Keek op de week, in de achtbaan... de oudste en Peter!Nu op tijd, tenminste.. ik hoop dat deze keek op de week keuring om 06.00 uur op zaterdag online verschijnt! Maar ja helemaal zeker weet je het nooit, dat bleek afgelopen week maar weer. Nog altijd neem ik jullie mee en in een kort dagboekje over de afgelopen week, soms vraag ik me af of het nog leuk is… Ze worden nog wel altijd gelezen, redelijk goed ook nog. Ook deze week neem ik jullie weer mee, met een week die iets anders was als anders!

 

 

Zaterdag 26 mei 2018

Keek op de week, Shrek! Door Sempre Sereno!

Een drukke dag! Peter gaat met de meiden zwemmen, ik ga naar het Kinderfestival Spelen voor Spelen in Wageningen. Daar mag ik aan het werk als schminker! Altijd leuk die afwisseling in het leven! s’Middags ga ik met man en kinderen naar de musical Shrek, wat hebben we genoten!

Sempre Sereno is een amateur vereniging die jaarlijks een voorstelling verzorgd, echt… er zijn een aantal acteurs die zo professioneel aan de slag kunnen gaan! Zo goed… wij waren nogal gek op de Ezel, wat een rol en wat een speler!

‘s Avonds gingen we naar mijn opa en oma, mijn oma vierde haar verjaardag!

Zondag 27 mei 2018

Rustig aan vandaag, we zijn allemaal wat moe… het mooie maar warme meer maakt ons wat sloom. Na een lange dag zoals gisteren is het even bijkomen geblazen. Rond 11.00 uur besluit ik toch maar een rondje te gaan lopen, Peter en de meiden zijn gaan fietsen… alleen konden ze me niet vinden. Bijna thuis kwamen we elkaar weer tegen!

Keek op de week, niets lekkerder dan een lekkere koffie na het hardlopen. Keek op de week, nieuwe matrassen en lattenbodems
Daarna een heerlijke koffie, douchen en in de auto richting Duiven voor nieuwe matrassen en lattenbodems. Eenmaal thuis blijkt onze jongste dochter op bed stiekem snoepjes te eten en verstoppen… zie die papiertjes op de grond!

Keek op de week, oeps... onze dochter snoept stiekem! Keek op de week, ielk, naveltruitjes... maar goed voor dansen maken we een uitzondering.
En onze dochter past even een ‘croptop’, geen fan hier… maar hé met dansuitvoering mag (bijna) alles! Uiteindelijk gaat het deze top niet worden overigens, anders had ik hem niet laten zien 😉

Maandag 28 mei 2018

School en werken, goed vooruitzicht is dat we woensdag allemaal vrij zijn en wat leuks gaan doen. Lang leve de stakende leerkrachten. Een lekkere break in de week wat dat betreft!

Keek op de week, Die van de andere dochter een dag later... ja lekker eentonig! Keek op de week, Fitbit Versa... i'm in love!
Vanuit school ga ik strijken, het is er het weekend totaal niet van gekomen en ja er liggen gewoon weer drie manden vol. Ondertussen was ik nog een aantal wasjes en ik kook… daarna is de middag al weer om. Na het eten stap ik weer snel in de auto om naar de dansschool te gaan, even lekker dansen! Ow ja en de meiden gaan mee, Peter gaat voor mij naar de Mediamarkt. Hij haalt mijn nieuwe Fitbit op!

Dinsdag 29 mei 2018

Phoe, een heftig dagje! Lang werken, heel lang werken… en tussendoor met de kat naar de dierenarts. Cooper blijkt ‘niet zo goed’ tegen de hechtingen te kunnen, helaas doe je daar niets aan. Daarna door naar de Speelgoedbank om daar verder te werken maar dan dus aan zaken die de speelgoedbank betreffen.

Keek op de week, met Cooper naar de dierenarts. Keek op de week, Sla mee in de yumbox!
Mijn vader kookt voor ons allemaal en de meiden gaan met Peter naar huis. Morgen hoeven ze niet naar school, maar beetje op tijd naar bed is wel handig omdat we morgen een warme en leuke dag voor de boeg hebben. Op de speelgoedbank verzetten we met een aantal vrijwilligers weer een hoop werk!

Woensdag 30 mei 2018

Op tijd het bed uit en tijd voor actie! Eerst loop ik een rondje, net geen vijf kilometer maar ik heb weer gelopen zelfs met een dagje uit voor de boeg. Als ik thuis kom ga ik even op adem komen en douchen, Peter gaat nog even wat boodschappen halen en dan gaan we.

Keek op de week, Slagharen Keek op de week, met warm weer in een water attractie in Slagharen. Keek op de week, in de achtbaan... de oudste en Peter!
Op naar Slagharen, als we nog geen kwartier in de auto zitten begint de jongste al te zeuren… het herinnert me eraan waarom we niet zo vaak ver weg gaan. Maar als we er eenmaal zijn is het goed, gezellig en lekker rustig! Er zijn slechts drie provincies vrij deze staking en bij Slagharen is het rustig, nauwelijks wachtrijen. Top! We vermaken ons er de hele dag, rond 16.00 uur gaan we weer naar huis.

Eenmaal thuis ga ik nog even snel met mijn zusje naar de Decathlon, we kopen voor haar een verjaardagscadeautje en voor mezelf koop ik sportbh’s of tops.

Donderdag 31 mei 2018

Keek op de week, Yumbox mee!Deze dag stond weer in het teken van werken, school en dansen. Na zo’n fijn dagje als gisteren is het weer even zoeken naar het juist ritme. Gelukkig alleen vandaag en morgen weer school, daarna weer weekend! De meisjes gaan uit school naar mijn moeder, zij brengt ze bij de dansschool. Ik volg zelf iets later omdat ik nu eenmaal wat langer op het werk ben als dat de jongste op de dansschool moet zijn.

Op de dansschool kruip ik samen met mijn ‘collega’s’ achter de laptop en proberen we even wat werk te verzetten, ik schrijf een blog en we beginnen met de (vrijwilligers)planning van de voorstelling.

 

Vrijdag 01 juni 2018

Keek op de week, ik liep mijn snelste 5kmWat een dag! Maar het kan gekker 😉 Het is mijn vrije dag, vrij van mijn baan in loondienst dus! Maar des te drukker is die vrije vrijdag. Om 08.20 uur breng ik de meiden naar school, mijn zusje pikt mij op en we gaan boodschappen doen bij de Lidl, Big Bazar, Prijsmepper en we halen een berg schmink. Als ik thuis ben is het 12.00 uur, ik neem met een apparaatje van Scholl mijn voeten even onderhanden, een pedicure met tijd vinden op het moment is nogal een dingetje, helaas.

Rond 12.30 uur besluit ik toch maar even een rondje te gaan lopen, dus ga me omkleden en vertrek. Ik loop mijn snelste 5km tot op heden, toch leuk!

Als ik thuis kom douche ik snel en haal ik de meiden weer op, we eten nog even wat en dan als een gek weer naar de dansschool. De meiden hebben beide dansles, wij houden ons weer bezig met de voorbereidingen van de voorstelling!

Hoe was jouw week? Leuke dingen gedaan? Waren de kids bij jullie ook vrij afgelopen woensdag?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge