Keek op de week, samen lopen!Week in, week uit die “verhipte” keek op de week, ik zit er ondanks dat ik dit pas 55x gedaan heb aan te denken om ermee te stoppen, maar ik wil er eigenlijk wel een ‘vaste’ rubriek voor terug. Maar wat dan? Al maanden spookt er het één en het ander door mijn hoofd maar het komt nog niet echt goed op het al dan niet digitale papier. Maar goed nu eerst mijn 55ste keek op de week!

Zaterdag 17 maart 2018

Een groot deel van de dag heb ik doorgebracht op de speelgoedbank! Om 7.40 uur was ik er en rond 13.30 uur vertrok ik weer! Ik filmde wat en plaatste stories op instagram van Speelgoedbank Wageningen en van mijzelf, gewoon om eens te laten zien wat de speelgoedbank is en wat er speelt! Dat was leuk en veel positieve reacties op ontvangen.

Keek op de week, aan het werk op de speelgoedbank Keek op de week, decathlon
De meiden hebben gezwommen vanmorgen en daarna door naar Decathlon voor vanalles en nog wat! Voor mezelf een hoofdband tegen koude oren en voor de meiden microvezel handdoeken, hoofdhanddoeken en tassen. Na het bezoek aan Arnhem vertrokken we weer richting het zwembad voor een wedstrijd waar de oudste aan mee heeft gedaan, ze werd 2de en 3de!

Zondag 18 maart 2018

Een ‘thuis en hang’ dag! Ik heb alle was weggewerkt, Peter heeft ook geholpen in het huishouden en boodschappen gehaald. Daarnaast heb ik gewerkt en wat zaken op papier gezet! Verder bah weinig gedaan, het idee om te gaan lopen was na het voelen van de kou al snel van de baan… s’avonds op tijd erin, ik was er klaar mee!

Maandag 19 maart 2018

Keek op de week, tapdanceHet is weer maandag, en zowaar heb ik er een beetje zin in deze week. Ik heb een drukke week op kantoor, ik moet een achterstandje wegwerken en ik heb het druk als het gaat om mijn eigen bedrijf! Er staan twee opdrachten klaar die deze week online moeten komen en ik ga me voorbereiden op de workshop. Hopelijk kan ik dat deze week afronden, maar het is even zoeken naar de juiste manier om het zo te krijgen als ik het in mijn hoofd heb.

Na het werk heb ik de meiden opgehaald en zijn we thuis met elkaar wat gaan drinken en de meiden hebben even wat lekkers erbij gegeten! Deze mama is weer streng bezig, dus voor mij niets! ‘s Avonds ben ik gaan dansen en daarna weer even achter de pc gezeten, Peter was toch ook van huis en de meiden op bed.

Dinsdag 20 maart 2018

Keek op de week, handcremeEen lange werkdag, maar echt veer ben ik niet gekomen als het gaat om mijn werkzaamheden. Op de één of andere manier wilde het niet vlotten vandaag. Een hoop gedaan maar voor mijn gevoel was ik totaal niet productief, morgen en donderdag heb ik nog meer als genoeg te doen vrees ik!

Na het werk zou ik de oudste ophalen bij een vriendinnetje maar die was druk, die kwam een klein uurtje later zelf naar huis toe. De jongste werd door mijn moeder thuis gebracht, toen heb ik met de meiden al gegeten aangezien ik weer te vroeg klaar was met het eten maken. Net na zes uur ben ik met de jongste naar de zwemtraining gegaan en toen de meiden op bed lagen ben ik weer even achter de pc gaan zitten.

Woensdag 21 maart 2018

Bijna een ‘standaard’ dag, maar toch niet helemaal! Ik ging werken, de oudste ging naar school en ik bracht de jongste bij de gymzaal voor haar gymles met de klas. Vanuit school bleek de oudste een mislukte speeldate te hebben en de jongste een meer dan geslaagde! Lekker spelen met twee klasgenootjes bij één van die twee in een lekker ruime tuin met veel zand en spullen.

Keek op de week, stemmen! Keek op de week, samen lopen!
De oudste besluit te gaan tekenen en even later speelt ze een spelletje op haar telefoon, ik werk even en eind van de middag kleed ik me alvast om voor een rondje lopen. Maar voor ik ga lopen haal ik eerst de jongste op en breng één van de vriendinnetjes naar huis. Om 17.00 uur ga ik lopen met Stephanie, dat is gezellig! We gaan niet echt hard, maar hé het is gezellig en we zijn in beweging. ‘s avonds als de meiden op bed liggen werk ik nog even wat en wordt mijn nieuwe tas bezorgd!

Donderdag 22 maart 2018

Een voorspelbare dag vandaag, meiden naar school en daarna naar oma. En ik? Ik werk mag een lange dag werken! Daarna ga ik naar huis, haal ik eten voor de meiden en mijn laptop op en ga door naar de dansschool. Daar probeer ik nog wat werk te verzetten tot beide meiden klaar zijn met dansen en dan breng ik de meiden naar huis.

Keek op de week, 10 uurtje Keek op de week, weer een gevulde yumbox
Om 20.00 uur ben ik weer op de dansschool voor mijn eigen les! Rond 22.00 uur ben ik thuis en ga ik de traktatie voor de oudste maken, zij gaat morgen trakteren… zaterdag is ze jarig en vieren we haar elfde verjaardag!

Vrijdag 23 maart 2018

Ik begin met het controleren van een kindje dat twee weken geleden luizen had, gelukkig vind ik nu geen levende luizen meer… dat scheelt! Na Pasen checken we nog een keertje de hele klas, hopelijk is dan iedereen weer luisvrij.

Keek op de week, gevulde yumbox Keek op de week, lopen... het gaat langzaam wat beter!
Daarna besluit ik toch maar te gaan lopen, vanmorgen tijdens het aankleden heb ik mijn loopkleding al aangedaan dus jas uit, oordopjes en mobiel mee en gaan! En weer netjes gelopen, maar hoop toch echt dat ik binnenkort wat ‘makkelijker’ ga lopen. Lekker gedoucht en naar de stad, wat spullen ruilen en wat boodschappen halen. Vervolgens de meiden opgehaald, even naar huis de schoolspullen weggebracht en toen door booschappen halen om vervolgens naar de dansschool te gaan!

En vanavond? Lekker niets! Rustig op de bank en af en toe wat doen achter mijn laptop!

Hoe was jouw week? Lekker bezig geweest? Fijne week gehad? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge