Keek op de week, ik ging ook nog naar starbucksEen week die, zoals gewoonlijk weer voorbij is gevlogen! Veel leuke dingen gedaan, naast het werk voor mijn baas, het sporten en de hobby’s van de meiden was er meer! Deze week had ik een hele leuk en bezige activiteiten voor mijn eigen bedrijf. Echt zo leuk, het is vooral investeren… maar het is het waard alleen al het gevoel dat het geeft. Op de één of andere manier voelt het bevredigend en goed.  

 

 

Zaterdag 20 januari 2018

Keek op de week, Aeres vmbo we gingen eens een kijkje nemen!Voor de verandering ga ik niet mee naar het zwembad, ik voel me niet zo fit en ben echt toe aan rustig opstarten. Zo gaat het dan ook, Peter gaat met de meiden naar het zwembad en ik start rustig op. Als ze weer terug zijn gaan we snel richting het AERES vmbo in Ede om daar te kijken voor onze oudste dochter. Het is er gezellig en onze dochter vindt het prachtig allemaal, wij als ouders zijn wat minder enthousiast.

Na het bezoek aan de school gaan we op verjaardagsvisite in Dreumel, dat was even gezellig! Vervolgens weer richting Wageningen omdat Peter op tijd weer weg gaat voor een volleybaltoernooi. En ik? Ik kijk samen met de meiden Wie is de Mol!

 

Zondag 21 januari 2018

Keek op de week, ik had eindelijk een theezakje met een nieuwe vraag!Nog meer verjaardagen vandaag! Afgelopen vrijdag had onze oudste al een verjaardagsfeestje van een vriendinnetje, gisteren een nichtje en vandaag hebben we een vriendin en haar zoon! Wederom gezellig!

We beginnen de dag weer te laat, we hebben allemaal langer geslapen als gedacht. Peter gaat nog even snel boodschappen doen terwijl ik mezelf ga douchen en de meiden ook onder de douche door stuur. Ondertussen schrijf ik de kaartjes, als Peter weer thuis is en de boodschappen opgeruimd gaan we richting het feestje!

We zijn pas ‘s avonds na het eten weer thuis, dus eenmaal thuis konden de meiden meteen hun bed in en wij op de bank. Peter kijkt tv en maak maar liefst twee haakprojecten af die nog altijd lagen!

Maandag 22 januari 2018

Een dagje werken voor mij en de meiden weer naar school! Vanuit school gaat de oudste bij een vriendinnetje spelen en de jongste neemt een vriendinnetje mee naar huis. Ik doe het huishouden, de wc, stoffen, stofzuigen, ik wissel wassen en strijk de was die er ligt. Daarna ga ik koken en ondertussen word de oudste thuis gebracht en het vriendinnetje van de jongste wordt opgehaald!

Keek op de week, mijn eigen yumbox! Keek op de week, Yoghurt en water als ontbijt
Na het eten ga ik snel naar de dansschool voor mijn tapdance les, dat was even lekker! Helaas moest ik wat eerder weg omdat Peter wederom een volleybalwedstrijd had. Geen punt, maar wel jammer… maar donderdag mag ik weer!

Dinsdag 23 januari 2018

Een super leuke en bijzondere dag! Als blogger mag ik naar een persdag van een persbureau, de zomercollecties van verschillende merken worden gepresenteerd. Het is een relatief kleine groep dat heb ik nog niet eerder meegemaakt, maar voor alles is een eerste keer! Ik vond het super spannend, keek mijn ogen uit en sprak met een heel aantal bloggers en dames van het PR bureau.

De heenweg was trouwens nog even spannend, toen ik thuis vertrok bleken er ongevallen te zijn op de A12 waardoor er een mega file stond. Ik besloot via de A1 te rijden en ik was keurig op tijd op de locatie, gelukkig!

Keek op de week, ik ging naar een persevent en ontdekte het nieuwe merk NAIS Keek op de week, een supergaaf tienermerk Madison
Keek op de week, ik ging ook nog naar starbucks Keek op de week, Lucky No 7 kinderkleding bij het persevent
Zodra ik thuis ben ruim ik mijn zooi op en ga ik koken, als de meiden thuis zijn eten we en daarna door naar het zwembad. De jongste heeft een zwemtraining en ik huppel weer rond het zwembad voor hand en spandiensten.

Woensdag 24 januari 2018

Weer naar het werk voor mijn baas, toch jammer dat niet elke dag zo leuk is als gister! Ik verzet veel werk, vooral alle vragen uit de mailbox wegwerken. Echt digitaal werken is heerlijk, maar als je één dag niet bent geweest zijn de verschillende mailboxen ontploft!

Als ik om twee uur de meiden ophaal gaan we naar huis, het is huiswerkmiddag voor de dames. Maar behalve wat lezen is er niet veel huiswerk! Dus even relaxen en daarna breng ik de oudste naar haar zwemtraining en ga met de jongste naar de Action. Daar koop ik weer wat benodigde spullen en kom (uiteraard) weer met meer thuis als de bedoeling was.

Keek op de week, 10 uurtje! Keek op de week, zwemtraining!
s’Avonds doen we verder niet zoveel! De meiden gaan op tijd naar bed en ik zit nog een poosje achter mijn laptop wat dingen te regelen.

Donderdag 25 januari 2018

Keek op de week, nog een yumboxWerken, daar begint de dag zoals gebruikelijk mee… de meiden naar school en ik dus naar kantoor. Eind van de dag haal ik thuis de laptop, yumboxen en auto op en ga snel naar de dansschool waar de meiden inmiddels ook zijn. Rond 19.20 uur zijn we weer thuis, ik eet snel wat en kleed me om voor mijn eigen dansles. Om 20.15 begint de tapdance les en we beginnen aan een choreografie voor een ‘presentatie’. Oeps… ik weet eigenlijk niet of ik dat wel wil, maar besluit het even aan te kijken en mee te doen voor nu en de komende paar weken.

Te laat ben ik thuis en nog later lig ik, weer te laat op bed, met hoofdpijn het bed in… hopelijk is het morgenochtend weg!

Vrijdag 26 januari 2018

De meisjes weer naar school, vanuit school ben ik doorgegaan naar mijn eerste afspraak. En vervolgens naar het centrum voor twee afspraken. Tussendoor even lekker heb zitten werken bij Brownies & Downies met een heerlijke kop koffie.

Na de tweede afspraak ben ik naar huis gegaan, even wat gegeten en de meiden weer opgehaald. We zijn naar huis gegaan en ons klaar gemaakt om naar de stad te gaan. Ik moest wat ruilen bij de Hema en de oudste ging nog even naar Duimelotje voor een leuke spijkerbroek. Vanuit de stad op naar de dansschool voor de les van de jongste en daarna even naar het Streek in Ede om een kijkje te nemen.

Keek op de week, aan het werk bij brownies en downies Keek op de week, ik moet wachten op één van mijn afspraken.
Na het bezoek aan Streek in Ede zijn we weer naar huis gegaan, met laptop op schoot de keek op de week afmaken en nog een wat klaarmaken voor de zwemvereniging.

Hoe was jouw week? Vertel!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

  1. Ik dacht dat wij altijd drukke weken hadden met de voetbal hihi maar jou meiden sporten ook veel. Huiswerkmiddag? Is dat iets vanuit jullie zelf of vanuit school.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge