Keek op de week, met de slee naar grote opa... bij zo'n 32 graden!Mijn eerste vakantieweek zit er al weer op! We waren veel thuis, hebben heerlijk gerommeld en onze eigen weg gegaan. Na dat ‘ruggedoe’ heb ik op dinsdag weer de (loop)draad opgepakt, lopen was prima, liggen ook… zitten was drama! Maar ook dat gaat al een stuk beter nu! En verder? Tja, lekkere koffie drinken, beetje eten, haakwerkje erbij, bloggen en de naaimachine stond weer eens op tafel! Voor de rest? Zwemmen, spelletjes, TikTok (was eerst Musicaly) en knutselen voor de meiden en de man hielp mee in het huishouden en ging weer eens andere helpen!

Zaterdag 4 augustus 2018

Dat opstaan met pijn in mijn rug is verre van prettig… maar ik ga eruit, douchen en na het ontbijt loop ik met de meiden naar de speelgoedbank. Op de speelgoedbank leveren mensen, ondanks de vakantie behoorlijk wat speelgoed in! Zelf hou ik me bezig met iemand die misschien vrijwilligerswerk wil komen doen bij de speelgoedbank, of het iets wordt weet ik niet… maar we zullen zien!

Keek op de week, met de slee naar grote opa... bij zo'n 32 graden! Keek op de week, mijn haren maar vast gedaan... het is TE warm! Keek op de week, bij thuiskomst extra lekkere koffie gemaakt!
Als we klaar zijn gaan we richting Bennekom, mijn opa is jarig en dat vieren ze op Camping de Dikkenberg! De meiden blij, zij kunnen gaan zwemmen terwijl wij bij opa en oma zijn. Uiteindelijk zijn we tot na het avondeten bij opa en oma, gezellig!

Zondag 5 augustus 2018

Zondag is rustdag toch? Ondanks mijn rug probeer ik wel lekker in beweging te blijven, uiteindelijk doe ik gewoon teveel…. story of my life. Peter is weer aan het klussen en ik ben thuis met de meiden, het idee was om samen naar de stad te wandelen, maar dat komt er niet van. De meiden zijn veel buiten en ik maak de wc schoon en de wastafel op onze slaapkamer neem ik flink onder handen.

Keek op de week, katten gevecht... onze Cooper vecht graag mee voor haar plekje in de buurt.... Keek op de week, Koffie bij de Hema... helemaal alleen, rust! Keek op de week, bij gebrek aan verse koffie... alle koffiewinkels zijn dicht deze zondag.
Als Peter weer thuis is ga ik even richting de stad op de fiets, auto rijden is echt een drama.. dus dat sla ik nog maar even over. Vanuit de stad ga ik een rondje fietsen, ik fiets ruim een half uur en dat is lekker! Daarna voel ik wel dat het genoeg is en draai ik om en ga naar huis. De rest van de dag komt er niets meer uit mijn handen…

Maandag 6 augustus 2018

Ik heb te lang op bed gelegen denk ik, ik ben iets te stijf naar mijn zin! De warmte pleisters laat ik nog maar even in mijn shirt zitten en ik blijf wat langer in mijn slaapkleding. Even rust…. ik maak koffie, kijk al lopend naar het EK zwemmen, teken een patroon en type elke keer een paar zinnen voor de blog. Afwisseling om te zorgen dat mijn rug niet opnieuw harder op gaat spelen!

Keek op de week, Monkeyplatter.... bento van een bordje! Keek op de week, de naaimachine staat weer eens op tafel.. korte broekjes zijn het deze keer!
Peter gaat ondertussen aan het werk, hij rijdt een keer naar het afvalstation om wat ruimte in de schuur te krijgen. En hij maakt een kattenluik in de keuken zodat Cooper naar buiten kan wanneer ze zelf wil en niet alleen als wij thuis zijn. Uiteindelijk besluiten we niet te koken, beide geen zin… we eten wat er in de koelkast en vriezer ligt. De rest van de avond, rust!

Dinsdag 7 augustus 2018

Keek op de week, ik start mijn 'werkdag' voor Veusteveul met koffie op dinsdag!Ga ik het doen of niet? Is het verstandig? De fysio zei dat ik dinsdag of woensdag misschien wel weer zou kunnen (hard)lopen…. dus ik besloot het te proberen. Evy mocht mee, maar ze mocht geen training geven en haar mond houden. Het ging beter als verwacht! Ik liep ruim 3km in 21,3 minuten… dat wil zeggen zo’n 9km per uur, niet verkeerd!

De meiden zijn met Peter, vriendin Ingrid en haar dochter naar de Vrije Slag in Bennekom, daar zijn ze lekker aan het zwemmen terwijl ik wat opruim, aan mijn blog werk en door huis hobbel! Het is warm, in de middag doen we niet zo gek veel… behalve bedenken wat we nu weer moeten gaan eten!

Woensdag 8 augustus 2018

Het lopen van gisteren moet ik bezuren met pijn in mijn rechter bil en bovenbeen, toch nog niet helemaal soepel helaas! Als de meiden en ik wakker en klaar zijn pakken we de fiets en gaan we naar de stad, even koffie halen bij Columbus en we kopen onverwachts nog (hele goedkope) stofjes op de markt!

Keek op de week, Die latte art... heel leuk, maar het lukt niet altijd even best! Keek op de week, Internationale kattendag Keek op de week, ik maakte een broekje voor de meiden!
Daarna naar de supermarkt om spullen voor de lunch te halen, we fietsen door naar de dansschool en daar eten we wat. Vervolgens stappen de meiden en ik weer op de fiets om naar de kapper te gaan voor de jongste. Vanuit daar gaan we naar huis! Samen maken we de slaapkamer van de oudste goed schoon, is dat ook maar weer klaar! Ook maak ik tussendoor nog de broekjes van de meiden af!

Donderdag 9 augustus 2018

Dit was me het dagje wel, wel leuk trouwens! Eerst wilde ik gaan hardlopen, maar mijn bil werkte nog niet echt mee. We kregen een berichtje, of we mee gingen ontbijten bij de Hema… tja daar zeggen we geen nee tegen! Dat was samen met de buurvrouw, haar zoontje en mijn meiden super gezellig! Daarna nog even naar wat winkels en door het dreigende weer snel weer richting huis!

Keek op de week, ontbijten bij de Hema! Keek op de week, Aqua Planning na een hoosbui in Nederland. Keek op de week, Erg makkelijk eten... maar erg welkom na een hele drukke en bezige dag!
Eenmaal thuis begon het te regenen, onweren en zo nog wat meer… tussen de buien door speelde de meiden buiten en wij zijn thuis flink gaan opruimen en schoonmaken. Nu in de vakantie eindelijk tijd voor! We doen alles zo’n twee keer per jaar ‘goed’ en verder houden we het zo veel mogelijk bij. Vandaag echt opgeschoten… alleen de keuken nog niet, helaas.

Vrijdag 10 augustus 2018

Wat een ren en vlieg werk vandaag… okay een beetje onze eigen schuld, gewoon wat te krap gepland. Ik moet en zou hardlopen en dat ging heerlijk! Daarna snel douchen en aankleden om met de hond richting de dierenarts te gaan. De hechtingen mogen eruit, maar Bono moet nog steeds een shirtje dragen omdat de wond niet helemaal dicht is en de hechtingen zijn gaan snijden. Wat ze weggehaald hebben was toch foute boel, maar het lijkt in zijn geheel weggehaald te zijn… nu hopen dat het ook echt zo is.

Keek op de week, ik heb weer hardgelopen! Keek op de week, Bono... helemaal opgerold met zijn shirt aan... lang leven de wond op zijn romp.
Thuis weer verder gerommeld, wat artikelen ingepland en boodschappen gedaan. Halverwege de middag zijn we naar mijn opa en oma gegaan op Camping de Dikkenberg, gezellig! Nu alles (okay op de keuken na) op orde en schoon is kunnen we nog één week rustig aan doen, daarna mag Peter al weer werken!

Hoe was jouw week? Genoten?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge