Keek op de week #43, Een heerlijk gevulde tapasplank op tweede kerstdag!De laatste week van het 2017, morgen is het al weer oudjaarsdag en dan is het maandag al weer 2018! Het blijft bijzonder zo’n jaarovergang. Een jaar waarin wij veel te doen hebben, hopelijk kunnen we de uitdagingen aangaan en komen we weer een paar stapjes verder! Maar nu eerst kijken we terug op de laatste week van 2017 met keek op de wek #43!

Zaterdag 23 december 2017

Beetje in de bonen sta ik op, het idee dat ik heb is dat het zondag is! Helemaal niets van waar, mijn biologische klok maakt een foutje. Zodra ik wakker ben sta ik op, stap onder de douche en ga vervolgens boodschappen doen. Eerst de bakker, dan de supermarkt… alles moet nog in huis voor de kerst en zo vroeg is het gelukkig goed te doen!

Als we thuis alles hebben opgeruimd stappen we in de auto richting Arnhem. We gaan voor Adidas Superstars voor de meiden, helaas komen we zonder thuis. Ze zijn gewoon niet op voorraad, voor de jongste zijn de classics zelfs niet te bestellen. Ze zoeken beide online wat uit, we bestellen ze en gaan volgende week terug om te passen. Uiteraard kopen we nog genoeg andere dingen, ook nog even snel cadeautjes voor kerst!

Keek op de week... onze meiden gaf ik ieder een te leuke broek.. ow ja en ook nog een jurk en legging. Keek op de week, een glamoureus feestje op kerstsokken! Keek op de week, de oudste heeft een zwemwedstrijd!
We drinken in Arnhem nog wat en dan brengt Peter mij met de oudste naar Ede, zij heeft daar een zwemwedstrijd. Die wedstrijd duurt me eigenlijk iets te lang, we zijn er om 15.15 uur en gaan 20.15 uur pas weg.. bah!

Met een tussenstop thuis en bij mijn ouders gaan de man en ik naar een verjaardagsfeestje! Dat is gezellig, leuk en grappig. Bovendien goed voor mijn conditie en beweging, als ik de fitbit om zou hebben gehad was die doorgeslagen denk ik. De hele avond wordt er gedanst en ik doe mee (ja… echt)! Het feestje is gezellig en we zijn in de ochtend weer thuis, de vraag is ga ik slapen of blijf ik wakker. Ik kies voor het eerste!

Zondag 24 december 2017

Keek op de week, Cooper maakt me wakker door heel hard te spinnen op mijn buik!Op bezoek in Beneden Leeuwen, de schoolfamilie woont in Beneden Leeuwen… nou ja degene waar wij contact mee hebben. We gaan eerst even naar mijn schoonvader om vervolgens naar de tantes (en man van, dochter van) van Peter te gaan. Dat is wel even gezellig! De meiden vermaken zich weer heerlijk en we spreken af met Peter zijn nichtje, morgen op eerste kerstdag krijgen we alsnog visite!

Bij thuiskomst gaat Serious Request aan, de meiden willen zien dat de Dj’s het huis uit gaan… prima het is vakantie! s’avonds pak ik de cadeautjes nog even in en verzin iets om te geven aan mijn zusje omdat haar cadeautje er nog niet is… helaas! De Yumbox die ik voor haar heb besteld is een pre-order en zoals het traditioneel het geval is bij de leverancier, wordt het (te) laat geleverd.

Maandag 25 december 2017

Een relax dagje! Geen gekke dingen… tenminste dat dachten we tot ik op een gegeven moment bedacht dat we naar de film zouden gaan. Het werd Ferdinand, wat een heerlijke film! De jongste is weer in tranen, zoals elke film! Er is uiteraard in elke film wel wat spannends of iets dat verdrietig is, zo ook in Ferdinand.

Keek op de week, we gingen naar de film Ferdinand! Bij Cinemec Ede, nou ja of Pathe inmiddels... verkopen ze Starbuckscoffee!
s’middags krijgen we Peter zijn nichtje op visite, eten pannenkoeken en toetje van Oma Lia! Verder kijken we televisie, om precies te zijn kijken we het kerstcircus en de film BadMoms op Netflix. Daarna wil ik eigenlijk richting mijn bed, maar in eens heb ik een ingeving en pak ik mijn laptop erbij. Tja, dat werd dus weer wat later als dat eigenlijk de bedoeling was!

In de middag heb ik ook nog appelflapjes en zalm/boursin hapjes gemaakt voor morgen! Na het maken eerst weer stuk voor stuk ingevroren en een paar uur later weer bij elkaar in een zak gedaan, wat een klusje is dat eigenlijk.

Dinsdag 26 december 2017

Om te beginnen op tijd opstaan! Ik moet nog veel doen, op de appel en zalm flapjes na moet ik alles nog doen en het kost me eigenlijk weer meer tijd als dat ik van te voren bedacht had. Eigenlijk is dat ‘normaal’ bij mij, maar goed tegelijkertijd is het ook wel weer leuk.

We aten op deze tweede kerstdag dus geen warm, tenminste geen echte warme maaltijd. We eten allemaal hapjes en lekkere dingen, van tomaatjes tot gehaktballetjes en wraps tot chocoladebroodjes. Als je echt alles wat we hebben gemaakt zou proberen en eten, dan zou je kotsmisselijk zijn geworden!

Keek op de week... en nog een gevulde tapasplank... mmmm! Er zijn zelfs extra mensen aangeschoven... er was wat te veel. Keek op de week, met de Wendy op de bank bij mijn ouders op tweede kerstdag! Keek op de week #43, Een heerlijk gevulde tapasplank op tweede kerstdag!
Behalve eten zijn er ook cadeautjes, altijd leuk! De meiden krijgen weer genoeg cadeautjes, deels van ons, maar ook van mijn zusje, ouders en mijn opa en oma. Zelf krijg ik ook weer leuke dingen, hardloopkleding, pennen, schrijfboekje, sokken, body scrub en een letterbord!

Als we thuis komen ploffen we op de bank, ik heb een tijdschriftje zitten lezen en uiteraard mijn telefoon weer in mijn hand gehad! Daarna… lekker gaan douchen en op tijd mijn bed in.

Woensdag 27 december 2017

Opstaan, zo wat had ik daar vandaag geen zin in! Waarom niet? Het huishouden wacht, strijkwas, de kinderkamers, bedden, wasgoed, boodschappen en zo zijn er nog wel wat klusjes. Ik ga strijken en de man en kinderen beginnen met de slaapkamers. Overal hebben we een beetje achterstand opgelopen de laatste weken, iets met teveel te doen en daarna zo moe zijn dat je niet meer aan het huishouden wil denken.

Maar het lukt en rond twee uur zijn we klaar met allerlei klusjes, zijn de slaapkamers schoon, het huis gezogen, de was is gestreken en opgeruimd en even later gaat Peter nog boodschappen doen.

Vanavond hebben we met de meiden Viana gekeken, de jongste uiteraard weer in tranen… maar het is een mooie film voor zover ik hem heb gezien. Ik zat namelijk heerlijk te appen met blogger (en toch wel vriendinnetje inmiddels) Maureen en ondertussen wat artikelen klaar te maken en bij te werken.

Donderdag 28 december 2017

We starten de ochtend ‘lui’, rustig aan op starten dus! Rond 11.20 uur rijden we richting Ede, daar heeft Peter een afspraak bij Fine Line voor het laten zetten van zijn tatoeage. De meiden en ik drinken er ook even wat, zij chocolademelk en ik cappuccino en daarna gaan wij het centrum in!

De dames hebben nog zakgeld en kleedgeld, de oudste wil naar Coolcat en de jongste wil een nieuwe tas voor school. Goed die tas betalen wij gewoon, die oude is gewoon kapot en vies dus moet vervangen worden. De oudste koopt in de uitverkoop een jurkje en vestje. Ook drinken we nog even wat bij de Hema, even zitten!

Mijn Kamer van Koophandel nummer kwam binnen, spannende tijd! Keek op de week, we gingen de schoenen van de meiden ophalen in Arnhem!
Daarna krijgen we een berichtje dat Peter al klaar is, dus wij zijn weer terug gelopen! Nog even gezellig zitten kletsen daar en door naar de Zoo & Zo voor kattenvoer en kattengrit. Toen ik op mijn telefoon keek zag ik dat de schoenen van de meiden binnen waren, dus vervolgens weer door naar Arnhem! Daar hebben we de Adidas schoenen van de meiden opgehaald en nog wat andere boodschappen gehaald. Daarna naar huis.. meiden naar bed en wij op de bank!

Vrijdag 29 december 2017

keek op de week... ik ga naar de bioscoop met een vriendin!De planning is duidelijk, deze mama gaat aan het werk achter de laptop… mijn site moet klaar, althans er moet iets opstaan vanaf 1 januari dus dat ga ik doen! Het schiet uiteraard voor geen meter op en ik moet nog van alles doen tussendoor. Foto’s maken voor de nieuwe site… maar ook nog foto’s maken van producten dus dat doe ik met wat hulp van mijn dochter ook nog even tussendoor.

Daarna kruip ik weer achter de laptop om ruzie te maken met WordPress, internet en wat plugins, je moet wat in je vrije tijd toch? Anders is het leven ook maar saai!

Begin van de middag stuur ik een vriendin een berichtje, we besluiten ‘s avonds nog naar de film te gaan. Dus begin van de avond pak ik de auto en vertrek ik richting Amersfoort. Als het middernacht is kom ik thuis, tijd om te gaan douchen en mijn bed op te zoeken!

Zo de laatste week van 2017 is een feit.. morgen is het oudjaarsdag! Op naar een hopelijk fijn, goed, gezond en mooi 2018!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge