Keek op de week, echt... verwaarlozing werkt!De eerste echte lenteweek is een feit! Die temperaturen van de afgelopen week waren toch heerlijk? Echt, dat maakt mij echt een blijer en opgewekter mens. Met lopen is dit overigens ook heerlijk, ik kan het wel waarderen en die paar regenbuien, ach… droogt wel weer op! Deze week was weer verschrikkelijk ‘standaard’ geen vrije dagen, geen bijzondere gebeurtenissen, gewoon lekker normaal! Dus bij deze… een hele gemiddelde keek op de week op Veusteveul!

Zaterdag 7 april 2018

Bij het opstaan ben ik toch eerst maar gaan lopen, gewoon omdat ik daar zin in had! Daarna heeft Peter mij thuis opgehaald en zijn we naar het zwembad gegaan. De oudste lag inmiddels al in het water en de jongste mocht vanaf 9.00 uur weer zwemmen, polo voor haar vandaag.

Keek op de week, zelf dromenvangers maken Keek op de week, lente... wat ben ik blij dat je er bent! Keek op de week, we vieren het kinderfeestje van onze oudste dochter
Na het zwemmen even naar huis en vervolgens was er een kinderfeestje, de jongste ging naar een kinderfeestje en de oudste had haar eigen kinderfeestje. Een te leuk feestje bij Brownies & downieS, een high tea met allerlei bezigheden tussendoor! Daarna terug naar de Speelgoedbank waar we nog verder hebben geknutseld en vervolgens nog patat hebben gegeten! Een geslaagde dag!

Zondag 8 april 2018

Eerst uitslapen… tot half acht dan ben ik klaar wakker en ga ik opnieuw een rondje lopen. Als ik dan toch wakker ben! Later die ochtend realiseer ik me dat ik eigenlijk wat te veel van het goede weg ben geweest de afgelopen week. Bijna elke dag ben ik gaan lopen… dat krijg je met al die vrije dagen!

Keek op de week, Cooper helpt bij het maken van het huiswerk Keek op de week, heerlijke lunch
Tussen de middag eten we thuis nog even iets en dan vertrekken we naar Hoenderloo, naar vrienden van ons waar we de dag doorbrengen! Eindelijk weer eens naar lange tijd bijgekletst.

Maandag 9 april 2018

De gebruikelijke maandag perikelen, moeite met opstaan… geen zin enzovoort, enzovoort. Ik zie wat op tegen mijn werk doordat er behoorlijk wat werk ligt, tegelijkertijd is dat lekker… druk hebben laat de tijd nog iets sneller gaan en geeft een voldaan gevoel! Maar ik ben gebroken na het werk.

Keek op de week, lekker kleurrijk Keek op de week, echt... verwaarlozing werkt!
Na het werk ga ik thuis even snel het huiswerk doen met de oudste en ik ga koken, daarna weer naar mijn dansles! Als ik thuiskom gaat Peter sporten en ik ga op de bank zitten met een haakwerkje. Dat haakwerk schiet niet op, ik blijf maar appen met wat mensen en check mijn social media en mail.

Dinsdag 10 april 2018

Keek op de week, en nog een gevulde yumboxIk sta al op met buikpijn… ships, niet grappig! Die buikpijn blijft de hele dag en als ik thuis kom uit mijn werk, eten heb gekookt en gegeten neem ik pijnstillers en ga ik even op de bank liggen. Om 18.00 uur ga ik weer met de jongste naar het zwembad voor haar zwemtraining.

Na het zwemmen kruip ik nog even achter de pc om me te verdiepen in mijn btw aangifte, maar daar ga ik toch hulp bij vragen… ik heb te weinig vertrouwen in mezelf wat dat betreft. Niet veel later ga ik douchen en mijn bed in, die buikpijn en inmiddels hoofdpijn stoppen niet.

Nadeel van vroeg gaan slapen is dat ik dan midden in de nacht vaak weer klaarwakker ben… maar hé die hoofdpijn was weg!

Woensdag 11 april 2018

Zoals gebruikelijk werken, meiden naar school! Als ze uit school komen spelen ze nog even op het schoolplein en dan gaan we naar huis. We hadden het idee om buiten te gaan leren en lezen… maar het weer viel toch wat tegen, dus dan maar binnen aan tafel!

Keek op de week, Yumbox Keek op de week, buikspieren met Bono
Eind van de middag weer richting het zwembad voor de zwemtraining van de oudste en daarna kleed ik me om en ben gaan lopen. Daarna lekker gaan douchen en op tijd naar bed gegaan, dat was meer dan nodig… ik ben op de één of andere manier gesloopt!

Donderdag 12 april 2018

Keek op de week, Lunch met lekkers!Mijn laatste werkdag van de week en dat is maar goed ook, ik ben er klaar mee voor deze week. Echt super veel werk verzet in mijn beschikbare uren, er ligt extra werk door een zieke collega. En alsof dat dan niet genoeg is krijg je ook nog de meest tijdrovende vragen op je bordje, fijn! Soms… nou genoeg gezeurd, het is weekend wat het werk betreft! Even geen kantoor voor mij de komende dagen.

Vanuit het werk haal ik de laptop, eten en de auto op om naar de dansschool te gaan, ik schrijf wat artikelen en knutsel wat op de site en ondertussen dansen de meiden. Als zij klaar zijn breng ik ze naar huis en kleed me om voor een lesje tapdance! Als ik rond 22.00 uur thuis ben ga ik douchen en mijn bed in!

Vrijdag 13 april 2018

Ik besluit spontaan mijn loopkleding en schoenen aan te trekken, ik breng snel de meiden naar school en ga lopen. En ik weeg me ‘stiekem’, eigenlijk doe ik dat slechts één keer per maand… maar goed nieuws er is in een week tijd toch nog een paar honderd gram af. Daarna lekker douchen en ik ga even bij een controlepost van het verkeersexamen kijken, dat zijn ouders van kinderen uit de klas. Daarna maak ik koffie, ga even aan de slag voor Veusteveul en daarna is het tijd om te poetsen… Eerst de kamer van de jongste en daarna de wc.

Keek op de week, slapen als kant en hond Keek op de week, de weegschaal is lief!
Even de kinderen ophalen, spullen naar huis brengen en de laptop en zwemspullen weer mee! Even wat pasjes klaar maken voor de speelgoedbank en door naar het zwembad. De meiden hebben meegedaan aan het sponsor zwemmen en ik heb geholpen met de administratie. Bij thuiskomst lekker relaxt op de bank The Voice Kids gekeken!

Hoe was jouw week? Beetje kunnen genieten van het lente weer?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge