Keek op de week, krokus!Nog een weekje… en dan is onze dochter jarig. En niet alleen onze dochter is jarig maar ook de klok gaat weer een uurtje vooruit! Dat wil zeggen dat het weer wat langer licht is s’avonds en dat maakt me blij! Dat geeft me weer tijd om later op de dag te gaan lopen en met daglicht dingen te kunnen doen. En verder? Ach alles gaat door en de tijd gaat al zo verschrikkelijk snel! Nu eerst weer even terugkijken met deze keek op de week #54.

 

 

Zaterdag 10 maart 2018

Keek op de week, koffie langs de badrand.Uiteraard was het om 8.00 uur weer trainingstijd voor de meiden, althans eerst voor de oudste en vervolgens voor de jongste. Vanuit het zwembad zijn we naar de speelgoedbank gegaan, de meiden en Peter bleven daar en ik ging even helemaal alleen naar Veenendaal. Even snel wat gegeten bij de speelgoedbank en weer door!

Half van de middag weer verzamelen bij het zwembad voor een ritje naar Harderwijk waar de meiden een wedstrijd mochten zwemmen. Na de wedstrijd was er ter plaatse een feestje, ze zijn namelijk kampioen geworden in de Meerkamp wedstrijden.

Zondag 11 maart 2018

Voor het eerst sinds twee maanden weer eens gaan lopen… het ging beter als verwacht. Er was één dingetje, in de middag begon de spierpijn al!

Keek op de week, rok voor de jongste Keek op de week, rondje lopen op zondag Keek op de week, rokjes maken!
Bij thuiskomst even rustig gezeten, gaan douchen en daarna ben ik kleding gaan maken voor de meiden. Ze willen graag rokjes tot net over de knie met splitjes, dat is gelukt! Verder gewoon helemaal niets bijzonders gedaan, beetje thuis gehangen en gerommeld.

Maandag 12 maart 2018

Even een dagje op kantoor werken, morgen mag ik weer eens een dagje op de campus werken. Het testen van een nieuwe versie van ons software pakket. Maar vandaag dus een dagje op mijn eigen werkplek, ik heb een hoop werk kunnen verzetten. Om 14.00 uur haalde ik de meiden weer op, maakte mijn dochter en ik een eerste opzet voor haar uitnodigingen, maakte de meiden huiswerk en gingen ze lezen.

Keek op de week, 10 uurtjes ook in de yumbox Keek op de week, we vulde weer eens een yumbox
Ik kookte flink op tijd zodat we daarna door konden naar de dansschool, de meisjes wilde mee naar de dansschool om te kijken. Maar vooral om te spelen en hun ‘grote’ vriendinnen weer te zien, de grotere meiden die ook regelmatig (zeg maar gerust vaak) op de dansschool zijn. Na het dansen snel naar huis, meiden naar bed en ik nog even aan het werk!

Dinsdag 13 maart 2018

De hele dag naar de campus, vandaag mocht ik werken in het Forum gebouw. Persoonlijk vindt ik dit één van de mooiste gebouwen van de campus, het gebouw geeft me een goed gevoel. Ik heb ondanks wat issues lekker vermaakt, weer nieuwe energie opgedaan bij en met collega’s van andere administraties.

Keek op de week, vrijwilligerswerk langs de badrand Keek op de week, wie schrijft die blijft
Vanaf het werk snel naar huis om te koken, toen weer richting het zwembad en daarna door naar de speelgoedbank. Peter nam de meiden weer mee naar huis en heeft ze naar bed gedaan, zelf was ik om 23.00 uur thuis!

Woensdag 14 maart 2018

Tegen de verwachting ik werkte ik vandaag ook nog een poosje op de campus, halverwege de ochtend ben ik weer naar mijn eigen werkplek gegaan. Daar heb ik een berg vragen beantwoord en mailtjes weggewerkt, ook heb ik nog even wat spullen klaar kunnen zetten voor de betaalrun van morgen.

Keek op de week, Forum gebouw op de Wageningse Campus Keek op de week, Yumbox Keek op de week, wat een prachtig weer
Vanuit het werk de meisjes opgehaald, een poosje genoten van het mooie weer op het schoolplein en toen naar huis. Na een uurtje al weer vertrokken, de oudste op het zwembad afgezet en de jongste en ik zijn naar de speelgoedbank gegaan om daar even te helpen. Toen de oudste weer opgehaald en naar huis voor het eten!

Donderdag 15 maart 2018

Een lange dag, ondanks dat de dag korter was als afgelopen dinsdag voelde het veel langer. Eerst werken, daarna de meiden opgepikt en naar de dansschool… daar ook even wat gewerkt en vanuit de dansschool ben ik naar een workshop of eigenlijk meer informatieavond geweest over de AVG.

Keek op de week, avg voor vrijwillige organisaties Keek op de week, krokus! Keek op de week, mijn ehbo pasje weer binnen
Echt veel heb ik er niet over te vertellen, maar al met al was ik erg blij dat ik thuis was. Bij thuiskomst had ik het koud en voelde me niet zo fijn, ik ben een poosje lekker onder de douche gegaan en toen mijn bed in! Daar was ik aan toe!

Vrijdag 16 maart 2018

Goed opgestaan, gelukkig! Dat had ik niet direct verwacht na gisteravond. Eerst lekker rustig douchen en wakker worden, daarna maak ik de lunches klaar voor de meiden en breng ik ze naar school. Ik ga door naar mijn eerste afspraak vandaag, daarna beland ik bij Brownies & downieS waar ook mijn zusje naar toe komt.

Keek op de week, lunchboxen! Keek op de week, centrum wageningen
Dan gaan we op cadeautjes jacht… nog een week en dan is onze oudste dochter al weer elf jaar. Pff! Dat gaat allemaal veel te snel. Om 14.00 uur ben ik de meiden op gaan halen, even naar huis geweest spullen thuis brengen en danskleding opgehaald. Vervolgens door naar de dansschool, beide meiden hadden dansles.

En dat gesprek vanmorgen, dat was super leuk! Ik mag namelijk workshops gaan geven binnenkort, hoe gaaf is dat?

Hoe was jouw week? Nog genoten van het mooie weer?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge