Keek op de week, regen!Een gekke week! Alles is deze week weer gestart, nou ja een soort van dan! Vorige week begonnen de meiden al weer met school en zwemmen en deze week is daar ook het dansen weer bij gekomen. Helaas zijn nog niet alle lessen van de meiden en van mij gestart, we wachten nog op aanmeldingen… en daarna gaan we los! En toch wel iets bijzonders… ik liep voor het eerst in mijn leven een wedstrijd! Dit en meer in mijn Keek op de week!

Zaterdag 1 september 2018

Spannende dag… ik sta relaxt op en heb ook eigenlijk geen ongemakkelijk gevoel. Als Peter weer thuis is met de oudste sta ik nog onder de douche. Na het douchen pak ik mijn sportspullen in en trek mijn loopkleding alvast aan. We brengen de oudste naar mijn zusje en de jongste naar een kinderfeestje. Daarna rijden we door naar Ede, ik moet maar liefst 1,5 uur voor de wedstrijd die ik ga lopen aanwezig zijn. Achteraf vraag ik me trouwens sterk af waarom eigenlijk!

Keek op de week, ik loop mijn eerste startnummer. Keek op de week, medaille binnen! En ik werd derde!
Om 12.15 uur mag ik starten voor 3,2 km tijdens de Heiderun, juist… geen run over de weg maar bos en heide. De domme doos in mij had zich dit niet gerealiseerd tijdens het inschrijven. Maar hé ik heb het uitgelopen! 3,2km in 19:05 best snel ook, sneller als dat ik normaal loop! Daarna de meiden opgehaald en naar huis… moe maar voldaan, wat een gekke dag!

Zondag 2 september 2018

Rustig aan opstarten… op bed liggen zolang we willen en daarna ga ik aan het werk. Eerst in huis, daarna achter de laptop. Om 13.00 uur heb ik met mijn zusje en Stephanie afgesproken bij de begraafplaats, even de plekjes van de opa’s en oma’s schoonmaken en opruimen. Als ik weer thuis ben gaan we even snel koffie halen en kinderboeken wegbrengen om vervolgens door te rijden naar de dansschool waar we bezig gaan met het begin van het seizoen!

Keek op de week, smoothie tijd Lekker weer eens een smoothie. Keek op de week, naar de begraafplaats om de graven van opa's en oma's schoon te maken.
Keek op de week, schoon! Keek op de week, Wat een leuke sokken....
Te laat zijn we weer thuis, de meiden naar bed en wij op de bank… ik ben kapot het heeft me heel wat energie gekost vandaag!

Maandag 3 september 2018

Werken, school en sporten voor mij! Helaas nog geen dansen, maar wel hardlopen… ook dat moet bijgehouden worden. s’Morgens breng ik de meiden naar school en loop zelf naar het werk. Helaas blijkt het financieel pakket momenteel niet te werken. Net als ik op het punt sta om naar huis te gaan werkt het weer, dus ik blijf tot ik de meiden weer op moet halen.

Keek op de week, kaas, paprika, brood en wortel... Keek op de week, Nog een lunch... mijn nieuwe meest favoriete yumbox mee.
Ik breng de meiden thuis en ik kleed me om voor een rondje hardlopen! Ik ben begonnen met een vervolgtraining van Evy, 7,5 km voor beginners en dat is pittig! Maar het gaat best aardig voor een hobbyist als ik. Na het lopen ga ik douchen, aankleden en koken. Na het eten ruimen we de boel op en Peter gaat klussen terwijl ik achter de computer kruip voor de dansschool.

Dinsdag 4 september 2018

Een lange dag werken! Maar voor ik ga werken breng ik de kids naar school en dan door. Op kantoor verzet ik best aardig wat werk, al gaat het minder vlot als dat ik hoopte! Er ligt best nog wel wat, maar één voordeel daarvan is dat de tijd lekker snel gaat. Eind van de middag ga ik naar huis en ga direct koken, op dinsdag eten we echt rond 16.45 uur zodat het eten wat gezakt is als de meiden weer moeten zwemmen.

Ik ga rond 18.00 uur weer met de meiden richting het zwembad, eerst gaat de jongste zwemmen en daarna de oudste. Zelf overleg ik nog wat met trainers en ouders, ik werk de administratie bij en doe even navraag. Ondertussen is het al weer 20.45 uur en de oudste gaat aankleden, op naar huis! Om 21.10 uur zijn we thuis, de meiden meteen naar bed… echt wat een trainingstijden het is of vroeg of laat voor de junioren.

Woensdag 5 september 2018

Bij het opstaan voel ik me direct prettig… mooi! Ik stop nog even crackers in de yumboxen en maak nog snel even foto’s. Ondertussen maak en eet ik mijn ontbijtje en voor ik het weet is het al weer tijd om richting school te lopen. We lopen samen met één van de buurvrouwen in de straat naar school, ook wel weer gezellig.

Keek op de week, gevulde yumboxen Keek op de week, de nieuwe yumboxen
Keek op de week, nasi met een eitje vandaag! Keek op de week, mijn mojid bands
De meiden gaan de school in en ik loop snel naar het werk, tot 13.45 uur is het weer even doorpakken en veel mailtjes afhandelen en vragen beantwoorden. Ik ben gewoon een beetje gaar van alle mailtjes en vragen vandaag als ik richting school loop. Vanuit school gaan we direct naar huis, ik kleed me om en ga een rondje hardlopen! Daarna even buiten bijkomen en vervolgens douchen en koken! Vanavond heb ik weer even achter de laptop gezeten voor Veusteveul en Bransz.

Donderdag 6 september 2018

Vandaag een lange werkdag gehad, de meiden naar school en aansluitend naar oma. Als ik klaar ben ga ik langs huis om mijn danskleding, tapschoenen, laptop en yumboxen op te halen. Vervolgens haal ik de meiden op en gaan we naar de dansschool. Eerst drink ik een cappuccino, zo aan toe! Daarna ga ik aan het werk en de meiden gaan eten… dan is het tijd voor de Urban dansles van de oudste, de jongste heeft iets later musical les. Als ze beide klaar zijn heb ik mijn tapdance les, heerlijk weer! We gaan als een speer en zijn met een grote groep, leuk!

We zijn rond 20.30 uur thuis, de meiden gaan wassen, omkleden, tandenpoetsen en naar bed. Morgen weer naar school, gym op school en dansen! Daarna nog even een feestje, en zaterdagochtend moet de eerste rond 7.00 uur al weer in het water liggen voor een zwemtraining.

Vrijdag 7 september 2018

Als ik opsta baal ik… het regent echt zo hard! Dat hardlopen is leuk maar niet als er zoveel water (of andere rotzooi) tegelijk uit de lucht komt vallen. Dan geeft ik mijn beurt met liefde door… ik besluit te gaan douchen en mijn gewone kleding aan te doen. Ik breng de meiden naar school, thuis werk ik even de vouw en strijkwas weg en dan ga ik boodschappen halen.

Als ik weer thuis ben met de boodschappen begint de zon gewoon te schijnen… tja, ondanks een afspraak die ik even later heb en de planning als het om werk gaat besluit ik toch even te gaan lopen. Ik zeg even omdat ik dacht ik loop even een paar kilometer, ik doe een kort rondje. Dat werd een rondje van 6km, het liep heerlijk!

Keek op de week, regen! Keek op de week, lunch met yoghurt, fruit en koffie
Keek op de week, nieuwe winterjas voor de oudste! Keek op de week, wat een fijne jas van nameit
Om 14.00 uur haal ik de meiden op en vervolgens gaan we naar de dansschool, de jongste begin met haar jazz les waar ze dit seizoen is gestart. De oudste heeft vandaag meegedaan met de breakdance les, vermoedelijk voor het laatst. Volgende week gaat ze een proefles jazz doen en kijken of dat wat is. We zullen zien! De meiden gaan met Peter nog naar een feestje en ik ben rond 22.30 uur thuis… douchen en naar bed. Morgen om 7.00 uur moeten we weer op het zwembad zijn.

Hoe was jouw week? Genoten? Druk geweest? Vertel!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge