Keek op de week, hadlopen op de Dijk... vermoeiend!Al weer tijd voor Keek op de week, nummer 63 al weer! Zo’n eerste week na de vakantie is wel een dingetje, waar normaal de maandagen al voor wat opstartproblemen zorgen is dat nu helemaal het geval. Maar voor het gewone leven weer begon hadden we eerst op zondag nog iets super leuks! We mochten naar de première van Pipo en de piratenprinses in Leiden, hoe leuk is dat? Verder begon dus werkelijk alles weer de afgelopen week, school, dansen, werken en alle afspraken!  

Zaterdag 12 mei 2018

Zoals gebruikelijk voor een zaterdag, de zwemtraining van de meiden! Peter is ondertussen gaan helpen op de Speelgoedbank en na de zwemtraining zijn ook wij die kant op gegaan. Daarna door naar huis om alle tassen van het zwemmen uit te pakken en de nieuwe voor de zwemwedstrijd!

Keek op de week, Proefafzwemmen bij de zwemvereniging! Keek op de week, zwemwedstrijd!
De meiden gaan nog boodschappen doen maar helaas komt er één ten val… huilen en een flinke schaafwond op haar voet. Maar onze bikkel is gewoon gaan zwemmen met een speciale pleister. Pas laat, rond 20.30 uur zijn we thuis van de wedstrijd.

Zondag 13 mei 2018

Moederdag! Ik werd verwend met allemaal cadeautjes van de meiden en daarna zijn we naar oma Lia gegaan, gevolgd door mijn moeder. Nadat we bij (o)ma zijn geweest ben ik met de meiden naar Leiden gegaan voor de première van Pipo en de piratenprinses. Dat was super leuk! Onderweg met de meiden nog wezen eten en toen door naar huis.

Keek op de week, Pipo en de piratenprinses Keek op de week, de dikke deur!

Maandag 14 mei 2018

School en werk, dat viel tegen na een vakantie van twee weken (okay voor mij een week)! Is toch lastig om dat weer op gang te komen. Vanuit het werk haal ik de meiden weer op en gaan we naar huis, de meiden zijn lekker buiten bezig geweest en ik heb brandjes geblust voor werk en gekookt!

Na het eten ga ik richting de dansschool voor Tapdance, s’avonds gaat Peter volleyballen en ik beland op de bank met een haakwerkje en The Good Doctor.

Dinsdag 15 mei 2018

Werken… orthoptist.. vandaag gewerkt en met de jongste naar de orthoptist geweest! Dit jaar nog geen nieuwe bril, vermoedelijk volgend jaar wel, dus dan weer terug. Voor nu laten we het even zo!

Keek op de week, koffie bij Bergman Clinics Keek op de week, luie en aanhankelijke kat
Na het werk, school snel gekookt en weer door naar de zwemtraining van de jongste… en s’avonds? Op de bank! Ik was er helemaal klaar mee!

Woensdag 16 mei 2018

Keek op de week, blauwe yumboxEcht dat huishouden zit me maar aan te kijken… maar het komt er maar niet van! Vandaag weer gewerkt, meiden naar school en vanmiddag naar de zwemtraining geweest. Bij thuiskomst even achter de pc gezeten nog en toen de tassen ingepakt voor morgen! Een dagje werken, de meiden dansen en ik nog even aan het werk bij de dansschool.

s’Avonds met wat buren nog buiten koffie gedronken… en verder net als gisteren helemaal niets.

 

Donderdag 17 mei 2018

Keek op de week, rode yumboxNa het werken had ik een gesprek op school voor de oudste, daarna door naar de dansschool. De meiden hebben lekker gedanst en dan ik heb opgeruimd en schoongemaakt daar. Vanavond zelf nog even lekker gedanst, we waren met een redelijk grote groep met tap dance en dat was leuk! Lekker verder met de choreografie! Thuis nog even wat gedronken en naar bed.

 

 

 

Vrijdag 18 mei 2018

Eerst de meiden naar school en luizenpluizen…. daarna snel boodschappen doen en door naar de dansschool. Even snel alles stofzuigen, de schone was opruimen en een doekje over de wc. Ik besluit nog even snel een stukje te hardlopen over de dijk, super saai… en veel wind, dus schoot niet echt op.

Keek op de week, schone was bij Bransz Keek op de week, hadlopen op de Dijk... vermoeiend!
Na het lopen ben ik naar huis gegaan, onder de douche gesprongen en de meiden weer opgehaald om terug te gaan naar de dansschool. De meiden hebben dansles, uiteindelijk gaat de oudste niet dansen, zij heeft een lelijke plek op haar voet en sport even een aantal dagen niet. Hopelijk droogt het goed in de komende dagen!

Rond 20.30 uur zijn we thuis, de meiden naar bed en ik kruip nog even achter de laptop om het één en het ander klaar te zetten voor de blog.

Hoe was jouw week? Is alles ook weer ‘normaal’ nu zo na de vakantie?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge