Keek op de week, woensdagochtend voor Peter gaat werken ben ik nog even snel gaan lopen.Het beloofd een heel mooi weekend te worden als het om het weer gaat! Qua drukte is het weer vol! Met het verjaardagsfeestje, op visite bij vrienden en nog wat dingen! Ach, we hebben weer een week achter de rug en een mooi weekend voor de boeg, dus helemaal goed! Ow ja… ik heb nog altijd geen leuk plan als vervanger van keek op de week, kortom, jullie zitten er voorlopig nog wel even mee opgescheept!

Zaterdag 31 maart 2018

Geen zwemmen… dat is gek! Ik besluit te gaan lopen als ik al vroeg in de ochtend weer wakker ben. Om 07.11 uur loop ik buiten en het is prachtig als de zon zo doorkomt en er zo her en de wat wolken hangen. Als ik ben gedoucht en de meiden helemaal klaar zijn gaan we naar de stad. Even wat boodschappen doen en we hebben even wat gedronken bij de Hema.

keek op de week, vroeg aan het lopen op zaterdag! Keek op de week, ik maakte een flyer voor een workshop! Keek op de week, Bono en Cooper vinden elkaar wel gezellig... tenminste meestal wel!
‘s Middags zijn we naar Amersfoort gereden, daar hadden we afgesproken met vrienden. De meiden hebben heerlijk gespeeld en wij gekletst, in de middag nog even wat gewandeld en we hebben er gegeten. Daarna zijn we weer richting Wageningen gereden. Morgen weer een drukke dag voor de boeg!

Zondag 1 april 2018

Eerste paasdag, omdat we morgen al druk zijn met de Speelgoedbank besluiten we alle familie waar we naar toe willen vandaag te bezoeken. We beginnen bij mijn schoonvader, daarna door naar ‘de Dijk’ om naar Peter zijn familie te gaan en het laatste bezoek zijn mijn ouders. Bij mijn ouders eten we ons avond eten en tussen de middag hebben we heerlijk gegeten bij Peter zijn familie.

Keek op de week... we zijn in beneden leeuwen Keek op de week, de dames hebben nieuwe schoenen
‘s Avonds plof ik op de bank en ik ben het zat… geen zin meer!

Maandag 2 april 2018

Tweede paasdag! Ik ga lopen en het gaat shit! Gisteren de hele dag te veel gegeten en door het eten van brood heb ik flink buikpijn. Maar ik loop en daar gaat het om, baal alleen dat het niet op schiet en niet lekker gaat! Na het lopen even buikspieren en douchen. Om 10.00 uur zijn we weer bij de Speelgoedbank met een aantal vrijwilligers om ons klaar te maken voor de Duurzame Lentemarkt in Wageningen waar we met spelletjes en schmink te vinden zijn.

Keek op de week, wat is de zonopkomst toch mooi! Keek op de week, op de markt met Speelgoedbank Wageningen
Bij thuiskomst alle zooi weer opruimen en mijn handen laten bijtrekken! Mijn handen doen pijn en ik heb het koud, als ik iets ben bijgekomen zet ik nog een was aan, regel nog even wat voor één van mijn vrijwilligersbaantjes en dan zet ik nog even wat spullen door voor een leuke opdracht. Daarna? Op de bank… even niets doen.

Dinsdag 3 april 2018

Een werkdag, één van de twee die ik deze week maar heb… gelukkig! Heb even niet zoveel zin in werken op de één of andere manier. Heb zin in hele andere dingen! Maar goed als ik eenmaal op het werk zit is het eigenlijk wel lekker en vermaak ik me prima, gelukkig maar.

Keek op de week, mijn nieuwe favoriete thee! Keek op de week, een zonnige dinsdag... tegen de berichten in! Keek op de week, Cooper kijkt televisie
Vanuit het werk ga ik koken en strijken, daarna met de jongste naar het zwembad voor haar zwemtraining en daarna thuis nog even strijken en de was weer opruimen. En heerlijk genoten van het mooie weer al was ik pas na vieren klaar met werken… maar dat zonnetje was heerlijk! En dan? Ik ga op tijd naar bed!

Woensdag 4 april 2018

De meiden hebben vrij van school in verband met een studiedag en om die reden heb ik vrij genomen van mijn werk. Om iets over zeven uur vanmorgen ben ik gaan lopen, even een snel rondje zodat ik weer thuis zou zijn als Peter naar het werk zou gaan.

Keek op de week, boodschappen doen bij zoo & zo Keek op de week, ook de oudste ging mee... ze zit hier te wachten... euh op haar telefoon te spelen! Keek op de week, ik bij de krullenkapper
Later vanmorgen zijn we naar Zoo & Zo geweest, een grote dierenwinkel in Ede, daar hebben we weer voer, kattenbak spul en weet ik veel allemaal gehaald. Daarna door naar mijn ouders om de jongste weg te brengen en vervolgens door met de oudste want we gingen samen naar de krullenkapper! Vanuit de kapper de jongste weer opgehaald en door naar het zwembad voor de training van de oudste, naar huis en eten! ‘s Avonds ben ik achter de laptop gekropen en ben ik met de blog bezig geweest!

Donderdag 5 april 2018

Een ‘gebruikelijk’ dagje, meiden naar school, ik werken daarna naar de Dansschool en daar heb ik ook even wat werk verzet terwijl de meiden aan het dansen zijn. Vervolgens de dames thuis gebracht en zelf teruggegaan voor tapdance! Dit keer geen les, helaas… maar wel zelf gedanst met de twee mensen uit de groep, maandag weer les!

Keek op de week, yumbox voor school! Keek op de week, yumbox voor het dansen!
En op tijd mijn bed in, ik ben moe… zo moe! Hopelijk gaat dat snel een beetje beter.

Vrijdag 6 april 2018

Lopen of niet… lopen of niet? Ja… lopen dus! Eerst alleen, nee toch lopen met Stephanie. Daarna even buikspieren, koffiedrinken en douchen. Snel naar de winkels voor boodschappen en naar huis even wat eten. Voordat ik het wist was het al weer tijd om de meiden op te halen van school! Snel de tassen thuisbrengen en door naar de dansschool! Ja alweer 😉 de meiden moesten weer dansen en ik? Ik heb heerlijk gekletst, koffie en thee gemaakt en mensen te woord gestaan. Blijft leuk!

Keek op de week, de laatste yumbox van de week! Keek op de week... ships net als ik onder de douche ga komt de man van DHL
Vanavond was ik er even klaar mee, maar toch nog wat werk verzet en redelijk op tijd naar bed gegaan! Morgenochtend weer zwemmen voor de meiden, dus op tijd eruit!

Hoe was jouw week? Ook genoten van het zonnetje net als ik?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge