Keek op de week, langs het graanveld.De eerste week (school)vakantie van de meiden zit er al weer op, wij buffelen nog even door ondertussen! De meiden zijn afgelopen week bij mijn ouders geweest en zullen dat volgende week ook zijn. Nu eerst de Keek op de week van deze week, een week die weer voorbij is gevlogen, hoop dat de vakantie straks wat rustiger voorbij gaat… maar ook dat zal wel snel genoeg gaan gok ik!

Zaterdag 14 juli 2018

Keek op de week, de oudste wandelt met de hond.We vieren onze verjaardagen, althans onze jongste dochter en ik! Ons ‘ukkie’ is afgelopen week 8 geworden en morgen wordt ik 37! Echt de tijd vliegt, soms moet ik gewoon even nadenken over mijn eigen leeftijd. Maar goed terug naar vandaag!

Vanmorgen ben ik toch nog even gaan lopen, een klein rondje zonder een hardloop app. Nou ja, geen Evy zeg maar alleen runkeeper om terug te kijken. Uiteindelijk blijk ik toch nog 3,67 km te hebben gelopen in zo’n 25 minuten, niet verwacht maar viel dus niet tegen! Ondertussen haalt Peter nog wat boodschappen en taart voor vandaag, vanaf 10.00 uur vieren we het feestje.

Zowel onze dochter als ik worden flink verwend! De oudste gaat nog naar een kinderfeestje en de jongste gaat het zwembad in met haar ‘nieuwe’ oom en vriend Gerald. Als de grote meiden (de oudste en haar vriendin) terug zijn gaan ook zij nog even het zwembad in.

We zijn lekker op tijd thuis en de meiden gaan douchen en naar bed, wij belanden nog even buiten met de buren! Gezellig!

Zondag 15 juli 2018

Keek op de week, de verjaardag van de jongste en mij vieren met de buren en een nichtje en haar vriend.Vandaag ben ik dus echt jarig! En we krijgen nog één keer visite. Harma en Gijs komen met hun hondje Dex op visite, super gezellig! Ook de buren schuiven aan, want we zitten lekker buiten. We drinken en eten wat, we kletsen en uiteindelijk bestellen we maar shoarma samen met de buren.

Na het eten de kids naar bed en door voor de volgende ronde gebak, het moet immers wel op! Daarna lekker naar bed… het plan was om op tijd naar bed te gaan, maar dat is mislukt… helaas. Gelukkig ben ik morgen thuis, ik werk deze week dinsdag, woensdag en donderdag.

 

Maandag 16 juli 2018

Ondanks dat ik niet hoef te werken sta ik op tijd naast mijn bed, ik wil een rondje lopen en doe dat dan ook. De meiden willen niet mee, dus ze blijven samen thuis, gelukkig zijn ze nu op een leeftijd dat het kan! Eerst denk ik een klein rondje, dan zijn ze niet zo lang alleen thuis… onderweg besluit ik anders en loop ik toch een iets groter rondje. Eenmaal thuis zegt de app dat ik net vier kilometer heb gelopen, maar dat klopt niet… ik weet uit ervaring dat de gelopen route minimaal 5km is. Bij het controleren blijkt de registratie in het bos niet helemaal lekker is gegaan, ik corrigeer dat via Runkeeper en dan klopt het weer!

Keek op de week, heerenstraat in wageningen... rustig daar als het warm is! Keek op de week, geen kids... ze slapen bij opa en oma!
Om 14.00 uur moet de hond bij de trimsalon zijn, wat is het mooi in de nieuwe ruimte van Trouwe4voeter… heel gaaf! Bono wordt geschoren vandaag, helaas komen ze vlooien tegen! Vies… bah en ik onderneem direct weer actie, preventief is kennelijk niet voldoende momenteel!

Ik breng de meiden bij mijn ouders en dan is het rust… even niets! Ik kruip nog een paar uurtjes achter mijn pc, heerlijk!

Dinsdag 17 juli 2018

Werken, phoe! Ik ging te laat naar bed, heb gisteravond te veel opgezocht en uitgezocht mijn hoofd zat toen ik moest gaan slapen te vol. Maar gelukkig viel ik rond 01.00 uur alsnog in slaap… hoe dan ook ging de wekker vanmorgen bijzonder vroeg!

Keek op de week, sla of salade tijd! Keek op de week, we gaan naar de sneak preview en wat was die slecht!
Vandaag werk ik, net als morgen en donderdag een lange dag, al mijn uren stop ik nu in drie dagen in plaats van vier. Vanavond zijn we naar de bioscoop geweest, eerst Ocean’s 8 en daarna de Sneak Preview maar jeetje… wat was die film slecht! De film van de Sneak Preview was The man who killed Don Quixote. Ik begreep dat de film in Ede bij Pathé niet eens gaat draaien… dus de keuze om deze als Sneak preview te laten zien ontgaat me een beetje.

We waren laat thuis en dus wederom weer laat in bed! Maar hé, ondanks dat we moeten werken is het leven een stuk relaxter nu we niet zoveel extra dingen hebben om te doen.

Woensdag 18 juli 2018

Keek op de week, slapende vlooien ballenOpnieuw aan het werk, al heb ik vanmorgen wel even getwijfeld om eerst te gaan hardlopen en daarna pas te gaan werken. Toch voelde ik me verplicht om op tijd naar het werk te gaan… éénmaal aan het werk bleek dat ik ook prima eerst even had kunnen gaan lopen. Het is duidelijk ook vakantietijd aan het worden op kantoor! Nu besloten dat ik morgenochtend later begin als ‘normaal’ in de vakantie.

Eind van de middag ga ik met mijn directe collega’s naar de stad, we gaan daar wat eten en drinken! Is weer gezellig… vanuit de stad rij ik nog even langs bij de omroep waar Peter aan het werk is en dan door naar huis. Ik besluit met mijn kont op de bank te gaan zitten en een filmpje te gaan kijken!

Donderdag 19 juli 2018

Eerst eerder als gewoonlijk mijn bed uit, ik ga bijkomen… een klein beetje eten en dan ga ik hardlopen. Na het hardlopen drink ik een kopje cappuccino om me vervolgens te gaan douchen en aankleden. Waarom? Nou ik moet nog gaan werken!

Keek op de week, zonnebloem! Keek op de week, home made koffie Keek op de week, it's me!
Eind van de middag ga ik naar mijn ouders de meiden ophalen, niet alleen ophalen maar ik blijf ook eten! Asperges, lekker! Daarna naar huis, we zitten nog even buiten met de buren en dan is het toch echt tijd om te gaan slapen voor de dames. Zelf volg ik niet heel veel later nadat ik eerst met wat familie en vrienden heb gebeld.

Vrijdag 20 juli 2018

Rustig aan opstaan naar een sh*t nacht… iets met de man die te veel geluid maakt. Ik maak alvast de keek op de week zover mogelijk af en daarna ga ik douchen en aankleden. De meiden eten ondertussen iets en dan gaan we (de meiden, mijn zusje en ik) wandelen, gewoon lekker op ons gemak, wat water en het fototoestel mee en gaan!

Keek op de week, de meiden fotograferen een zonnebloem Keek op de week, langs het graanveld.
Keek op de week, tijdens de wandeling vinden we een hartje! Keek op de week, mooie bloemen
Onderweg bedenken we wat we gaan eten, de meiden spelen nog wat buiten en ik doe rustig aan. Wel haal ik nog even boodschappen en tank ik met de auto… anders kom ik vanavond niet in Ede bij de bioscoop! Ik maak het eten klaar en dan ga ik mijn bioscoopmaatje voor vandaag ophalen. Op naar Mamma Mia, here we go again! Wat is dat een leuke film zeg, ik heb genoten!

Hoe was jouw week? Genoten van het weer? Of is het je te warm?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge