Keek op de week, bij Runnersworld kocht ik nieuwe hardloopschoenenPrachtig weer, maar ook regen! Veel gewerkt, maar ook genoten! Vervelende dingen, maar ook leuke dingen! En het voordeel van deze lange dagen is dat ik heerlijk de tijd heb om s’avonds als de kinderen op bed liggen te gaan lopen. Het sporten is weer terug in mijn leven en daar ben ik super blij mee, het is als (bijna) twaalf jaar geleden! Goed en nu terug naar de afgelopen week en deze keek op de week, een bezige week met ups en downs!

Zaterdag 2 juni 2018

Dit was nu echt een “Nathalie dag”, ik ging geheel mijn eigen gang… nou ja niet helemaal! Maar ik plande dit dagje in voor mezelf en mijn hobby en dat voelde goed en was super leuk! Ik ging namelijk naar het Blogger by Nature event, samen met mijn (bijna) overbuurvrouw naar Soest en leerde ik veel en ontmoette allemaal ‘nieuwe’ mensen en blogcollega’s!

Keek op de week, SEO voor gevorderden tijdens blogger by nature Keek op de week, ik ging naar blogger by nature en dit is de goodiebag.
Eenmaal weer in Wageningen Gera weer thuis afgezet en doorgereden naar Speelgoedbank Wageningen, daar waren de kinderen op dat moment samen met mijn ouders. Vanuit daar zijn we met z’n alle (mijn ouders, zusje met aanhang en wij) naar mijn ouders gegaan en hebben daar Chinees gegeten.

Zondag 3 juni 2018

Oma in Beneden Leeuwen heeft helaas afscheid moeten nemen van haar hondje afgelopen week, uit het niets overleed hij. Maar…. vandaag gingen we bij haar op bezoek en niet zonder reden! We gingen op ‘kraamvisite’ ze heeft namelijk een prachtige mini Diesel (onze oude hond) genaamd Daan! En echt… we zijn verliefd op deze kanjer!

Keek op de week, Daan, een prachtige Franse Bulldog Keek op de week, prachtig boek zielvol
Daarna gaan we door naar een verjaardag in Dreumel en eenmaal thuis doen we even alles op een wat relaxter tempo. Het is prachtig weer dus picknick kleden naar buiten en lekker genieten, even hoofd op rust! Ik lees wat in het mooie boek Zielvol, een prachtig boekje met persoonlijke teksten en misschien nog wel nog mooiere foto’s! Dit boek kreeg ik overigens ook tijdens het Bloggers by Nature event.

Uiteindelijk besluit ik toch nog even hard te gaan lopen, daarna eten we buiten op het picknick kleed. Het begint dan te betrekken en we voelen serieus druppels… hoe kan het? Nou, gelukkig is het al weer avond!

Maandag 4 juni 2018

Keek op de week, te grote broeken!Ik stond vanmorgen op en keek naar buiten… ik wilde een spijkerbroek aan doen, dat weer was het en ik dacht leuk! Helaas… acht spijkerbroeken verder bleek ik er geen meer te passen, op de grote stapel die doorschuift dus. Goed nu alleen nog wat (ruime) linnen zomerbroeken en vijf zwarte ‘skinny’ broeken van de Primark. Voor nu is het even goed, ik hoop dat het afvallen nog even doorgaat en dat ik nog een kilo of vijf kwijt raak dus nieuwe broeken probeer ik even te voorkomen.

Goed terug naar de dag, de meiden naar school en wij mochten weer werken. Uit het werk de meiden opgehaald en naar huis… ik heb de wc gepoetst, de was gestreken en uitgebreid gekookt. Ik maakte verse pasta saus, het kost even tijd maar het is wel 10x lekkerder! Daarna door naar dansen, na het dansen nog even wat geholpen met de planning en weer naar huis omdat Peter naar Volleybal ging.

Dinsdag 5 juni 2018

Keek op de week, Our favorite... yumboxEen lange werkdag, op mijn werk verschrikkelijk veel gedaan! Echt opgeschoten, helemaal top! Uit het werk ga ik snel eten klaarmaken en trek ik mijn loopkleding aan. Na het eten en opruimen gaan we met z’n alle naar het zwembad, Peter brengt ons weg en gaat boodschappen halen. Als de training van de jongste erop zit ga ik lopend naar huis… ik loop Evy training 15 voor de derde keer… het gaat niet zonder slag of stoot maar tjonge, pittig!

Uit mijn hoofd heeft deze training eerst 1×4, dan 2x 5 en dan weer 4 minuten lopen met tussendoor wandelen. De tweede keer vijf minuten lopen ging niet helemaal lekker… ik moest echt even een halve minuut eerder stoppen met lopen en gaan wandelen. Jammer! Ik loop deze training net zo lang tot het goed voelt en dan ga ik weer door naar de volgende. Thuis beland ik achter de laptop, ik mag een poster/flyer maken voor lokale ondernemer.

Woensdag 6 juni 2018

Keek op de week, Yumboxen!Echt… strakke planning vandaag maar alles is gelukt. Al was of eigenlijk is het een dag met een heel donker grijs randje, zo dubbel kan het leven zijn.

We starten met werken en school, op het werk wordt ik gebeld door mijn ouders. Eén van mijn ooms is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht en het ziet er niet gunstig uit, ze gaan er dan al vanuit dat het niet meer goed zal komen. Uit het werk haal ik de meiden op en gaan we naar huis om Cooper op te halen en met haar op controle te gaan naar de dierenarts.

Bij thuiskomst duik ik nog een uurtje achter de laptop en de meiden knutselen wat! Iets over vieren breng ik de oudste naar het zwembad voor haar training en ik ga lopen met Stephanie. De jongste gaat mee op de fiets, best gezellig! Na het lopen ga ik koken en Peter haalt de oudste weer op, ik ga snel douchen en dan door naar een tante van mij die afgelopen week haar man heeft verloren. Onderweg krijgen we het bericht dat ook mijn andere oom is overleden.

Donderdag 7 juni 2018

Na een rare en drukke dag gister voelt deze dag een beetje vreemd, maar het is goed zo. We gaan werken, uit het werk ga ik de meiden ophalen bij mijn moeder en dan door naar de dansschool. We gaan daar aan de slag met de voorstelling, ik geniet van de musical kids (en pubers) die hun stinkende best doen en wat moois neerzetten. Trots op al die kids, super leuk!

Mijn eigen meiden dansen hun danslessen, s’avonds dans ik mijn tapdance les en daarna gaan we nog even aan het werk. Thuis ga ik lekker douchen en mijn bed ik!

Vrijdag 8 juni 2018

Het idee was de meiden alleen naar school te laten gaan zodat ik direct een rondje kon gaan lopen. Maar het weer viel niet mee… het regende hard! Dus besloot ik toch maar eerst naar Runnersworld te gaan en dan verder te kijken. Kortom, de meiden weggebracht, door naar Runnersworld en toen weer naar huis… de rest van de boodschappen en het lopen laat ik vandaag maar even. Ik heb per slot van rekening al de hele week gesport, dus vandaag een dagje niet is prima.

Keek op de week, ik ging naar Runnersworld voor een loopanalyse... Keek op de week, bij Runnersworld kocht ik nieuwe hardloopschoenen
Als de meiden klaar zijn met school haal ik ze op, we brengen even snel de schooltassen thuis en gaan naar de supermarkt brood halen voor vanavond. Daarna door naar de dansschool voor de volgende rit danslessen en we werken nog even aan wat aan de voorstelling. Eenmaal thuis plof ik op de bank, geen zin meer vandaag!

Hoe was jouw week? Nog leuke dingen gedaan of meegemaakt? Of juist alleen de dagelijkse dingen?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge