Keek op de week een dagboek met slechts een paar regeltjes per dag... ik hou ervan! Lang leve de Hema!En weer een week voorbij! En wat voor een week! Zwemmen, dansen, gesprekken, een leuke uitnodiging en met nog een aantal verjaardagen in het vooruitzicht en wat afspraken de komende week blijft het leuk en wordt het allemaal weer lekker druk en spannend! Ach wat zouden we zonder wat spanning, drukte en sensatie moeten? Nu eerst maar Keek op de week #46!

 

 

 

Zaterdag 13 januari 2018

Keek op de week... er was ook een zwemwedstrijdZwemmen, zoals gewoonlijk! Daarna hebben we een nieuwsjaarsontbijtje met alle jongste wedstrijdzwemmers en vervolgens gaan we lekker naar huis! De middag hebben we niet heel veel gedaan, met de oudste moest ik namelijk halve wegen de middag al weer verzamelen om naar Doesburg te rijden voor een zwemwedstrijd.

De oudste mocht daar de twee afstanden zwemmen, beide heeft ze lekker gezwommen en goede tijden neergezet. En het belangrijkste, ze heeft echt een fijne wedstrijd gehad! Daarna weer terug naar huis, super laat… we waren om 20.30 uur pas weer moe maar voldaan thuis!

Ow ja… ik brak ook nog mijn kies af, fijn zo in het weekend! Mag ik als ‘angsthaas’ wachten tot het maandag is om de tandarts te bellen.

Zondag 14 januari 2018

Keek op de week, ook ging ik lopen!De dames houden een pyjama dag, ik kom niet zo lekker mijn bed uit. Ik heb slecht geslapen, onze jongste dochter is al dagen aan het spoken en net als ik slaap komt zij weer langs. Als ze niet komt dan word ik wel weer wakker omdat ik het koud heb of ik kom niet in slaap omdat ik het koud heb. Het gaat fantastisch… goed ik wordt dus wakker met hoofdpijn en buikpijn. Nadat ik iets heb gegeten besluit ik toch een rondje te gaan (hard)lopen, dat ging niet super slecht en frisse lucht was ook fijn!

Daarna een bijkomen en onder de douche, na mij gaan de meiden even douchen en dan is het weer tijd om te ‘bankhangen’. Peter gaat naar de film en wij gaan ook film kijken, Madagascar 3 (Thanks Lianne)! Al snel is de jongste het zat en gaat op haar tablet, de oudste en ik kijken het rustig af.

Ik kruip nog even achter de laptop en probeer mijn gedachte te verzetten en niet te denken aan mijn kiespijn en het tandartsbezoek dat er aan zit te komen.

Maandag 15 januari 2018

Work! Yep, het is weer zover, het weekend is voorbij er moet weer gewerkt worden. Eerst gaat Peter naar zijn werk, daarna vertrekken wij richting school en vervolgens ga ik naar het werk. Onderweg naar het werk bel ik de tandarts… oeps ik ‘mag’ om 13.30 uur al een uur voor die tijd ga ik naar huis, even wat eten en tandenpoetsen. Dan stap ik in de auto, brrrr.

Ik kocht een warmte deken, ik heb het in de nacht zo verschrikkelijk koud! Keek op de week Keek op de week, de meiden spellen een spelletje!
Daar aangekomen moet ik lang wachten omdat ik er weer te vroeg ben, hele fijne plek ook om te wachten.. niet dus! Als ik aan de beurt ben hoor ik binnen een paar tellen, goed we gaan het proberen te repareren om een kroon voorlopig uit te stellen. Ik ben opgelucht en bang tegelijk, want er moet wel even wat gedaan worden… nu direct ook.

Vanuit de tandarts haal ik de meiden op en dan gaan we naar de stad, er moeten cadeautjes gekocht worden. Helaas lukt het niet zo best… de Intertoys is gesloten in verband met de voorraad controle. We drinken koffie, we kopen nog een broek voor de oudste  en een elektrische deken voor deze koukleum! Dan naar huis… met verschrikkelijke pijn in mijn hoofd en mond. Dat wordt geen dansen vanavond!

Dinsdag 16 januari 2018

Als we opstaan is het echt nog superdonker! Als ik in de keuken bezig ben met de yumboxen vullen en mijn eigen ontbijt begint het in eens keihard te regenen en ook te onweren! Voor wie mij een beetje kent… gister al de angst ellende van de tandarts en nu dus onweer! Bah…

Keek op de week, mijn yumbox! Een lunch bestaand uit restjes! Keek op de week Nog een gevulde yumbox!
Mijn man stuur ik met de auto naar het werk, in dit weer op de fiets doe maar niet! Ik hoop en duim dat het om 8.15 uur droog is of in ieder geval niet meer onweert. Gelukkig is het alleen nat, dat overleven we wel! De meiden naar school en ik naar het werk. Ik doe weer super veel en ben nagenoeg weer bij met mijn werk, eind van de middag ga ik naar huis. Direct ga ik aan de slag met het eten om na het eten met de jongste weer naar haar zwemtraining te gaan.

Daarna achter de laptop een artikel editen, foto’s uitzoeken voor een nieuwe blog en lekker kletsen met mede-blogger Maureen via Whats App!

Woensdag 17 januari 2018

Zoals gebruikelijk op woensdag gingen de meiden naar school en moest ik werken, om 13.50 uur wandel ik snel naar school en haal ik de meiden weer op. We gaan naar huis, brengen de tassen thuis en nemen de tas voor het zwemmen weer mee. Daarna eerst terug naar de stad, maandag ook al een poging gedaan maar toen ben ik gewoon de helft van de boodschappen vergeten!

Keek op de week we kochten kleding van Name It en zo kregen de dames onder andere deze pin. Keek op de week En nog een pin van de collectie #ThisIsMe van Name it een spaaractie! Te verkrijgen bij Duimelotje in Wageningen Keek op de week een dagboek met slechts een paar regeltjes per dag... ik hou ervan! Lang leve de Hema!
Nu dus geslaagd! Kaartjes en cadeautjes voor de jarigen zijn in huis… het zijn er maar liefst vier verjaardagen dit weekend! Daarna door naar het zwembad voor de training van de oudste, daarna thuis eten en vervolgens richting de dansschool!

Donderdag 18 januari 2018

Keek op de week één van de vele gevulde yumboxen deze week!Voor mij werken, voor de meiden school! Na het werk ga ik naar school, daar heb ik gesprek over de oudste. Na dat gesprek haal ik de meiden weer op bij mijn moeder en rijden we door naar de dansschool. Peter haalt de meiden weer op en ik blijf daar, ik moet nog even wat doen, heb dansles en na de les overleggen we nog even.

Al met al ben ik rond middernacht weer thuis, stap ik even onder de douche en ga naar bed! Ik ben kapot moe, mijn lijf werkt even niet zo best mee en ik gok dat die maandelijkse perikelen op de loer liggen. Iets met zin ik slecht eten en mijn moeheid.

 

Vrijdag 19 januari 2018

De ochtend liep weer gek, nou ja eigenlijk heel rustig. Ik bracht de meiden naar school en belandde met een beker thee op de bank. De combinatie van spierpijn en maandelijks gedoe hebben ervoor gezorgd dat mijn hele lijf pijn doet. Ik besluit even een uurtje op de bank te gaan liggen, al met al schrik ik om 12.00 uur wakker van Bono en Cooper, die hebben besloten dat ik een heerlijk kussentje ben.

Even wat gegeten en toen nog eens gekeken naar een poncho die ik aan het groter maken ben, op de één of andere manier klopt er iets niet. Dat bleek ook wel en ik haalde alles van de afgelopen dagen weer uit en ben opnieuw begonnen.

Keek op de week, niet fit en een kat in mijn nek! Keek op de week de oudste gaat met de Limo naar een feestje!
Snel weer naar school, de tas van de oudste aangepakt en zij dook een limousine in samen met vriendinnetjes om naar een feestje te gaan en de jongste en ik zijn via de supermarkt naar de dansschool gegaan! De rest van de avond op de bank, eerst met de laptop en daarna met het haakwerkje!

Hoe was jouw week? Nog leuke dingen gedaan en de storm overleefd?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge