Keek op de week, een nieuwe bril, super blij mee!Dit keer optijd… gewoon op zaterdagochtend een keek op de week! We zijn weer lekker bezig geweest, ik heb heerlijk gewerkt en ben meer als toe aan mijn weekend! Soms sta ik voor leuke uitdagingen, soms minder leuke en soms zijn ze ronduit stom. Maar nu? Nu is het weekend en daar gaan we van genieten! Vandaag wordt het zwemmen, zwemmen en zwemmen… zondag misschien even dansen en achter de naaimachine voor de meiden!

Zaterdag 3 maart 2018

Hoe voorspelbaar…. het is zaterdag, dus tijd voor de dames om te zwemmen! Na het zwemmen gaan we naar Brownies & downieS Wageningen voor een kinder High Tea. Deze hebben we afgelopen week gewonnen en wat was het leuk en lekker! Super goed voor elkaar.

Daarna even langs heel wat winkels, ik was op zoek naar schoteltjes met ‘foute’ printjes voor wat foto’s die ik nog moet maken. En ik moet zeggen, we zijn geslaagd! Al zijn de meeste niet zo fout als dat ik eigenlijk in mijn hoofd had. De jongste koopt voor oma nog een (soep)kom met een schotel van het boerenbont servies.

Keek op de week, een nieuwe bril, super blij mee! Keek op de week, high tea bij brownies en downies
Ik heb zo vreselijk om haar moeten lachen! Ze zag het setje staan en ze bleef maar zeggen… ‘Mam, ik kan hier niet weg hoor zonder die mee te nemen voor oma. Oma vind dat leuk, haar hele kast staat vol en zeg maar, € 4,– is toch niet zo duur?” Toen ik zei dat ze er eventjes over na moest denken werd ze boos, “Mam, ik zeg toch dat ik niet weg kan zonder het mee te nemen”. Ik besloot maar niets meer te zeggen… ze nam het mee als cadeautje voor oma.

Zondag 4 maart 2018

Echt soms komen er vanuit het niets weer ideeën op. Ik besluit dat ik even naar Arnhem wil, alleen was eigenlijk het plan! Ik wilde nog nieuwe broeken bij halen bij de Primark en thee van Pukka, stiekem had ik dus het idee om even alleen te gaan en dan zouden we half van de middag richting mijn ouders gaan.

Keek op de week, ik was bij de primark in arnhem! Keek op de week, nieuwe liefde pukka thee! Keek op de week, de punten sparen... het schiet niet op!
Het liep, uiteraard, weer eens anders. De meiden besloten dat ze echt wel mee wilde… net als de man in huis. Hij moest eerst even spullen ophalen en was aan de late kant terug, daarna nog even snel richting Arnhem. De man ging met de kinderen op pad en ik lekker alleen, heerlijk! Aan het eind van de zoektocht hebben we samen koffie gedronken bij Anne & Max en zijn daarna doorgereden naar mijn ouders om het cadeautje van de jongste te brengen.

Maandag 5 maart 2018

Keek op de week, werken... met nootjes en koffie!Een extra vrije dag zo na de vakantie! Het was namelijk studiedag op school, toch wel even lekker niet zoveel moeten. De meiden besloten dat ze ook niets wilde doen en hielden de hele dag hun pyjama aan. Ze knutselde en maakte van alles. Heel de dag waren ze bezig!

Ook ik vermaakte me met een haakwerkje, het huishouden en het maken van foto’s daarnaast heb ik een luisterboek opgezet toen ik aan het strijken was, heerlijk! s’Avonds na het eten ben ik richting dansen gegaan, was weer een leuke les! Op naar donderdag.

 

Dinsdag 6 maart 2018

Keek op de week, de yumbox van mama!De eerste werkdag en toch is het makkelijker als de maandag! Gewoon fijner en prettiger opstarten op de dinsdag. Nadeel is wel dat het dan direct een lange werkdag is, maar die was ook weer zo voorbij. Er lag genoeg werk en vanuit het werk ben ik thuis gaan koken. Na het eten moest ik nog even wat ophalen voor de zwemvereniging om vervolgens te gaan helpen op het zwembad. Rond 19.45 uur waren we thuis, de meiden naar bed en wij op de bank. Ik was zo moe dat ik voor mij doen erg vroeg naar bed ging, lekker slapen!

 

 

Woensdag 7 maart 2018

Keek op de week, koffie, warme melk en popcorn... even standje relax!De jongste breng ik naar gym toe, de oudste gaat alleen naar school en daarna loop ik rustig door naar het werk! Ik ben er lekker op tijd en doe super veel tot het 13.45 uur is. Dan haal ik de meiden weer op van school en lopen we naar huis, daar drinken we koffie en warme melk met wat lekkers erbij.

Zelf ga ik even achter de laptop zitten en de meiden kijken even tv. Iets na 16.00 uur vertrekken we richting het zwembad voor de training van de oudste. Bij thuiskomst heeft de man in huis gekookt en eten we, daarna kruip ik achter de laptop om even wat dingen te regelen en klaar te zetten! En vanavond? Opnieuw op tijd naar bed, anders ga ik het niet volhouden de rest van de week.

Donderdag 8 maart 2018

Werken, daarna snel thuis mijn spullen en de auto ophalen! Snel naar school voor een gesprek over onze oudste dochter… goed gesprek al blijf ik me soms verbazen.

Keek op de week, en nog een yumbox! Keek op de week, de kop met koffie... en een fout schoteltje! Keek op de week, internationale vrouwen dag en ik deed mee met een campagne op instagram!
Na het gesprek ga ik door naar de dansschool, even mijn hoofd op een ander standje… heerlijk! Vooral met het vooruitzicht dat ik vanavond ook weer mocht dansen. Dat blijft erg fijn, echt even aan niets anders denken maar focussen op het dansen, al het andere even loslaten. Echt dat ik ruim tien jaar niet heb gedanst, mijn stomste actie ooit!

Vrijdag 9 maart 2018

Keek op de week, een gevulde yumbox!Vandaag is het weer tijd om luizen te pluizen… kortom, luizenmoeder maar dan in het echt! En ja hoor… we vinden van die kriebelbeestjes, helaas! Dus over twee weken zijn we weer de sjaak. Daarna ga ik thuis even koffie drinken en mijn spullen ophalen om te gaan dansen, ja alweer! Ondanks dat het eerst niet opschoot toch een dik uur gedanst en het was fijn.

Daarna snel de meiden ophalen en weer naar de dansschool, nu gingen de dames dansen en ik ben even gaan opruimen, schoonmaken en heb wat promotionele plaatjes gemaakt! Rond 20.00 uur waren we thuis, ik heb de laptop aangezet en de meiden snel naar bed!

Hoe was jouw week? Nog leuke dingen gedaan? Of leuke dingen in het vooruitzicht?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge