Keek op de week, ik kreeg bloemen cadeau!Dat ik keurig een keek op de week klaar had staan.. maar deze gewoon niet online is gekomen… stom! Nu alsnog, al zijn we al weer bijna aan een nieuwe toe!

Weer een nieuwe keek op de week… alweer! Ja, een prachtige week als het om weer gaat. Naast het werk veel vrijwilligerswerk gedaan en best aardig wat gelopen. Al had het wel wat meer gekund, ik heb gisteren verzuimd omdat ik toe was aan nieuwe kleding kopen en de beestjes moesten naar de dierenarts. Ach, nu eerst wat meer over de afgelopen week!

Zaterdag 19 mei 2018

Peter gaat met de meiden naar het zwemmen en mag zelf meedoen met waterpolo bij de jongste. Ik ga op de speelgoedbank aan het werk, ik begin al vroeg en de oudste is met me mee. Begin van de middag zijn we klaar en dan snel naar huis, we kregen vanmiddag visite!

In de middag lopen we nog even naar de supermarkt voor boodschappen en dan ga ik pannenkoeken bakken! s’Avonds is het vroeg klaar… ik ben moe!

Zondag 20 mei 2018

Pinksteren en voor de verandering weinig in de planning, we starten rustig op en ik strijk de was weg. Tussen de middag besluit ik toch maar een rondje te gaan lopen. Nadat ik lekker onder de douche heb gestaan ga ik pasta koken en maak ik pasta salade voor later die dag. Begin van de avond eten we met de buren buiten, gezellig!

Keek op de week, Bono Keek op de week, vuurkorf, gezellig met de buren.
In de avond gaat de vuurkorf nog aan en hebben we het nog een poosje erg gezellig buiten! Gelukkig zijn we morgen nog vrij.

Maandag 21 mei 2018

Keek op de week, PapenpadSamen met Stephanie loop ik een rondje, we kiezen een onbekende route en lopen een stukje meer als normaal. Maar we lopen wel lekker, met een uurtje zijn we weer thuis. Na het lopen gaan de buren en Peter net beginnen met het klussen aan de flat, nou ja schoonmaken. Ik ga na lang treuzelen douchen en vervolgens aan het werk voor ViA Nathalie.

Einde van de middag bakken de buurman en ik patat en snacks voor ons allemaal en vanavond ging de vuurkorf nog even aan!

 

Dinsdag 22 mei 2018

Gelukkig heeft deze werkweek maar vier dagen, ik heb geen zin! Maar de eerste dag zit er al weer op en ik was super productief op kantoor! Het meeste werk wat ik achterliep heb ik weggewerkt en heb zelfs wat extra’s kunnen doen.

Keek op de week, de maatjes gaan slapen. Keek op de week, aanslag ontvangen op de 22ste met datum de 26... lang leve de belastingdienst Keek op de week, wonderlijke beestjes die slakken.
Eenmaal thuis ga ik snel koken, mijn zusje brengt de meiden thuis en daarna weer door naar het zwembad voor een training van de jongste. Eigenlijk wil ik nog gaan lopen, maar de onweer blijft maar bezig… dus dan maar achter de laptop om wat werk te verzetten.

Woensdag 23 mei 2018

Werken, een kort dagje… een afspraak, de meiden weer ophalen en naar huis! Ik zit nog even achter de laptop, de jongste rommelt wat en de oudste maakt huiswerk. Rond 16.15 uur gaan we weer richting het zwembad, de oudste mag trainen en ik ga even kijken bij haar training.

Als ze klaar is gaan we naar huis, Peter is aan het koken en ik ga me omkleden om te gaan lopen. Met Stephanie loop ik een kleine vier kilometer…. daarna besluit ik nog een rondje te gaan lopen! Waarom zo gek? Nou ik was wat onrustig en mijn hoofd loopt over, even blik op oneindig en lopen, dat was fijn even helemaal niets.

Donderdag 24 mei 2018

Keek op de week, Yumbox voor schoolDe hele dag gewerkt, daarna even wat benodigdheden gehaald in de stad en de meiden opgehaald bij mijn zusje. Daarna door naar de dansschool, daar zijn we even goed bezig geweest… al schoot het (nog) niet op, de meiden gedanst en later op de avond heb ik mijn dansles gevolgd. Ik was laat thuis, maar hé het is bijna weekend!

 

 

 

Vrijdag 25 mei 2018

Eerst de hond en de kat naar de dierenarts, Cooper mag blijven voor de sterilisatie en Bono wordt alleen even ingeënt en nagekeken. Dan weer naar huis met Bono, Cooper mag ik eind van de middag pas weer ophalen. Aangezien Cooper nogal ‘lelijk’ heeft gedaan moest ik haar zelf maar even uit het hok halen en in onze reismand zetten.

Keek op de week, Bono en Cooper naar de dierenarts Keek op de week, ik kreeg bloemen cadeau! Keek op de week, nieuwe shirtjes... maat M
Tussendoor ben ik met mijn zusje naar Veenendaal geweest, even kleding kopen voor mezelf. En dan gewoon echt niet weten welke maat ik moet kopen… bij passen blijkt dat een M of maat 40 te zijn, blijft raar. De meiden hadden geen dansles vandaag dus even wat meer rust, fijn! Vanavond ben ik nog een poosje naar de dansschool geweest om samen wat dingen af te maken.

Hoe was jouw week? Leuke dingen gedaan? Genoten van het weer? Vertel!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge