Keek op de week, vanuit Bennekom terug naar huis op de fiets!Yes, vakantie! Een hele week vakantie… en dat terwijl de temperaturen oplopen en er vooral zon wordt voorspeld! Dat is mazzel hebben… normaal heb ik in mijn vakantie regen, gelukkig is dat nu even anders! Al hadden we de afgelopen dagen ook geen klagen over het weer overigens. Het was best aardig weer alleen nog wat fris. Nu eerst terug naar de afgelopen week in Keek op de week #61.

Zaterdag 28 april 2018

Even bijkomen van Koningsdag is er niet bij… we mogen meteen weer aan de gang! We gaan met de meiden naar het zwembad en aansluitend ga ik door naar de markt waar geschminkt moet worden. Rond 15.00 uur zijn we klaar, maar ook door en door koud en ik ben er meer dan klaar mee. We gaan naar huis en doen verder niets meer… nou ja behalve dat ik nog even achter de laptop kruip en de rest naar de televisie kijkt.

Zondag 29 april 2018

Peter gaat klussen met en bij een vriend van ons, dat wordt later als gedacht. Zelf ben ik met de meiden thuis, we hebben een luie dag. Ik strijk nog wat en ruim wat zooi op voor ik de meisjes s’middags naar mijn ouders breng voor een logeerpartijtje van drie nachtjes.

Keek op de week, boodschappen willen doen zonder geld... heul handig! Keek op de week, mijn foute blije zomerschoenen. Keek op de week, sokken memory!

Ze gaan logeren omdat ik nog drie dagen mag werken en Peter mag gewoon werken, nou ja uiteraard is hij met Hemelvaart wel vrij… dat dan weer wel!

Maandag 30 april 2018

Koninginnedag…. o, nee., dat is al weer wat jaartjes geleden. Toch zag ik weer foto’s voorbij komen van ‘vergis toeristen’ dat blijft grappig. Nee, gewoon een doodnormale werkdag, ik begin al om 7.00 uur met werken en ben daardoor weer redelijk op tijd klaar. Uit het werk haal ik boodschappen, we eten even snel als Peter thuis is en gaan naar de dansschool. Ik ga met een groepje trainen en de man gaat even helpen daar, na het dansen help ik ook nog een handje.

Dinsdag 1 mei 2018

Ik sta weer vroeg op en ga op tijd werken, ik maak een lange dag en tegen de tijd dat ik thuis kom is Peter ook thuis… terwijl hij ook later als normaal thuis is! We eten pas rond 20.00 uur, het is niet anders en tja de meiden zijn er niet dus dan kan dat ook wat makkelijker.

Na het eten zit ik nog even wat achter de laptop en vervolgens plof ik op de bank met een haakwerkje en mijn telefoon binnen handbereik.

Woensdag 2 mei 2018

Keek op de week, Rode kop na het lopenWerken, mijn laatste dagje voor dat ik ruim een week vakantie heb! Yes 🙂 het is een pittige dag, maar hé het is gelukt! Uit het werk wil ik de meisjes op gaan halen, maar ze willen nog niet… pas eind van de middag vlak voor de oudste moet zwemmen. Dus tja, wat dan? Ik ben maar een rondje gaan (hard)lopen en rond 14.30 uur ben ik richting mijn ouders gegaan om de meiden op te halen. We gaan iets na vieren richting het zwembad en twee uur later zijn we weer thuis.

Eenmaal thuis eten we en gaan de meiden richting hun bed, ze gaan nog even lezen op bed en op tijd slapen. Het was aan hun humeur wel te werken dat ze ‘wat later’ zijn gaan slapen.

Donderdag 3 mei 2018

Een dag dat we helemaal niets hebben… dat is raar! Kan me niet herinneren dat we echt een dag helemaal niets hoefde te doen! We besluiten met de kinderen naar de stad te fietsen, we moeten namelijk nog even wat tandpasta halen en wat spullen om de fietsen van de meiden aan te pakken.

We zijn eerst even bij Profile, Roel Peerenboom geweest voor een standaard, snelbinders en een slot.. een nieuwe bel had de oudste al en die van de jongste lag thuis nog te wachten. Toen door naar de winkels, even bij de Action tandpasta en knutselpakketjes halen en bij de dierenwinkel een luizen, vlooien, teken en (ik dacht) wormen band voor de hond. Uiteindelijk zijn we nog bij Kruimig geweest, een klein zaakje in Wageningen waar ze verschrikkelijk lekkere patat hebben!

Keek op de week, ons eerste patatje bij Kruimig! Keek op de week, een vlooien, teken en wormen band voor Bono. Keek op de week, kleding kopen in een nieuwe, kleinere maat!
Toen weer naar huis… shit! Peter een lekke band, dus zijn fiets naar de fietsenmaker en een fiets bij mijn ouders een straat verderop opgehaald en toen naar huis. En gisteravond ging ik spontaan naar Arnhem, toch maar even wat meer zomerse kleding kopen in de juiste maat.

Vrijdag 3 mei 2018

Bij het opstaan schijnt het zonnetje al, maar als ik naar buiten kijk lijkt het me nog wel fris! We hangen nog even wat rond in onze nachtkleding en eten wat. Daarna ga ik douchen, ik spoor de meiden ook aan om kleding aan te gaan doen en hun haren te gaan kamen. Uiteindelijk besluiten we rond 10.00 uur dat we zo op de fiets naar Bennekom te gaan. Daar gaan we onze boodschappen doen en eventjes ergens koffie drinken, begin van de middag waren we weer thuis.

Keek op de week, vanuit Bennekom terug naar huis op de fiets! Keek op de week, in de tuin aan het werk!
Daarna lekker de gezamenlijke tuin in! Ik met laptop en later met een mandala en kleurtjes… kop koffie erbij en genieten van het mooie weer. En dan de wetenschap dat ik de komende week nog vrij ben en er nu echt mooi weer wordt voorspeld, ik ben een blij mens!

Nou ja… behalve dat ik de AVG nog moet regelen voor mijn site en de administratie van Veusteveul en de Speelgoedbank nog moet bijwerken.

Hoe was jouw week? Ook zo genoten van het weer en misschien wel van je vrije dagen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge