Keek op de week, knuffelen met Daan Het is al weer avond… zaterdagavond! Dus ja, mijn keek op de week van de afgelopen week is toch wel wat aan de late kant. Normaal is het om 06.00 uur in de ochtend tijd voor het online zetten van mijn Keek op de week, helaas werd het gister wat te laat en kon ik mijn blog niet afmaken. Maar het is beter laat dan nooit! In deze keek op de week een persevent, kinderfeestje en heel veel dans! 

Zaterdag 30 juni 2018

Wat een dag vandaag! Tjonge… geen zwemmen, het is namelijk al vakantie van het zwemmen. Peter loopt vandaag van 12.00 tot 00.00 uur EHBO dan nog voorbereiding en opruimen, hem verwacht ik voorlopig nog niet thuis. Zelf ben ik met de meiden rond 10.15 uur naar Beneden Leeuwen gereden, de jongste wegbrengen die daar met Lianne op pad ging.

Keek op de week, knuffelen met Daan Keek op de week, high tea bij brownies & downies
Na even Daan (hondje van Oma Lia) te hebben geknuffeld en bijgekletst te hebben zijn de oudste en ik weer teruggegaan, fietsen gepakt en richting de stad voor een kinderfeestje. Kind afgezet en ik ben met vriendinnetje Ingrid naar Brownies & downieS  voor een high tea.

s’Avonds rustig aan gedaan… en Peter? Hij is op het moment van schrijven nog niet thuis!

Zondag 1 juli 2018

Keek op de week, mijn favoriete vriendje... trouw als een hond en echt een knuffelbeer.Peter schijnt rond 02.00 uur thuis te zijn gekomen, ik heb hem niet gehoord… in eens lag hij in bed te snurken. Maar goed we zijn weer allemaal thuis! Al is dat niet voor lang geweest vandaag, waarom? Om 11.00 uur waren we weer op de Speelgoedbank, tijd om een middag op pad te gaan met de schminkers. We hebben geschminkt tijdens het leeffestival in Wageningen, super leuk!

Eind van de middag spullen weer ingepakt, bij de Speelgoedbank weer alles opgeruimd en s’avonds erg lui Chinees gehaald.. te moe om verder nog iets zinnigs te doen! Morgen weer aan de bak bij mijn werkgever en het kinderfeestje van de jongste… een drukke week voor de boeg!

Maandag 2 juli 2018

Keek op de week, kinderfeestje van de jongste!Eerst werken, op tijd weg om de auto op te halen en weer naar school te gaan. Mijn zusje en haar vriend kwamen ook naar school, we mochten namelijk in totaal negen dames naar Bransz brengen! Voor het feestje van de jongste hadden de dames musical les en lekker eten en drinken! Ze gaven aan het eind zelfs een korte presentatie van de musical Hamelen, super leuk!

Na het feestje was het tijd voor zangles met de oudste gevolgd door een etentje met mijn tapdance groep! Ik was mooi op tijd weer thuis, wel moe, maar voldaan na een lange dag.

Dinsdag 3 juli 2018

Keek op de week, persevent... een heuze picknick!Vandaag was ik vrij van mijn werk! Ik ging namelijk voor Veusteveul naar een ‘persevent’ in Amstelveen, dat was leuk! Lekker gekletst met andere bloggers, genoten van lekker eten en drinken maar het belangrijkste… de wintercollectie voor het nieuwe seizoen bekeken!

Het is toch elk seizoen weer leuk om een beetje vooruit te kunnen kijken naar wat er in de winkels komt. Ook is het leuk om nieuwe producten te te zien, zo kregen we meer informatie over mynametags.nl en we kregen persoonlijke exemplaren mee om te testen!

Vanuit Amstelveen rij ik door naar de dansschool, de meiden zijn daar inmiddels voor hun proefles Klassiek Ballet. Ze genieten van hun les, zijn weer lekker bezig en krijgen het nog lastiger met het maken van keuzes voor het nieuwe seizoen.

Woensdag 4 juli 2018

Werken, daar begint de dag wederom mee. Nou niet helemaal, eerst broodtrommels maken en dan breng ik de jongste naar de gymzaal. De oudste gaat zelf naar school, vervolgens ga ik naar het werk! Om 14.00 uur haal ik de dames weer op en gaan we thuis de auto ophalen, om vervolgens weer richting de volgende dansles te gaan, Modern! Ze blijken maar met z’n tweeën te zijn, maar het gaat goed en ze genieten ervan… nog een keuze!

Keek op de week, Prachtige vlinders! Keek op de week, nog meer vlinders!
We gaan thuis eten en s’avonds heb ik mijn laatste Street Styles les van dit dans seizoen, op naar het nieuwe dansjaar! Nu eerst vakantie!

Donderdag 5 juli 2018

Keek op de week, Koffie bij Dansschool Bransz.Werken, dan op tijd naar huis en dan haal ik mijn moeder en de oudste op, vervolgens op de dansschool nog iemand en dan door naar Arnhem! De dansers gaan meedoen met een flashmob in Arnhem, onze oudste heeft er erg veel zin in. Voor het zover is wil ze eerst nog even winkelen, ze wil dunne broeken hebben.

De jongste heeft in de tussentijd een kinderfeestje en Peter haalt haar rond 18.00 uur weer op van dat feestje, zij is wezen zwemmen bij De Vrije Slag in Bennekom. Als we terugkomen breng ik mijn dochter en moeder naar huis en zelf ga ik door naar de dansschool voor een gezellige ‘borrel’ met één van de dansgroepen.

Vrijdag 6 juni 2018

Een fietsdag! Grapje.. maar voor ons doen heb ik vaak de fiets gepakt vandaag. Eerst zorg ik dat de dames, op de fiets, bij de locatie van het eindfeest van school zijn. Dat wil zeggen op de fiets naar het bos, dan van het bos naar de stad, van de stad naar huis, van huis naar het bos en weer naar huis.

Keek op de week, een pakketje van Bulbby! Keek op de week, Brownie plankje bij Brownies en downieS
In de stad haal ik even wat boodschapjes en we (mijn zusje en ik) zitten een uurtje of twee op een terrasje wat te eten en te drinken, op ons gemak! Daarna even naar huis om vervolgens de kinderen weer op te halen en naar huis te gaan. Thuis even opfrissen en dansspullen halen, want het is tijd voor hun laatste proefles bij Jazzdance! En er was een pakketje voor de meiden, dit keer van Bulbby!

En vanavond heeft Peter zijn eerste les Breakdance gehad… ja, ja Breakdance voor mom’s & dad’s!

Hoe was jouw week? Beetje kunnen genieten van het mooie weer? Of juist heel hard en veel gewerkt zo vlak voor de vakantie?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge