Keek op de week, Yes de site Via-Nathalie.nl is klaar! Nou ja zo goed als!Bizar! We zitten al weer bijna op de helft van januari 2018, het gaat weer sneller dan snel en we gaan gewoon door in het voor ons ‘ouder vertrouwde’ ritme met werken, werken, sport en hobby’s. We blijven bezig en dat is ook prettig! Met zo af en toe even een rustmomentje, we pakken met elkaar een filmpje, maken een wandeling of zitten samen te knutselen. Heerlijk rommelen met af en toe even een bewust rustmomentje! Nu eerst maar de Keek op de week van deze zaterdag!

Zaterdag 6 januari 2018

Rustig aan starten we op, we hebben geen haast… ik besluit toch maar te gaan (hard)lopen en het gaat beter als verwacht! Jeeh, lekker hoor! Nu hopen dat ik later deze week nog is kan gaan lopen… al is mijn planning weer behoorlijk ‘strak’. Morgen dansen en misschien donderdag dansen en normaal probeer ik op vrijdag te lopen, maar ik heb afspraken staan en er moeten luizen gezocht worden op school. Dus even afwachten maar weer!

Keek op de week, Paddington... Keek op de week, met de oudste naar de bioscoop! Keek op de week, ik ga zelfs nog even lopen! Yes het gaat best lekker... al mag het wat sneller.
s’Middags heeft de jongste een verjaardagsfeestje in het zwembad, een zeemeermin feestje! Ze is een paar dagen van te voren al zenuwachtig en ze heeft flink door huis gestuiterd. Als de jongste weg is gaan ook de oudste en ik weg, wij gaan naar de film Paddington in de Cinemec in Ede.

En verder? We eten pasta en verder doen we niet zoveel!

Zondag 7 januari 2018

Groenevingers? Ik niet... maar de plantjes staan en ik doe mijn best!Er stond helemaal niets op de planning vandaag! Maar de meiden verveelde zich (uiteraard) en buiten zag het weer er goed uit… tijd voor een wandeling!

Weer in de omgeving van ons huis wandelen hadden we geen zin in, we stapte in de auto en gingen richting Natuurgebied De Blauwe Kamer. Het was er al flink ondergelopen met water, het rondje dat je dan kan lopen is een stuk minder groot, maar niet minder leuk! Vlak langs het water lopen en overal poep, pootafdrukken en wegzakken in de modder is alles behalve saai!

Na het wandelen gingen we nog even naar de stad, het was koopzondag… een mooie gelegenheid om nog even snel de spullen te kopen die nog nodig waren!

Maandag 8 januari 2018

Back to School en voor mij weer aan het werk… pfff die maandagen zijn niet voor de poes! Ik breng de meiden weg en wandel snel naar het werk, daar verzet ik een berg werk en te laat ga ik daar weg. Het resultaat? Te laat op het schoolplein, tenminste voor mijn doen. Gelukkig staan er genoeg andere moeders die de honneurs waar kunnen nemen.

Keek op de week, Ik showde op instagram mijn eigen lunchbox! Keek op de week, wat is de uiterwaarden mooi zo vol water! Keek op de week, We gingen even rondkijken in Wageningen naar het hoge water
We gaan snel naar huis, pakken onze spullen uit en vervolgens gaan we weer richting het hoge water! We beginnen bij de Arboretum, daar kijken we over het water heen. Als de meiden daar hun energie kwijt zijn pakken we de auto weer en gaan we naar beneden via de Westbergweg richting de Veerweg. Aan de Veerwerg zetten we even de auto neer, het straatje Aan de Dijk loopt nu langzaam vol, kleine molletjes en muisjes zoeken een plekje en weten niet zo goed waar ze heen moeten bijzonder om te zien! Als laatste gaan we nog even snel naar het Lekxesveer, daar kan je de waterstand zien en kan je over een enorme vlakte water heen kijken.

Daarna snel naar huis, eten koken en omkleden… tijd voor mijn tapdance les!

Dinsdag 9 januari 2018

Een lange werkdag, ik breng de meiden naar school en ga aan het werk op kantoor. Het is vandaag de laatste dag om in boekjaar 2017 te kunnen werken, dus alles afronden! Morgen hard werken aan de rapportages en opstarten van 2018.

Keek op de week, Yes de site Via-Nathalie.nl is klaar! Nou ja zo goed als! Keek op de week, ontbijtje... lekker griekse yoghurt met nootjes, rozijnen en honing
Uit het werk ga ik snel naar huis, ik ga koken en na het eten met de jongste naar het zwembad. Als we weer thuis zijn doe ik niet heel erg veel. Ik ben moe en heb even geen zin om iets zinnigs te doen, ik haak nog wel een aantal toeren aan een babydeken… verder? Thee drinken en bijkomen van twee drukke en volle dagen.

Woensdag 10 januari 2018

Keek op de week, Haken, haken en nog eens haken... het project wil ik snel af hebben.Na weer een drama nacht met een spokend kind breng ik de jongste naar de gymzaal en de oudste loopt alleen naar schoo. En ik? Ik ga weer werken! Een korte werkdag vandaag maar gevoelsmatig had deze wel wat langer mogen zijn. Waarom? De rapportages van 2017 zijn bijna klaar… morgen weer verder! Maar het was lekkerder geweest als het nu klaar zou zijn geweest.

Het plan was om weer naar het hoge water te gaan, maar het regent en we hebben het koud. Daarnaast is de oudste moe, moet ze nog leren en ze heeft straks zwemtraining. Net na vieren gaan we naar het zwembad, ik haal een lekkere kop koffie en raak aan de praat met een andere moeder. Daarna ga ik even kijken bij de training, s’avonds kruip ik achter mijn laptop om wat werk te verzetten voor Veusteveul.

Donderdag 11 januari 2018

De meiden naar school en de planning is dat ik een hele dag ga werken, maar ik heb ook nog een afspraak dus ga ik op tijd weg van het werk. Dit kwam zo uit omdat, dat wat ik moest doen klaar is en ik niet voor eventjes nog iets nieuws wilde opstarten. Maandag weer een dag op kantoor!

Keek op de week, aan het werk op de dansschool... I love my (second) job! Keek op de week, ik maakte weer dagelijks een yumbox klaar!
Na het werk en de afspraak loop ik naar huis en mijn moeder brengt de kinderen thuis, dan pakken we onze spullen in en gaan we richting de dansschool. Ik rommel wat aan, bekijk de site van de dansschool en haal er wat ‘issues’ uit die ik oplos. Ondertussen beantwoord ik wat vragen en werk even voor Veusteveul aan de site… even wat repareren.

Vrijdag 12 januari 2018

Een fijn begin van vandaag… luizen pluizen en helaas ook gevonden! Daarna met een aantal moeders even zitten bijpraten, altijd gezellig. Vervolgens snel naar huis en daar een babydeken afgehaakt! Ik moest nog een aantal dingen uitzoeken, dat heb ik ook nog even gedaan en toen was het al weer tijd om de meiden op te halen.

Keek op de week, ik kreeg een super leuke mok van onze oudste dochter! Keek op de week, de babydeken is af... duidelijk een meisje!
Vanuit school zijn we even boodschappen gaan doen en weer door naar de dansschool, beide meiden hadden weer dansles! De oudste vandaag maar een uurtje in plaats van twee uur aangezien we nog wat hadden vanavond! We gingen namelijk even naar de eerste middelbare school kijken.

En nu? Weekend! Al is het weer een bezig weekend met vandaag weer zwemtrainingen voor de meiden en een wedstrijd voor de oudste.

Hoe was jouw week? Ga je nog wat leuks doen het weekend?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge