Keek op de week, fotoshoot!Zo de kop is eraf! De eerste week van het schooljaar 2018/2019 is voorbij! Vanavond volgende week is het echt weer volop aan de gang. Maandag starten ook de danslessen weer, het zal me dan ook benieuwen hoe het ons dan weer gaat bevallen. Dit jaar hadden we nog wat rust en tijd voor het koken en huishouden, vanavond komende week is het weer net even andere koek. Maar hopelijk komt het goed en vinden we snel ons ritme weer! Nu eerst de Keek op de week van afgelopen week!

Zaterdag 25 augustus 2018

Ik start met hardlopen! Gewoon omdat het kan en ik er zin in heb… ja echt, je gaat het gewoon niet geloven! Het lukt me om 30 minuten aansluitend hard te lopen. Daarna ga ik douchen, kleden we allemaal aan en gaan we naar het centrum van Wageningen. De oudste wil nog even bij wat winkels kijken voor kleding en slaagt uiteindelijk bij Duimelotje! We drinken wat en dan rijden we nog even snel naar huis voor we bij mijn (blog)vriendinnetje Maureen op visite gaan.

Keek op de week, Peter is blij met zijn Happy Socks Keek op de week, Bingo op zaterdag... de laatste van het seizoen.
Na een super leuke middag bij Maureen en haar gezin gaan we naar Bennekom, voor de laatste Bingo van het seizoen waar de meiden samen met oma graag aan mee willen doen! We zijn te laat thuis, veel te laat voor een laatste zaterdag van de zomervakantie. Maar goed… nu hopen dat ze morgenochtend uitslapen!

Zondag 26 augustus 2018

Eerst hebben we uitgeslapen! Lekker! Daarna me druk gemaakt en teleurgesteld gevoeld over het één en het ander, daarna mezelf weer bij elkaar geraapt en door naar een verjaardagsfeestje! Daar was het gelukkig leuk en gezellig, s’avonds mochten we blijven eten en daarna naar huis. Met de beentjes omhoog hebben we tv gekeken, ja zelfs ik! We keken naar de musical-sing-a-long op de Uitmarkt.

Maandag 27 augustus 2018

De meiden weer voor het eerst naar school, daarna ben ik nog even gaan hardlopen. Vervolgens lekker gedoucht en aangekleed om richting wat afspraken te gaan. Om 14.00 uur de meiden weer opgehaald en naar huis gegaan, even een middagje niets.

Keek op de week, fotoshoot! Keek op de week, Broccoli met aardappelen Keek op de week, yes! gelukt het lopen... alleen wel flink nat geregend.
De meiden hebben lekker gespeeld en ik heb even in huis wat opgeruimd, gewassen, was opgehangen en opgeruimd. En eind van de middag weer gekookt… yumboxen klaar gemaakt. Verder hebben we weinig bijzonders gedaan vandaag!

Dinsdag 28 augustus 2018

Phoe, opstaan gaat wat lastiger vanmorgen. Maar het komt voor ons allemaal goed, gelukkig maar! We kunnen gelukkig rustig aan doen. Ik breng de meiden naar school en ze worden weer opgehaald door oma, ik moest vandaag een lange dag werken. De oudste haal ik op de terugweg op bij een vriendinnetje en dan door naar huis om te koken.

Keek op de week, de meiden willen groenten met een dip van kruidencremé mee in de yumbox Keek op de week, onze 'school/onderwegkat' is weer blij Keek op de week, zo... mijn eerste werkdag!
Tijdens het koken maak ik de yumboxen voor morgen klaar voor de meiden naar ook voor mezelf. Als het eten klaar is ga ik met de meiden alvast eten, dan kan het eten even zakken voor ze weer naar de zwemtraining moeten. Als het eten op is poets ik de woonkamer en de wc, ook gaat de stofzuiger even door het huis (ding is trouwens hard aan vervanging toe nu… geen redden meer aan vrees ik). Vervolgens stap ik in de auto en ga met de meiden naar hun zwemtraining, we zijn hartstikke laat thuis! De meiden snel naar bed en ik zit even op de bank met de telefoon in mijn hand.

Woensdag 29 augustus 2018

Werken! Gelukkig een kort dagje voor mij. Ik breng de meiden naar school en ga snel door naar het werk. Op het werk verzet ik best wat werk, maar de vakantieberg is nog niet weg. Morgen maar weer door, vrees dat het wel eind volgende week zal worden voor het allemaal weg is.

Keek op de week, ik neem yumbox mee naar het werk! Keek op de week, pfff 5km gelopen
Uit het werk haal ik de meiden weer op, helaas is de jongste echt laat terug uit de klas waardoor we ook weer laat thuis zijn. Thuis ga ik me omkleden en ga ik een rondje hardlopen, de bedoeling was even een kilometer of drie maar het worden er toch vijf! Als ik terug kom gaat de oudste op haar fiets naar de zwemtraining en ik kruip achter de laptop om even wat mail weg te werken. Peter maakt het eten klaar en daarna even koffie drinken en de meiden naar bed! Vanavond nog even achter de laptop en op tijd naar bed!

Donderdag 30 augustus 2018

Een lange dag werken voor mij, een dagje school met aansluitend oma voor de meiden. Als Peter thuis is met de boodschappen ga ik koken, ‘s avonds is Peter weg even een klusje doen bij de lokale omroep. Ik ga nog even aan het werk voor de dansschool, er staat me aardig wat werk te doen…. maar goed hopelijk krijg ik het af ergens deze week/weekend.

Keek op de week, gevulde yumbox Keek op de week, witlof, gehakt en aardappels
Verder gewoon geen spannende of bijzondere dingen vandaag, dat heb je soms zulke dagen! En dat is fijn!

Vrijdag 31 augustus 2018

De meiden gaan op schoolreisje, ik zwaai ze vanmorgen uit en aansluitend ga ik richting de speelgoedbank voor een overleg met het bestuur. Daarna door naar het centrum voor boodschappen en koffie!

Om 16.00 uur loop ik richting school omdat de jongste een kwartiertje later terug is van schoolreisje. De oudste zou volgens planning 17.15 uur terugkomen en dat was eveneens goed, ze waren er ook lekker op tijd! Daarna door naar huis, de dames zijn moe! We eten en ze spelen nog even buiten… Morgenochtend moet de oudste weer om 7.14 uur in het water liggen voor een zwemtraining, dus dat is pittig.

Keek op de week, de oudste helpt met de was Keek op de week, met Betuwe Expres op schoolreisje Keek op de week, Spagetti!
Vanavond ga ik nog even naar iemand toe om informatie te krijgen over het bestellen van medailles en bekers voor het zwemmen, daarna even zitten, douchen en naar bed. Morgen een lange dag met van alles en nog wat op het programma.

Hoe was jouw week? Ook de eerste week erop zitten? Of misschien al de tweede? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge