Keek op de week, Bono en Cooper beste vrienden!Eigenlijk is er gewoon geen tijd voor de keek op de week, te druk! Echt bizar zoveel te doen, maar hé we blijven lachen en ergens is het ook gewoon super leuk. Een drukke en bezige week, allemaal leuke dingen en zaken die me interesseren! Ondertussen werk ik ‘gewoon’ en probeer ik zelf te blijven sporten. De meiden hebben cito toetsen op het moment, zijn druk met lezen en oefenen voor de dansvoorstelling. We blijven lekker bezig zo richting het einde van het schooljaar!

Zaterdag 9 juni 2018

Eerst werd er, zoals gebruikelijk gezwommen door de dames. Daarna hebben we even alle spullen thuis gebracht en toen zijn we richting Arnhem gereden, daar bezochten we de Decathlon. Vervolgens toch maar weer door naar Ede, even naar de Zoo & Zo voor wat spullen voor de kat. Eenmaal thuis hebben de man en de meiden een trappetje gemaakt voor Cooper, zodat ze naar boven en beneden kan als ze naar buiten wil.

Keek op de week, Spannend... wel of niet van het balkon af? Keek op de week, Decathlon! Keek op de week, gewassen hond...
Ook ben ik nog even met Bono naar Trouwe4Voeter geweest om hem te laten wassen, hij had zo’n ongelooflijke jeuk. Maandag even snel met hem naar de dierenarts voor controle van zijn huid… maar ik denk dat het pillen worden.

Zondag 10 juni 2018

Keek op de week, Cooper op het loopplankjeRennen… ja rondjes gerend, ik moet toch iets om op de één of andere manier nog wat kilo’s te verliezen! Maar goed, dat dus. Verder is de kat voor het eerst echt naar buiten gegaan, alles ging wel onder toezicht van Bono en de kinderen.

Als we haar dan weer eens hoorde mauwen dan schoten ze te hulp, al met al wel grappig. Gaan ze naar buiten… komt ze binnen op de kattenbak haar behoefte doen, nette kat!

We zitten nog een poosje buiten en doen wat boodschappen… verder helemaal niets, morgen een drukke dag.

Maandag 11 juni 2018

Dit was zo’n dag die je liever overslaat, we zijn vanmorgen begonnen met een bezoekje aan de tandarts. Deze afspraak stond om 8.40 uur, gelukkig waren wij op tijd en de mensen voor ons te laat… dus waren we eerder aan de beurt, gelukkig! Om 9.30 uur stond er namelijk een afspraak voor Bono bij de dierenarts, hij heeft zo’n last van zijn huid… dat moest gewoon. Maar ook daar konden we eerder naar binnen en waren we rond de tijd van de afspraak al weer klaar. En tot slot van de ochtend een uitvaart, om 10.30 uur in Ede… dat was ons dagje wel!

Keek op de week, naar de tandarts Keek op de week, het 10-uurtje
Aansluitend zijn we nog gaan koffie drinken en broodje eten, daarna de meiden opgehaald, boodschappen gehaald, gekookt en gegeten waarna ik weer naar mijn tapdance les ben gegaan.

Dinsdag 12 juni 2018

Keek op de week, cadeautje voor de juf!Zoals gewoonlijk, meiden naar school, wij werken… de kinderen uit school naar oma. Bij thuiskomst ben ik gaan koken, hebben we gegeten en om iets over zessen zijn we weer richting het zwembad gegaan voor de zwemtraining van de jongste.

Vanuit de zwemtraining ga ik een rondje hardlopen, ik loop mijn snelste 5 km ooit. Voor lopers is het nog traag, maar ik ben blij met 35.30 minuten op 5 km. Stukje bij beetje ga ik makkelijker en sneller lopen, elke meter meer in een kortere tijd is lekker… uiteindelijk hoop ik een aantal keren per week een half uurtje te gaan hardlopen (zonder wandelen).

Woensdag 13 juni 2018

Werken, een korte dag! Daarna de meiden ophalen… even werken en dan ga ik hardlopen, de jongste gaat mee op de fiets. De oudste gaat zelf op de fiets naar haar zwemtraining en komt ook weer zelf terug, spannend! Maar het gaat goed en ze is er blij mee, mooi!

Keek op de week, Hemdvoorhem.nl Keek op de week, de Bento Go weer eens in gebruik.
Ondertussen loop ik een rondje en dan ga ik snel douchen, want ja… ik ga vervolgens naar de dansschool om even wat voorbereidend werk te doen voor de voorstelling. Rond middernacht ben ik thuis, snel douchen en naar bed.

Donderdag 14 juni 2018

Keek op de week, Bono en Cooper beste vrienden!Donderdag is altijd erg druk, druk in de zin van aansluitend van huis. We starten met werken en school, de meiden gaan naar oma en ik werk tot eind van de middag. Vervolgens de meiden opgehaald en door naar de dansschool, de meiden hun dansles en ik ga samen met wat andere aan het werk voor de dansschool. Van koffie zetten tot planning, alles komt voorbij, leuk!

Tussendoor breng ik de meiden naar huis, zelf kleed ik even om een dan is het tijd voor mijn dansles… gevolgd door wat gezellige gesprekken en brainstormen over van alles en niets.

Vrijdag 15 juni 2018

Keek op de week, tanken... altijd leuk een mooi getal op de meterDie vrije dag van mijn vaste baan is altijd nog wat drukker als normaal. Eerst breng ik de meiden naar school, dan ga ik de auto halen en ga ik naar de stad. Op het moment dat ik in de stad ben, ben ik mijn complete ‘werklijst’ vergeten. Uiteindelijk ga ik alleen naar de telefoonwinkel voor een beschermding op het scherm van een telefoon en beland ik bij de Only en Duimelotje voor kleding voor mezelf en de meiden.

Na dit avontuur trek ik mijn loopschoenen en kleding aan en ga een rondje lopen, ik kies een verkeerde route met veel bospad en landweggetjes. Niet lekker voor mijn rug en enkels en het lopen vlot ook niet zo, helaas. Snel douchen en de meiden weer ophalen! Door naar de dansschool waar ik vannacht rond middernacht weer van thuis kom. Maar… we zijn flink opgeschoten!

Hoe was jouw week? Leuk? Druk? Vertel!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge