Keek op de week, Every day may not be gooed... but there is something good in every day... al is het soms even zoeken.Ja, voorlopig nog keek op de week! Waarom? Geen idee… ik heb nog even geen nieuw en fris idee. Dat wat door mijn hoofd spookte komt al bij andere voor, dus dat gaat het voorlopig niet worden. Ach het geeft weer stof tot nadenken! Een week met verjaardag, taart, cadeautjes maar ook lastige kleinigheidjes en andere onzin… lees mee in deze 56ste keek op de week!

 

 

Zaterdag 24 maart 2018

Keek op de week, zwemtraining!Deze zaterdag is anders! Waarom? Onze oudste dochter is jarig, we vieren vandaag haar 11de verjaardag! STOP! Echt stop de tijd, waar zijn de afgelopen elf jaar gebleven? Echt, ze wordt groot en het gaat snel… te snel!

Ondanks haar verjaardag gaan ze beide zwemmen, nadat ze heeft gezwommen gaat ze met Peter taart halen en nog een restje boodschappen. De hele dag vieren we haar verjaardag op de Speelgoedbank, daar hebben we, in tegenstelling tot thuis, voldoende ruimte!

Ze werd flink verwend en genoot van haar dagje!

Zondag 25 maart 2018

Op tijd ga ik mijn bed uit, ik wil lopen en doe dat dus ook! Lekker! Daarna ga ik douchen en niet veel later zitten we in de auto richting Avonturenboerderij Molenwaard. We vermaken ons daar lekker, het is prachtig weer en zo’n dagje uit midden in de natuur met veel dieren en entertainment maakt een mens blij!

Na het dagje op pad mag onze dochter kiezen wat we eten, omdat ze gister jarig was. Het wordt die grote gele M, niet mijn favoriet… maar vooruit!

Keek op de week, lopen! Avonturenboerderij Molenwaard Avonturenboerderij Molenwaard Avonturenboerderij Molenwaard Avonturenboerderij Molenwaard Avonturenboerderij Molenwaard
Als we thuis komen gaat Peter met de meiden boodschappen halen en ik ga slapen, ik val bijna om en mijn hoofd doet pijn. ‘s Avonds ga ik even uit bed om er vervolgens met volle vaart weer in te kruipen!

Maandag 26 maart 2018

Keek op de week, maandag de eerste yumbox van de week!Work, work, work! Ow ja en school uiteraard! De meiden mogen weer lekker gaan leren en ik ga mijn collega’s vervelen. Om 13.45 uur loop ik naar school om de meiden op te halen! Onze oudste heeft haar uitnodigingen verdeeld en helaas is dat niet helemaal naar wens van één van klasgenootjes, dat maakt verdrietig!

Maar goed we gaan lekker shoppen, het verjaardagsgeld moet uitgegeven worden, ze koopt wat kleding bij Duimelotje en wil overal en nergens kijken. Uiteindelijk heeft ze enkel kleding gekocht en wat klein knutselspul bij de Action. Ik koop brood en we eten thuis snel een broodje, daarna weer door naar de dansschool, ik heb dansles en Peter moet weg… dus de meisjes gaan mee.

Dinsdag 27 maart 2018

Keek op de week, Every day may not be gooed... but there is something good in every day... al is het soms even zoeken.Werken, een lange dag en die maak ik ook volledig vol. Genoet te doen op de financiële administratie! Vanuit het werk ga ik koken, dan komende meiden thuis en gaan we eten. Iets over zessen vertrek ik met de jongste weer naar het zwembad terwijl Peter met de oudste de route voor het verkeersexamen gaat oefenen. We blijven bezig!

Als we terug zijn gaat Peter weer weg en ik ga achter mijn laptop om even wat werk voor te bereiden voor ViA Nathalie!

 

Woensdag 28 maart 2018

Vanmorgen ging moeizaam, een dochter die geen zin had in school… een dochter die maar liep te mopperen en zelf had ik ook weinig zin! Kortom, allemaal geen motivatie. Maar het kwam goed, gelukkig! We waren op tijd waar we moesten zijn! Uit het werk haalde ik de meiden op, maar toch even in gesprek met één van de juffen over een voorvalletje maar goed… ook dat wordt wel weer opgelost.

Keek op de week, yumbox dinsdag! Keek op de week, weer zwembad... dit keer met de oudste Keek op de week, lopen met Stephanie
Eind van de middag richting het zwembad voor de training van de oudste en daarna ben ik gaan omkleden om te lopen… ja inderdaad, zelfs tijdens de regen! Vervolgens lekker douchen en ben ik nog even aan het werk gegaan zodat ik de komende tijd wat meer rust heb en niet al te veel hoef te doen aan veusteveul.nl

Donderdag 29 maart 2018

Keek op de week, de laatste yumbox voor deze week op donderdag! Goede vrijdag zijn ze vrij!Work! Maar eerst de meiden naar school, op school hebben ze ontbeten dus vanmorgen werd er thuis in ieder geval niet getreuzeld! Daarna dus door naar het werk, de

meiden oppikken en door naar de dansschool.

We gaan op tijd want er is iemand ziek, dus ik mag een lekker aan de bak 🙂 altijd leuk! Ondertussen slinger ik mijn laptop aan en gaan we even kijken naar de SEO van de site, scores en AdWords. Dat laatste is iets waar ik me gewoon nog nooit mee bezig heb gehouden… maar wel eens zou moeten doen.

Als de meiden klaar zijn met dansen dan breng ik ze naar huis om vervolgens snel weer terug te gaan om zelf te gaan dansen. Bij thuiskomst ben ik moe, ik ga douchen en mijn bed in!

Vrijdag 30 maart 2018

Een vrije dag! Ik besluit om gewoon om 06.45 uur op te staan, helaas blijkt het nog een kleine 45 minuten te duren voor het zo licht is dat ik kan gaan wandelen. Ik ben namelijk geen fan van lopen in het schemer… na het lopen ga ik snel douchen en vervolgens breng ik de oudste naar een vriendinnetje. Met drie van haar klasgenootjes gaat ze een kookworkshop doen, daar heeft ze echt van genoten!

Keek op de week, mooie lucht! Keek op de week, rode kop... maar wel lekker gelopen! Keek op de week, naar de bioscopp!
Ondertussen ging ik met de jongste naar de Speelgoedbank… als de oudste terug is gaan we naar de bioscoop! De film Rikkie de Ooievaar bekijken we, een leuke film! Daarna door naar het centrum van Ede, ik wil even naar Van Haren en de oudste wil even rondkijken. Echter… muts die ik ben heeft niet aan goede vrijdag gedacht en het feit dat de winkels dan geen koopavond hebben maar eerder sluiten. Gelukkig zijn we alsnog geslaagd!

‘s avonds eten we Pizza (yep, daar gaat mijn inspanning om af te vallen 🙁 ) en daarna kijken we met elkaar The Voice Kids.

Hoe was jouw week? Beetje leuke en fijne week gehad?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge