Keek op de week, barista skills van Fier!Keek op de week op zaterdag, ja… ondanks dat het hier nogal hectisch en druk is geweest heb ik het voor elkaar gekregen! Het was gisteravond laat toen het eindelijk klaar was en ja… het staat online! Afgelopen week was het druk en veel, we hebben echt van alles gedaan. Gewerkt, boodschappen gedaan, klassenfeest, BBQ, verjaardag en workshops gevolgd… kortom, druk en veel maar ook leuk! Tegelijkertijd ben ik moe en heb ik één avond ook echt even de moed op moeten geven.

Zaterdag 7 juli 2018

Rust… uitslapen dan maar? Ja.. nou ja, om half negen liep ik buiten voor een rondje hardlopen. Het ging allemaal niet super snel maar wel prima rond de gewenste snelheid van zo’n 8 km per uur. Verder hebben we boodschappen gedaan, ijsje gehaald, koffie gedronken en de jongste had een kinderfeestje.

Keek op de week, cadeautjes uitzoeken.... Keek op de week, een gave map van Blond!
De oudste werd ondertussen in de stad opgebeld of ze nog mee ging zwemmen, manlief heeft snel haar spullen opgehaald en toen is ze gaan zwemmen met een vriendin van het dansen. Vanuit de stad ben ik met mijn moeder mee naar huis gegaan en uiteindelijk zijn we weer op tijd naar huis gegaan… rust!

Zondag 8 juli 2018

Keek op de week, de kids mogen spitzen aan van juf Laurien!Bransz Ballet Festival! Een hele dag alleen maar ballet! Ook deze mama mocht er met nog twee andere mama’s aangeloven, we hebben heel braaf meegedaan met een barre work-out met onze kinderen.

Verder heel veel gekeken naar de kids, opgeruimd, koffie gezet, bijgepraat en film gekeken. De meiden hebben het onwijs naar hun zin gehad… en ja het was leuk en heeft ze geïnspireerd.

Uiteindelijk waren we begin van de avond weer thuis en hebben we vooral op de bank gezeten… koffie erbij en even niets. Een drukke week in het vooruitzicht!

Maandag 9 juli 2018

Eerst de meiden naar school, toen werken en tussen de middag weer naar huis om te eten en de auto op te halen. Ik had een gesprek bij één van de specialisten voor onze dochter, mijn moeder haalde de kids weer op, op school en is met ze naar ons huis gegaan.

Keek op de week, ik ben op en moe... ik kan niet meer de energie en pap is op. Keek op de week, traktatie!
Na het eten ben ik meteen naar bed gegaan, ik was moe, verdrietig en teleurgesteld.. ik had echt even rust aan mijn hoofd nodig op de één of andere manier. Na het slapen heb ik de traktaties nog afgemaakt voor onze dochter haar verjaardagsfeest op school. Nou ja, de pennen in een potje gezet en een cup-a-soup in een zakje met wat soepstengeltjes gedaan.

Dinsdag 10 juli 2018

Jeeh, onze jongste dochter is vandaag jarig! Ze viert haar 8ste verjaardag, echt waar blijft de tijd… het is bizar hoe snel het gaat! Ik zie nog het WK en haar geboorte voor me, dat terwijl het toch al echt 8 jaar geleden is.

Keek op de week, cadeautjes... de jongste is jarig! Keek op de week, juffencadeautje
Keek op de week, Wow! Keek op de week, barista skills van Fier!
Ze gaat trakteren op school, ik breng de meiden naar school en ga op jacht naar raket ijsjes. Gisterenavond is die missie namelijk mislukt, overal waren ze op! Maar bij de eerste winkel waar ik kom staan ze gewoon in de vriezer, thuis gaan ze ook weer de vriezer in en om 10.15 uur wandel ik met de ijsjes naar school. De oudste neemt ook het juffencadeautje mee naar school voor de juf die ze vandaag voor het laatst ziet dit schooljaar.

Daarna ga ik door naar het werk! Uit het werk, om 16.00 uur ga ik naar huis om te koken, de meiden komen thuis en om 19.00 uur gaan Peter en ik weer naar een workshop Barista Skills. Ja… inderdaad op de verjaardag van onze dochter, haar verjaardag vieren we namelijk zaterdag! Mijn moeder past overigens op en vanmiddag hebben ze met mijn familie en vriendinnetjes een klein feestje gevierd.

Woensdag 11 juli 2018

Keek op de week, weer een yumbox... laatste week voor de zomervakantie!Voorbereidingen van het klassenfeest van de oudste… nou ja voor haar klas! Het is een klusje, gelukkig haalt één van de andere moeders fruit. Peter heeft alvast frisdrank gekocht voor het klassenfeest en onze eigen verjaardagen het weekend. Uit school heb ik eerst wat gesprekken op school en vervolgens hebben we een kar vol geladen bij de Lidl met alles wat er verder nog nodig is voor het klassenfeest morgen!

‘s avonds ga ik even hardlopen en later op de avond krijg ik een filmpje en foto’s dat mijn vader, Ton en Evert alles al klaar hebben gezet voor het feest van groep 7! Morgen ga ik verder aan de slag daar… maar eerst werken!

Donderdag 12 juli 2018

De laatste schooldag van de meisjes, ze hebben echt bijna vakantie. En ja, ze zijn er echt aan toe. Ik ga eerst werken en daarna met mijn zusje even ergens wat drinken. Daarna door naar school de dames weer ophalen en door naar de locatie van het klassenfeest. We zetten de rest klaar en drinken even koffie, om 15.45 uur komen de eerste jongens al binnen.. rond 16.15 uur zijn de meeste er al.

Het feest kan beginnen, ze rennen overal, binnen en buiten! Draaien muziek, springen en spelen… ondertussen zijn veel van de leerlingen suikerspin aan het eten en even later maken de meiden allemaal slijm. Super leuk! Begin van de avond gaat de BBQ aan en wordt er heerlijk gegeten, daarna is het tijd voor lekker spelen, muziek, filmpjes op youtube en gek doen! Om 21.00 is het einde feestje en maken we alles weer schoon.

Vrijdag 13 juli 2018

Keek op de week, Nieuwe slippers voor de jongste!Gisteren besloten we spontaan dat we vandaag met wat mensen zouden gaan BBQ-en leuk! Al heeft de oudste daar niet zo’n zin in. Gelukkig valt het alles mee en geniet ze stiekem toch van het dagje.

Vanmorgen hebben we de stad onveilig gemaakt. De meiden kopen zelf nog wat kleding en we halen nog een ijsje… daarna terug voor visite. We krijgen alvast verjaardagsvisite en eind van de middag kwamen alle mensen die mee zouden doen met de BBQ binnen druppelen. Rond 21.00 uur was ik thuis met de meiden, bel ik nog even met Maureen en maak ik deze blog af.. en nu ga ik zo lekker slapen, ik ben moe! Morgen een lange dag met visite, drukte en warmte.

Hoe was jullie week? Genoten? Leuke dingen gedaan? Bijna vakantie of hebben jullie al vakantie?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

  1. Wat grappig, Sam word morgen 8 jaar. Ook een wk kindje haha. Gefeliciteerd met je dochter. Hier moeten ze nog 1 week naar school.

    1. Dan is Sam gelijk met mij (Nathalie) jarig, 15 juli! Bijna vakantie dus, jullie zijn als allerlaatste aan de beurt… straks moet iedereen weer naar school en zijn jullie nog aan het genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge