eens doormeten, is het echt wel goed gegaan met de sterkte? Klopt het wel? Ja het blijkt te kloppen! Ondertussen zoek ik nog naar kerst sokken, zoek ik schoenen en kijk ik gewoon even lekker rond in het centrum. Twee keer drink ik koffie, gewoon in mijn eentje heel rustig en relaxt! Ik hou ervan, echt even ‘ik tijd’.

Als ik thuis kom ga ik even op de bank zitten en meteen ligt de hond naast me en de kat op schoot, kriebel en knuffeltijd! Daarna haal ik de meiden weer op en gaan we naar het centrum, de oudste moet een nieuwe map voor school hebben.

Keek op de week, Cooper Keek op de week, kopje koffie in Veenendaal Keek op de week, Yumbox met pastasalade
Daarna weer door naar de dansschool, de meiden hebben beide dansles. Rond 20.00 uur zijn we thuis en kruip ik op de bank met mijn laptop om de foto’s van mijn weekoverzicht bij elkaar te zoeken. Ook plan ik voor het weekend nog even wat artikelen in voor social media.

Hoe was jouw week? Ook last van het eindsprintje zo aan het einde van het jaar?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge