Keek op de week, de meiden op weg naar schoolTijd voor een nieuwe Keek op de week, nu al weer! Afgelopen week zijn de er weer records verbroken, het was donderdag gewoon lokaal 29 graden. Bizar hoor! En al helemaal als de temperaturen nu al iets zakken en volgende week het tussen de 10 en 16 graden gaat worden zoals ze nu zeggen. Koningsdag komt er ook aan, ook daar is niet super goed weer voor voorspeld… gelukkig weten we dat ze nog geen twee dagen vooruit kunnen voorspellen dus we hopen op beter weer! Maar nu eerst terug naar afgelopen week!

Zaterdag 14 april 2017

Keek op de week, Valleiwedstrijd, wedstrijdzwemmenEen zwem dag! In de ochtend mochten beide dochters trainen om vervolgens begin van de middag met de jongste richting het zwembad in Veenendaal te gaan. Gelukkig had ik gezelschap daar in het zwembad, man wat een rit is die wedstrijd, duurt best lang, het is er warm en tja verder… Gelukkig was onze dochter blij, ze had fijn gezwommen.

Als we thuis komen eten we wat en dan zitten we s’avonds nog een poosje buiten met wat buren en de kids spelen nog lekker buiten! En ja… ze gaan weer eens wat later als gebruikelijk naar bed.

Zondag 15 april 2017

Ondanks dat ik wat later uit bed ben besluit ik toch nog even snel te gaan lopen, echt… onvoorspelbaar hé? Nou ja het ging wel redelijk gelukkig! Eigenlijk doen we vandaag niet veel bijzonders! Omdat het weer niet top is, maar het wel droog leek te blijven zijn we in de middag met z’n alle gaan wandelen. Toen we in het bos liepen begon het werkelijk keihard te regenen… die buienrader zat er dus compleet naast! We hebben zelfs gescholen, anders waren we drijfnat geweest.

Keek op de week, prachtig de lente Keek op de week, binnenkant van de tulp Keek op de week, lekker gekookt en gegeten!
Bij thuiskomst hebben we even rustig gezeten, daarna ben ik boodschappen gaan doen en heb ik eten gemaakt! s’Avonds niets bijzonders gedaan… rust in huis!

Maandag 16 april 2017

Keek op de week, yumboxWerken, meiden naar school en ‘s middags heb ik de hele middag staan strijken. Eind van de middag even snel gekookt en door naar de dansschool voor Tapdance. Al was er geen les, we zijn lekker productief geweest en hebben even lekker geoefend. Elke dans doorgenomen en de lastige stukjes nog eens apart geoefend aan de hand van filmpjes en dansers die het wel wisten.

Na het dansen heb ik nog een poosje achter de laptop gezeten om wat werk af te ronden en toen lekker gaan douchen en op tijd mijn bed in.

 

Dinsdag 17 april 2017

Keek op de week, de meiden op weg naar schoolMijn enigste lange werkdag deze week, donderdag ben ik eerder klaar omdat mijn moeder niet kan oppassen dus ze dan maar zelf ophalen! Maar vandaag dus een lange dag gewerkt, daarna koken en weer door naar het zwembad voor de zwemtraining van de jongste.

Thuis zit ik op de bank en heb ik eigenlijk nergens zin in, ik heb pijn en jeuk aan die verhipte psoriasis… dat dan weer wel.

 

 

Woensdag 18 april 2017

Werken, ik verzet weer een berg werk terwijl de meiden op school vertoeven. Uit school haal ik ze op, gaan we de auto en zwemspullen van de oudste halen en door naar de stad. Er is een aanbieding bij Duimelotje, een kinderkleding winkel in Wageningen. Samen met een klasgenootje gaan ze kleding passen en al snel heeft onze oudste leuke kleding te pakken. De jongste laat ondertussen door een kapper die in de winkel is krullen maken, wat is ze daar blij mee!

Keek op de week, nog een yumbox Keek op de week, onze dochter heeft 'krullen' laten maken
Door naar de zwemtraining, tijdens de training krijg ik een appje en het blijkt dat ik alleen loop vanavond… dus ik ben lekker alleen gaan lopen. Het was ondanks dat het voor het eerst warm was, heerlijk lopen! Daarna een paar uurtjes buiten gezeten met de buren, dat was gezellig!

Donderdag 19 april 2017

Keek op de week, nog een yumboxBah, bah, een nacht met spugend kind en een slechte nacht voor bijna iedereen. We spreken af dat ik de ochtend werk en Peter de middag, beide nemen we een halve dag vrij. Het is wel even iets altijd als een kind ziek is… maar het is weer geregeld! Ze is vandaag wel opgeknapt. Ik weet nog niet of ze morgen weer naar school kan, maar het spugen is voorbij!

Omdat de jongste ziek is kan ik niet naar de dansschool om daar even te helpen, ik ben dus thuis met de meiden. De oudste gaat eind van de middag met een vriendinnetje mee naar haar dansles en ze wordt ook weer thuis gebracht. En ik? Ik ga s’avonds ook maar gewoon naar dansles, daarna schuif ik nog heel even aan bij de buren en dan is het tijd om te gaan douchen en mijn bed op te zoeken.

Vrijdag 20 april 2017

Yes de jongste wil weer naar school, gelukkig! Ik breng de dames naar school en schuif door naar de Speelgoedbank, daar ga ik met een bevriende boekhouder mijn aangifte doen. Vervolgens is het boodschappen tijd! Daarna even naar huis, kopje koffie en dan weer door.

Keek op de week, wat een heerlijk weer! Keek op de week, yumbox, de laatste voor het weekend! Keek op de week, 10 uurtje!
Door de meiden ophalen, tassen thuis brengen en weer op naar de dansschool. Op de dansschool achter de laptop aan het werk geweest en verder gekletst gekeken en fijn bezig geweest. Peter is achtergebleven op de dansschool, hij is gaan klussen en ik met de meiden naar huis!

Morgen mag ik aan het werk met lunches en daarna BBQ met de buren.

Hoe was jouw week? Ook zo genoten van het weer?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge