Keek op de week, Crash,... super mooi boek!Echt… de laatste week van onze vakantie is voorbij! Ik moet niet klagen, maar echt ik vind het jammer dat we allemaal al weer aan het werk en naar school moeten. Weer terug in het strakke ritme van school, werk, sporten en andere verplichtingen. Elk nieuw (school)jaar neem ik me weer voor om dingen anders te plannen en anders te gaan doen. Maar het lukt me nooit om het anders aan te pakken! Nu eerst terug naar de 77ste keek op de week!

Zaterdag 18 augustus 2018

Bij het opstaan blijk ik toch echt flink last van mijn spieren te hebben, misschien toch wat te veel uitdaging opgezocht de afgelopen dagen! Maar goed, het is niet anders… dan maar wandelen! We besluiten te gaan wandelen op de Ginkelse Heide. We hebben genoten van mooi weer en rust! Er waren maar weinig mensen aan het wandelen daar, alleen een enkeling aan het vliegeren.

Keek op de week, wandelen op de Heide Keek op de week, fotograven in de dop
Keek op de week, Ahhh ik met mijn mannetje! Keek op de week, op de camping doen we Bingo
Bij terugkomst hebben we wat gegeten en Peter is niet veel later Cooper eten gaan geven thuis en boodschappen gaan doen. Halverwege de middag komen mijn opa en oma terug van hun dagje uit, we eten frietjes en dan door naar de bingo! Duidelijk niet mijn ding, maar de meiden vinden het leuk dus vooruit dan maar.

Zondag 19 augustus 2018

Keek op de week, ontvlambare cashewnoten bij de ActionOpstaan en actie, nou ja een soort van! Even wat eten en door… ik begin met het opruimen van alle spullen in de caravan. Al onze spullen gaan terug in tassen en hup de auto in, de caravan blijft namelijk staan en wij gaan naar huis. We hebben geen zin om de auto zorgvuldig in te pakken, dus alles gooien we er in en dan rijden Peter en ik naar huis om alles alvast op te ruimen. De meiden blijven bij mijn opa en oma en gaan zwemmen.

Als we terugkomen eten we wat, we drinken koffie en dan gaan we lekker naar huis. Voordeel is dat we thuis alles al hebben opgeruimd, dus het is een kwestie van wassen… wassen en nog eens wassen. Maar ik haal we weer eens iets in de kop, ik ruim namelijk wat kasten op!

Maandag 20 augustus 2018

Rustig aan opstaan, ik heb voor mijn doen ongelooflijk lang geslapen. Kennelijk is kamperen best vermoeiend. Ik slaap meer als acht uur deze nacht, dat is zo’n drie uur meer als dat ik normaal slaap. Ik sta dan ook op met een pijnlijke rug.. ondanks onze goede matrassen is lang liggen geen goed idee.

Keek op de week, Cooper bezet de kleding van Peter Keek op de week, gelopen.... zo blij met deze schoenen
Keek op de week, Yeeeh mijn gewicht zakt weer! Keek op de week, gekke kat!
Na rustig te zijn bijgekomen en wat te hebben gegeten ga ik me omkleden, de sportkleding gaat aan! Ik ga een rondje lopen al voelt mijn lijf niet helemaal lekker. Het gaat ook niet geweldig, maar ik heb weer gelopen. Als ik terug ben ga ik lekker douchen, daarna was wisselen, was ophangen en strijken. En aansluitend heel even voor een opdrachtgever aan het werk… de rest van de dag doen we niet zoveel! Standje relax!

Dinsdag 21 augustus 2018

We staan op tijd op! We, dat wil zeggen de meiden en ik gaan lekker naar de Hema om te ontbijten! Om 9.30 uur zijn we er… tot 10.00 uur kan je immers maar een ontbijtje kopen. We genieten lekker van ons ontbijtje en dan stappen we weer in de auto naar huis, we gaan vandaag op standje relax! Ik verwachtte vandaag minimaal één pakketje, dus even in de gaten houden!

Keek op de week, ontbijtje bij de Hema Keek op de week, Crash,... super mooi boek!
Ik heb allemaal plannen om dingen uit te zoeken en op te ruimen, maar het wil me niet lukken vandaag. Uiteindelijk beland ik op het balkon met een boek en verschillende koppen koffie. s’Avonds gaat het niet anders… behalve dat ik baal dat er werkelijk helemaal niets uit mijn handen komt.

Woensdag 22 augustus 2018

Gisteravond heb ik de wekker gezet… om 07.30 uur gaat die, de reden? Weer even een beetje een ritme in het leven krijgen in plaats van dat rustige gedoe. Ik besluit te gaan hardlopen, afgelopen maandag ging het niet zo lekker ik moest veel minuten wandelen voor mijn gevoel en het schoot niet op. Vanmorgen ging het een stuk beter, ik liep niet sneller of wat dan ook, maar heb wel training 28 van Evy uitgelopen zoals het van me gevraagd werd!

Keek op de week, naar de begraafplaats Keek op de week, nieuwe yumboxen van Lunch12
Daarna gedoucht en begonnen met het uitmesten van de buffetkast in de woonkamer, er kwamen twee vuilniszakken zooi uit! Bizar! Ik kon overigens niet toe aan de inbouwkast, die stond eigenlijk ook op de planning. ‘s Avonds fiets ik nog even naar Bennekom en ik ga even naar het kerkhof. De rest van de avond doen we het rustig aan.

Donderdag 23 augustus 2018

Net als gisteren weer de wekker gezet, ik pak bij het uit bed gaan mijn hardloopkleding uit de kast… al weet ik nog niet of ik er wel zin in heb. Ik eet en drink wat, ga naar de wc en besluit toch maar even te gaan lopen. Ooit toen ik begon wilde ik een bepaald rondje snel kunnen lopen zodat ik in een half uurtje toch wat kon bewegen tussen de drukte door. Vandaag besloot ik dat eens te proberen en ik kon gewoon het rondje van 3,5 km in zo’n 22 minuten lopen, zonder te wandelen. Ik ben blij!

Keek op de week, een hartje in de koffie! Keek op de week, hardgelopen en flink gezweet!
Daarna ga ik douchen, even bijkomen op de bank met social media om vervolgens weer te gaan opruimen. Net als het weekend ga ik nu in de keuken aan de slag. Ik ruim de ‘lunch’ plank op en de bovenste keukenkastjes. Ik gooi weer een vuilniszak vol spullen weg en alles past weer netjes in alle kasten. Ook ruim in de apothekerskast in de keuken nog op, daar is nu in eens ook wat ruimte over! Daarna ga ik toch maar even aan het werk voor ViA Nathalie, Veusteveul en de zwemvereniging.

Vrijdag 24 augustus 2018

Om 8.15 uur is Stephanie er, zij loopt week twee van Evy op het moment en ik loop vandaag met haar mee. Alles in haar tempo, morgen loop ik mijn eigen rondje weer. Het is gezellig en na het lopen drinken we thuis nog even wat, de meiden zijn inmiddels ook uit bed en vermaken zich wel. Om 11.00 uur ga ik pas douchen en aan het werk… ach ja zo loopt alles weer uit!

Half van de middag rijden we naar Ede, we moeten bij Lobbes even wat spullen ophalen en vervolgens rijden we door naar Zoo & Zo voor eten voor Bono. We gaan weer naar huis en wachten tot Peter thuis is, dan rijden we naar Veenendaal. De meiden zijn namelijk hun kledingkasten aan het uitzoeken geweest en hebben weer een berg kleding eruit gehaald, doorgeschoven en nu komt de oudste echt het één en het ander te kort!

Hoe was jouw week? Beetje genoten van misschien wel de laatste vakantie week?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge