Keek op de week, wat is de Ginkelse Heide eigenlijk mooi!De laatste week van Peter zijn vakantie is voorbij! Komende maandag mag hij weer aan het werk… de meiden en ik zijn nog één week vrij! Dan mogen we weer aan het werk en naar school, ik denk er nog maar even niet al te veel over na… geen zin en nog helemaal geen tijd voor. Grapje natuurlijk… De afgelopen week verbleven wij in een caravan in Bennekom! Wel tien minuten van huis, maar het was leuk en gezellig met op dezelfde camping mijn opa en oma, mijn zusje met haar vriend en mijn tante met haar zoon. Het is er rustig en de kinderen vermaken zich met elkaar, samen knutselen, lezen spelletjes spelen en zwemmen!

 

Zaterdag 11 augustus 2018

Keek op de week, deze foto maakte ik na mijn eerste training in het bos afgelopen week!Gisteren de boel opgebouwd, voor het eerst een voor ons nieuwe caravan met voortent opzetten was wel een dingetje. Leuk was dat de vrouw des huizes (ik dus… jaja) het inzicht had van hoe het ongeveer zat, maar we hebben de voortent opgezet gekregen. Opa hielp ons en oma en een buurvrouw hielden toezicht of het allemaal we goed ging. Met een uurtje stond alles en kon het uitpakken beginnen.

Vandaag deden we bah weinig, we begonnen met een ontbijtje in de voortent en daarna heb ik mijn sportkleding aangetrokken en ben ik een rondje gaan lopen, training 25 van Hardlopen met Evy en zowaar liep ik die in één keer uit! Stiekem erg trots op mezelf, wie had dat nu gedacht? Dat ik in zo’n 39 minuten 6 kilometer zou kunnen hardlopen? Ik niet in ieder geval!

Zondag 12 augustus 2018

Keek op de week, koffie bij mijn opa en oma in Bennekom!Het was mooi weer vandaag! Gelukkig… wij zijn niet echt geluksvogels als het gaat om het weer tijdens onze vakanties. Tip van mij, neem nooit tegelijkertijd met mij vakantie… je hebt dan namelijk wat lagere temperaturen en in de meeste gevallen regen 😉

Vandaag rustig opgestart, Peter is even naar huis geweest en ik heb even de caravan en voortent weer opgeruimd. Ik kan niet zo heel goed tegen al die rotzooi die in no-time ontstaat in zo’n kleine ruimte met vier personen.

Goed, vandaag dus mooi weer en we zijn zelfs even wezen zwemmen! De meiden gingen eerst met mijn zusje en haar vriend zwemmen en daarna zijn Peter en ik nog met ze wezen zwemmen. Na het zwemmen ben ik samen met mijn oma gaan koken, daarna gezamenlijk gegeten. Daarna even op bed gelegen met tintelingen in mijn benen… maar het ging snel weer weg gelukkig… ik had vandaag duidelijk wat meer moeten bewegen!

Maandag 13 augustus 2018

Eerst maar even wakker worden, daarna even wat gegeten en terwijl iedereen nog op één oor ligt ga ik hardlopen. Ik besluit het niet te makkelijk te maken en ga het bos weer in. Ik loop ruiterpaden en bospaden, ik voel het goed in mijn lijf tijdens het lopen al! Na het lopen drink ik koffie en dan ga ik lekker douchen! Vervolgens gaan we naar de supermarkt, tijd voor boodschappen! We halen alvast wat lekkers voor morgen als we naar Hellendoorn gaan en eten voor vanavond, morgenavond en woensdag.

Keek op de week, tijdens de tweede bostraining liep ik ruiterpaden en kleine bospaden... wat vermoeiend! Keek op de week, heerlijk het lopen in het bos...
Woensdag is de poffertjeskraam geopend, oma en ik bakken bijna elk jaar in de zomer samen poffertjes voor het hele span. Dat is een soort van traditie geworden en dit jaar is de groep nog wat groter… dus we staan voor een uitdaging! Maar goed… dat komt woensdag wel!

Verder was het vandaag regen, regen en onweer… bah! Maar goed we hebben het weer overleefd!

Dinsdag 14 augustus 2018

Vanmorgen om 9.15 uur vertrokken we thuis richting Hellendoorn voor een dagje avonturenpark. Ik ben niet zo’n ‘feestbeest’ wat betreft dergelijke attractieparken, maar het was goed te doen… niet super druk en de meiden hebben zich erg goed vermaakt.

Keek op de week, Hellendoorn! Ze hebben refill bekers voor koffie... ik ben voor! Duurzaam en lekker makkelijk! Keek op de week, in de wildwaterbaan... men wat kan dat draaien zeg... niets voor mij! Keek op de week, in de rustige bootjes met manlief en de meiden.
En wij? Wij hebben genoten van zo nu en dan een attractie, een hervulbare koffiebeker en het weer… nou ja, toen het eenmaal mooi weer werd dan! Wij hadden ons in de ochtend namelijk behoorlijk vergist door zonder jassen of vestjes op pad te gaan. Gelukkig werd het gedurende de dag echt beter!

Het park was langer geopend dan gebruikelijk, rond 18.30 uur gingen de attracties sluiten en rond 19.00 uur het park, daarna zijn we terug gereden! s’Avonds niets bijzonders meer gedaan, geen puf meer voor!

Woensdag 15 augustus 2018

Eerst ben ik gaan hardlopen, ik had een rondje van zo’n 3 km voor ogen en dan in één keer. Dus geen wandelen tussendoor, dat is gelukt! Alleen was ik wat te ver gelopen waardoor ik alsnog een eind terug moest wandelen. De afgelopen week heb ik veel in het Bennekomse bos gelopen, vanaf zaterdag is het weer gewoon Wageningen en de Wageningse Eng!

Keek op de week, gewoon mooi.... Keek op de week, een lang pad dat ik helemaal afliep... met alle hobbels en bobbels en spierpijn tot gevolg!
Daarna met mijn zusje, oma, tante en de meiden naar Ede centrum, mijn meiden en zusje moesten even naar Boek en Bureau. Ik wilde nog naar de New Yorker en oma wilde ook even rondkijken. We dronken bij de Hema nog even koffie en toen weer terug… niet veel later was het tijd om poffertjes te gaan bakken! Voor twee kinderen en negen volwassenen, maar het was geslaagd en lekker!

Donderdag 16 augustus 2018

Ik stond lekker fit op en ben gaan hardlopen, na het hardlopen koffie gedronken en gedoucht. Daar met oma boodschappen gaan doen voor het eten van vandaag en morgen, daarna een broodje gegeten en toen ben ik even gaan slapen. Ik was zo moe.. en had best wel behoorlijk rugpijn en pijn in mijn hoofd, dus even helemaal uit en geslapen.

Keek op de week, weer een loopje, dit keer naar de Ginkelse Heide! Keek op de week, wat is de Ginkelse Heide eigenlijk mooi!
Na de koffie in de middag ben ik weer terug naar bed gegaan… dit keer niet geslapen maar rustig gelegen en gelezen. Daarna met oma eten gekookt en gegeten, daarna achter de laptop om ondanks mijn vakantie toch nog even aan het werk te gaan. Daarna beentjes omhoog met een boekje!

Vrijdag 17 augustus 2018

Wat een regen vannacht! En in de verte zelfs gerommel…. bah! Slecht geslapen dus, vanmorgen rustig aan wakker worden en opstaan, ontbijten en even aan de slag gegaan voor de zwemvereniging. Ook nog even wat voor de blog gedaan en verder hebben we vooral heel rustig aan gedaan. Het plan was om vandaag rustig aan te doen en niet te gaan lopen.

Vanmiddag hebben we samen met opa en oma gegeten, daarna ben ik gaan opruimen in de caravan en voortent… en tassen ingepakt. Toen kwam het idee om naar huis te gaan om dat alvast op te ruimen, zo gezegd zo gedaan. De tassen gingen de auto in en Peter ging met de auto naar huis. En ik? Ik had het briljante idee om naar huis te gaan lopen, echt een stom idee dus! Het lukte voor geen meter, ik was zo moe en heb spierpijn… dus dan maar op een heel laag tempo richting huis gegaan. Thuis opgeruimd, gedoucht en toen boodschappen gedaan en weer terug naar de camping waar de meisjes nog bij opa en oma waren. En nu? Nu is onze vakantie voorbij… Peter mag maandag weer werken en ik ben met de meiden nog een weekje vrij.

Hoe was jullie week? Nog leuke dingen gedaan en ondernomen zo in de laatste weken van de zomervakantie? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge