Keek op de week, de tapasplank op oudjaarsavondEcht… schatgraven maar dan anders! Normaal gesproken werk ik meerdere keren per week de eerstvolgende keek op de week bij, gewoon om te voorkomen dat ik iets vergeet! Maar nu? Ik moet terugdenken en graven in mijn geheugen naar wat we de afgelopen week allemaal hebben gedaan. Door een beetje meer rust in te bouwen en met andere dingen bezig te zijn als Veusteveul heb ik het niet bijgehouden en is het nu een soort van ‘schatgraven’ geworden! Maar goed… hoe dan ook, het is gelukt en mijn keek op de week #44 staat klaar!

Zaterdag 30 december 2017

Keek op de week, boodschappenlijst voor oudjaarsdagViA Nathalie is wat de aandacht opeist vandaag! Ik heb me voorgenomen om op 1 januari een nieuwe site online te hebben staan en er moest nog veel gebeuren. Mijn dagen, vooral deze zaterdag stond in het teken van mijn nieuwe site! ViA Nathalie is onderdeel van Veusteveul, samen met Veusteveul staan deze handelsnamen geregistreerd bij de Kamer van Koophandel!

Goed ik ben dus vooral met de website bezig en de meiden zijn bij grote oma (mijn oma) oliebollen en appelflappen bakken. Peter doet boodschappen, ruimt wat op en vermaakt zich met spelletjes doen en relaxen. Eind van de middag komen onze dochters terug, die parkeren we direct onder de douche en vervolgens gaan ze op tijd naar bed, ze zijn kapt! Rond 02.30 uur ga ik pas richting bed… maar de site staat!

Zondag 31 december 2018

Keek op de week, de tapasplank op oudjaarsavondWe krijgen visite! Maar ik heb de visite gevraagd pas na de middag te komen… waarom? Ik moet echt nog even wat dingen afmaken… maar eerst slaap ik wat langer omdat de nacht nogal kort was deze keer.

Net na het middaguur komt de visite, zij blijven tot na middernacht om samen het oudejaar af te sluiten en het nieuwe jaar te starten! Het is gezellig, we kletsen, luisteren de top 2000 en maken het eten klaar. We eten allerlei kleine hapjes dus halverwege de middag maak ik de wraps klaar en die gaan de koelkast in en de worst, kaas, komkommer en paprika wordt gesneden.

Begin van de avond eten we eerst kleine pizza’s en daarna mijn mega tapasplank gevuld met lekkers en ook die gaat helemaal leeg! Lekker! Daarna gaan we uiteraard nog aan de oliebollen en appelflappen die mijn oma, zusje en dochters hebben gebakken gisteren! Het is een gezellige en rustige dag… een prima einde van het jaar.

Maandag 1 januari 2018

Eerst slapen we uit, nou ja een soort van. Uiteindelijk ben ik relatief vroeg mijn bed uit en na wat te hebben gegeten besluit ik dat ik ga lopen. Als ik helemaal klaar ben komende de meiden dat ze ook mee gaan, ik dacht op de fiets maar nee ze willen ook (hard)lopen. De eerste anderhalve kilometer gaat het prima, daarna niet meer en wandelen we vooral. Jammer van zo’n eerste loopje in het begin van het jaar maar het is niet anders. Het is wel gezellig!

Keek op de week, lopen op 1 januari 2018 met de meiden... dat schoot niet op! Een foto tijdens het lopen... de wolken en de zon erg laag, wat was het mooi! Keek op de week, ik vond nog een oud boekje met 1000 vragen aan jezelf voor het geval ik ooit geen pickwick tea topic vragen meer heb!
Daarna ga ik douchen, de meiden ook en dan eten we wat om vervolgens richting mijn opa en oma te gaan. Daar komen mijn ouders en één van mijn tantes ook we wensen elkaar een goed nieuwjaar! Eind van de middag aan we weer lekker naar huis, eten wat en verder doen we niet zoveel, rust!

Dinsdag 2 januari 2018

De eerste werkdag van Peter, hij mag al weer aan het werk… ik mag een dagje later! De meiden en ik starten rustig op, wat de meiden betreft iets te rustig, ze willen naar opa en oma! Het is nog geen 13.00 uur als ik met de meiden naar mijn ouders ga. De meisjes gaan bij mijn ouders logeren omdat ook ik er vanaf woensdag weer aan mocht geloven, aan het werk!

Keek op de week ik met Cooper... beestje gaat elke keer in mijn zicht liggen! Keek op de week, nieuw merkt thee met mok! Pukka thee!
Keek op de week, genieten van hits top 40 van de '90 i love it! Keek op de week, bono en cooper vinden elkaar wel lief! Ze slapen samen!
Ik drink nog koffie en dan ga ik richting huis, ik voel me een beetje ‘leeg’ en ga thuis aan het rommelen ik ruim nog wat op, maak wat schoon en werk aan mijn sites en overleg even wat dingen. ‘s Middags komt Peter zijn nichtje op visite en eet mee, s’avond liggen we op tijd weer in bed! Morgen aan het werk!

Woensdag 3 januari 2018

Om 06.45 uur sta ik op en om 07.15 uur zit ik al op kantoor! Hoezo vroeg en snel? Echt deze snelle acties ken ik niet meer sinds er kinderen in huis zijn. Nou ja… behalve als de meiden bij mijn ouders zijn dan 😉

Ik werk maar liefst ruim tien uur op kantoor bij mijn werkgever! Mijn voornemen was om zoveel mogelijk het werk wat voor de jaarafsluiting en dat is wel gelukt. Peter haalt Chinees en we eten dat, kortom… we doen dus helemaal niets verder vandaag! Uiteindelijk verveel ik me toch weer en ga ik haken, even geen laptop vandaag meer na een lange dag achter de computer op het werk.

Donderdag 4 januari 2018

Tweede en laatste dagje van deze week al weer voor mij. Net als gisteren ben ik op tijd op het werk en verzet weer flink wat werk! Ik maak wederom een lange dag en ben blij met het resultaat! Geen achterstanden meer en zelfs wat meer gedaan als dat ik had verwacht van te voren. Sinds lange tijd heb ik weer het idee dat ik op mijn plek zit en ik kan even flink doorpakken en orde scheppen, ik hou ervan!

Als ik thuis kom wil ik eerst nog gaan lopen, maar het begint al te schemeren en in het ‘donker’ lopen vind ik niet prettig dus ga ik maar strijken. Wel zinnig bezig dus alleen iets minder gezond. We eten soep en na het eten gaat Peter de meisje weer ophalen. Als ze thuis zijn ruimen ze hun spullen op, springen onder de douche en lopen nog wat door huis te lanterfanten. Ze gaan weer later als ‘normaal’ naar bed, maar het is even prima zo… morgen kunnen ze nog even een dagje rustig aan doen!

Vrijdag 5 januari 2018

Wat een dag, we hebben geen verplichtingen en er staat maar één afspraak… die van de hond! Onze Bono moest namelijk hoog nodig weer eens onder handen genomen worden bij Trimsalon de Trouwe4voeter, man wat een haar heeft dat beest! De dames daar zijn zo fijn en lief, Bono is ook altijd helemaal blij als hij daar heen mag en weer terug komt.

Voor we naar de trimsalon gingen hebben we eerst nog ‘geshopt’ voor één van de vriendinnetjes van onze jongste dochter, zij viert morgen haar verjaardag! De meiden hebben inkopen gedaan van hun spaar en kleedgeld bij Duimelotje.

Keek op de week, we gingen naar de Oude Tol Keek op de week, ook nog naar Duimelotje... met tasjes vol weer naar huis!
Daarna de hond opgehaald en richting trimsalon, terwijl onze lobbes bij de trimsalon was zijn wij even bij De Oude Tol geweest. Even wat nieuws halen maar weer… maar goed bij nieuwe plantjes moeten ook nieuwe potten uiteraard, dus ook dat hebben we weer gescoord!

Vanavond nog even aan de slag geweest met een advertentie en even wat dingen uitgezocht. Morgen weer een drukke dag!  De meiden weer gewoon thuis, kinderfeestje voor de jongste naar de bioscoop met de oudste en verder zien we wel weer verder! Laatste weekend voor de meiden weer naar school moeten en wij weer ‘gewoon’ aan het werk gaan.

Hoe was jouw week? Al weer aan het werk of nog niet?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge