Keek op de week, de oudste helpt met de planning tijdens een zwemwedstrijd.Een mega grote keek op de week, waarom? Het is van twee weken… vorige week was ik echt te druk en gewoon hele andere dingen te doen. Ook leuke dingen, maar het bracht zoveel werk met zich mee en daardoor schoof Veusteveul naar de achtergrond. De komende weken blijft het wat rustiger op Veusteveul, puur omdat het echt einde(school)jaarsdrukte is. De feestjes en afsluitingen vliegen je om de oren momenteel, nog een week of twee en dan is er wat meer rust!

Zaterdag 16 juni 2018

Zwemtrainingen voor de dames, waarbij ook afzwemmen voor de jongste! Met goed gevolg sluit ze de schoolslag af, ze mag door naar de laatste slag, vlinder! Daarna even snel boodschappen doen en dan weer door naar een zwemwedstrijd. De oudste gaat mee en helpt met het op tijd naar de start sturen van de zwemmers. Eind van de dag weer lekker naar huis en Peter komt na een middag EHBO ook weer thuis! Verder rustig aan….

Keek op de week, een heerlijke koffie bij Columbus! Keek op de week, de jongste mag bijna starten!

Zondag 17 juni 2018

Keek op de week, gevulde yumbox!Vaderdag! Het is even een strakke planning aangezien de oudste ook moet trainen met haar breakdance groep. Ondertussen gaat Peter met de jongste naar zijn vader en komen ons daarna weer ophalen. Vervolgens gaan we richting mijn opa en oma waar we ook mijn vader zien! Daarna even snel wat eten en dan ga ik door naar de dansschool, voor mijn dansles. Daarna nog even aan het werk bij de dansschool om verder te gaan met de voorbereiding van de voorstelling volgende week!

 

Maandag 18 juni 2018

Keek op de week, gevulde yumbox!Vandaag werken en de meiden naar school… ik besluit spontaan om woensdag en donderdag vrij te nemen, waarom? Omdat ik help bij de voorbereiding van de eindvoorstelling bij de dansschool… en dat kost iets meer tijd als verwacht en de avonden worden al een poosje laat waardoor ik erg moe ben.

Vanuit school gaan we dan ook weer naar de dansschool, de meiden sluiten aan bij zangles terwijl ik aan het werk ben en koffie drink. s’ avonds heb ik tapdance en ik ben opnieuw midden in de nacht thuis!

 

Dinsdag 19 juni 2018

Werken, mijn laatste dagje… daarna weekend van mijn kantoorbaan! Op naar de nieuwe, leuke en bijzondere dingen die me te wachten staan naar dit weekend toe! s’Avonds met de jongste naar zwemmen en daarna loop ik nog een rondje. Die avond help ik wederom bij de dansschool, ik verwacht de komende dage ook niets anders als ik eerlijk ben.

Woensdag 20 juni 2018

Vrij! Ik breng de meiden weg en ik besluit thuis wat aan het huishouden te doen en ik ga een rondje hardlopen, echt even lekker mijn hoofd leegmaken. Daarna door de meiden ophalen van school en we besluiten te ‘luieren’ in de tuin. Peter en de meiden gaan met de buren de BBQ aansteken, maar eerst gaat de oudste zwemmen… net als vorige week gaat ze alleen op de fiets naar het zwembad!

Keek op de week, gelopen... alweer! Keek op de week, Monchhichi Keek op de week, MadMattr
Zelf ga ik naar de dansschool, eerst even wat werken en daarna zelf een les volgen. Vervolgens kruip ik toch weer achter de laptop om weer wat wijzigingen door te voeren in het programma.

Donderdag 21 juni 2018

Keek op de week, wat eten en drinken bij Hemels in Arhem.Meiden naar school en ik haal een vriendin op, we gaan naar Arnhem! We moeten nog wat dingen halen voor de voorstelling en ik heb zelf ook nog even wat spullen nodig. Ik ga mijn thee van Pukka halen en we zitten maar liefst twee keer bij Hemels voor wat te eten en te drinken.

Vervolgens terug naar Wageningen, ik haal de meiden op en weer naar de dansschool… de ene heeft musical en de ander urban dansles! Morgen is het tijd voor ons tweedaagse verblijf in theater Junushoff, de generale van de volwassenen en musical morgen en zaterdag de voorstellingen en de generale van de kinderen.

Vrijdag 22 juni 2018

Eerst de meiden naar school en daarna ga ik terug naar bed, ik ben zo moe van de afgelopen dagen! Gelukkig heb ik de wekker gezet en ben ik ruim op tijd weer ‘up and running’. Om 13.30 uur haal ik de meiden op en gaan we naar het theater. Daar zetten we alles klaar en eind van de middag is het tijd voor de generale van de musical groep waar onze jongste bij zit. Daarna, als we gegeten hebben gaan we door met de generale voor de volwassenen, super leuk!

Zaterdag 23 juni 2018

D-Day, al vroeg met het hele gezin naar het theater! We beginnen met de doorloop van de kinderen voor de kindervoorstelling en ondertussen beginnen we ook al met haar en make-up van deze groep. Ik probeer dat klaar maken van haar en make-up een beetje in goede banen te leiden en dat lijkt aardig te lukken! Om 11.00 uur komen de musicalkids binnen en ook zij worden klaargemaakt! Om 13.00 uur de musical voorstelling waar onze jongste in speelt, dan de kids voorstelling waar beide dochters in zitten gevolgd door de laatste voorstelling s’avonds. In de volwassen voorstelling dansen de oudste en ikzelf. Ik… op mijn 37ste op het podium aan het dansen, hoe gek kan het leven lopen?

Zondag 24 juni 2018

Keek op de week, zwemen gezin!Rustdag! Echt… ik ben kapot, vannacht waren we om 02.30 uur thuis en gingen de meiden pas naar bed. Echt shame on us! Maar hé het was super gezellig, we hebben het fijn gehad en het ging erg goed! De meiden en wij zijn met zo’n alle wezen eten in de stad, de jongste viel gewoon om van slaap… (gek hé?) dus naar huis, naar bed en tussen de middag kwamen we eruit rollen allemaal.

In de middag zijn we even een ijsje wezen eten en daarna even wat spullen naar mijn moeder terugbrengen, daar hebben we uiteindelijk ons avondeten op! Daarna naar huis, de meiden naar bed en wij op de bank met de voetjes omhoog!

Maandag 25 juni 2018

Keek op de week, ik kreeg een fanastische bos bloemen!Kapot moe… het is echt te snel maandag! Ik val bijna om vandaag, maar hé we gaan gewoon door! Ik ga zelfs s’avonds nog dansen en ik help nog even met wat afmaken. ‘s middags zijn we trouwens ook al op de dansschool geweest, de meiden hebben meegedaan met klassiek ballet!

 

 

 

Dinsdag 26 juni 2018

Keek op de week, Trouwe4voeter site bijgewerkt terwijl ik langs de badrand sta!Werken! De meiden naar school, de meiden naar school en ‘s middags is Peter vrij… hij heeft de eer om met de jongste naar de tandarts te gaan. Zelf besluit ik half van de middag ook naar huis te gaan, waarom? Mijn ogen vallen dicht en mijn hoofd zit vol, te vol het lukt op kantoor niet.

Bij thuiskomst kleed ik mezelf om en ik ga een rondje hardlopen, niet lang, niet snel maar wel lekker! Toch weer kilometers gemaakt en weer even mijn hoofd wat leger, niet verkeerd. Na het eten gaan we naar de zwemtraining van de jongste, terwijl zij in het water liggen beantwoord ik wat vragen van ouders (en trainers) en maak een website in orde. Thuis ga ik hard aan de slag voor de Speelgoedbank er komt in eens veel op mijn schouders door omstandigheden en er is geen andere keuze dan alles op te lossen en af te maken.

Woensdag 27 juni 2018

Keek op de week, gevulde yumbox!Adem in adem uit, het is te vroeg dag! Ondanks dat ik best op tijd in bed lag ging het moeizaam vanmorgen. Op het werk doe ik even heel veel, in een dag werk ik veel weg. Ik voel me een beetje een ‘putje’ als het gaat om het werk, wat een rotklusjes vandaag!

Om 14.00 uur haal ik de meiden op en we gaan naar huis, ik ga even aan het werk en eind van de middag gaat de oudste weer op de fiets naar de zwemtraining. Daarna gaan ze weer de BBQ aansteken met de buren en ik ga naar de dansschool om even een poster af te maken en voor een les Street Styles. Daarna? Weer te laat naar huis en ga meteen door mijn bed in.

Donderdag 28 juni 2018

De laatste werkdag van deze week, een hele drukke week is aangebroken… ik ben moe, heb 0,0 geduld en wil even niets. Helaas zit dat er niet in, ja ik hoef niet naar kantoor, maar daar lijkt ook alles mee gezegd te zijn. Vanuit het werk ga ik naar de dansschool, daar komt mijn moeder ook met de meiden naar toe. Zij hebben musical en urban les en ik schrijf even een blog. Daarnaast zet ik lekker koffie en klets ik bij met veel ouders, toch leuk om andere ouders wat beter te leren kennen!

Helaas gaat mijn eigen tapdance les niet door, ik ben de enigste leerling… helaas! Ik ga op tijd naar huis, bel met een aantal vriendinnen en klets even lekker bij. Eén van mijn vriendinnetjes maakte zich zorgen, ik was zo rustig… of het wel goed ging met me.

Vrijdag 29 juni 2018

Mijn vrije dag! Ik start mijn dag en trek mijn loopkleding aan… de meiden naar school was het idee en door hardlopen. Het bleek weer even anders en met de oudste ga ik terug naar huis om cadeautjes voor de juffen op te halen. Daarna ga ik lopen, het ging moeizaam en verrekte lastig… al blijkt dat achteraf wel mee te vallen. Vermoeiend is het wel, ik kom even rustig bij met de telefoon in mijn hand!

Keek op de week, Cooper op het balkon! Keek op de week, de oudste helpt met de planning tijdens een zwemwedstrijd.
Uiteindelijk ga ik rond 11.00 uur naar de stad voor wat boodschappen en ik besluit heerlijk een koffie te gaan drinken bij Columbus koffie en thee winkel in Wageningen. Genieten daar, elke keer weer! Vervolgens naar de Lidl voor boodschappen en naar huis. Om 14.00 uur de meiden ophalen en naar de dansschool voor hun eerste les Jazz, ze genieten daar intens van beide, ik zie ze beide lachen en genieten.

Om 20.00 uur wordt ik weer opgehaald door Peter en de kinderen en gaan we door naar een verjaardag, nu is het weekend. Een heel druk weekend… helaas!

Hoe was jou week? Heb jij net als ik het gevoel midden in een eindsprint te zitten? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge