Keek op de week, nieuwe badpakken van Aqua-Splash.nlPhoe, wat een week! De week is al weer voorbij… dus tijd voor een nieuwe Keek op de week! Het was de eerste week waarin alles weer volgens de planning is verlopen en het is nog gelukt ook! Ik heb zelfs ‘gewoon’ een aantal keren hardgelopen, gedanst, gewerkt voor mijn baas en gewerkt als zzp-er. Daarnaast met de meiden naar al hun sportieve activiteiten geweest en naar de kapper! Jeeh! Er schiet wel één dingetje een beetje bij in, het huishouden… dit weekend maar weer eens wat meer aan gaan doen.

Zaterdag 8 september 2018

Echt die wekker zo vroeg op zaterdag, vermoeiend! Om 06.15 uur gaat de wekker, om 07.00 uur zijn we dan in het zwembad. Ik kruip achter de pc om even te werken terwijl de jongste naast mij zit te tekenen, de oudste ligt inmiddels in het water voor haar zwemtraining. Rond 8.30 ga ik richting het bad, de jongste wedstrijdzwemmers verwelkomen. Om 10.30 uur gaan we even naar huis en weer door naar de Molenmarkt om even te helpen bij de Speelgoedbank. Daarna vertrek ik om 14.00 uur weer richting de dansschool, daar ben ik om te helpen bij een musical kinderfeestje!

De oudste zet de hele middag haar beste beentje voor met dansen tijdens de voorstelling en workshops. Om 19.00 uur zijn de jongste en ik weer terug op de speelgoedbank, daar gaan we eten met alle vrijwilligers. De avond brengen we door op de bank met Dance, Dance, Dance aan op de televisie.

Zondag 9 september 2018

Voor het eerst in tijden zet ik geen wakker, ik ga hardlopen als ik zin heb en anders maar niet! Afgelopen week heb ik vijf dagen gesport… het is even goed. Ik kom rond 9.00 uur mijn bed uit, dan rommel ik wat in huis, ga douchen en aankleden om vervolgens achter de laptop te kruipen voor Veusteveul en ViA Nathalie.

Begin van de middag pakken we de fiets en gaan we naar de stad om een ijsje te eten. Daarnaast willen de meiden nog even naar de Action en de Hema, die zijn tegenwoordig elke zondag geopend hier in Wageningen. ‘s Avonds zit ik opnieuw achter de laptop om wat werk te verzetten, dit keer voor de dansschool.

Maandag 10 september 2018

Ik sta best makkelijk op, maar ik voel me een beetje sloom. De douche doet me goed! Daarna schuif ik de keuken in om de yumboxen van de meiden af te maken en op de foto te zetten, net als die van mezelf trouwens. Daarna maak ik mijn eigen ontbijt en werk ik dat snel weg! De meiden zijn ongeduldig… ze willen op tijd richting school. Als de meiden op school zitten loop ik naar het werk, uit het werk haal ik de meiden weer op.

Keek op de week, mijn lunch! Keek op de week, wachten op het schoolplein. Keek op de week, Koffie! Een Latte machiatto
Als we thuis zijn kleed ik mezelf snel om en ga ik hardlopen, ik loop ruim 5km en voel me goed. Als ik een rondje heb gelopen lijkt mijn hoofd een stuk helderder en voel ik me rustiger. De meiden gaan buiten spelen en ik ga mijn mail beantwoorden en werken, ondertussen ruim ik wat op en begin ik met de Lasagne. We eten laat, na het eten ruim ik op drinken we koffie en kruip ik als de meiden op bed liggen weer achter de pc.

Dinsdag 11 september 2018

Werken, maar eerst de meiden naar school. Mijn moeder heeft de meiden weer opgehaald en ik werk tot 15.00 uur, daarna loop ik naar school voor een 10 minuten gesprek voor de jongste. Voor de oudste heb ik volgende week een gesprek staan. Daarna ga ik door naar huis en ga ik koken, we eten op tijd en om 18.00 uur gaan we weer richting het zwembad voor de trainingen van de meiden. Voor de training maak ik nog even foto’s van de nieuwe badpakken die we bestelde op Aqua-splash.nl

Keek op de week, Lekker makkelijke maaltijd! Keek op de week, Ook de jongste een nieuw badpak van Aqua-splash.nl Keek op de week, nieuwe badpakken van Aqua-Splash.nl
Ik heb mijn laptop meegenomen naar het zwembad om even wat te werken, dit keer is het zowaar gelukt om toch nog even iets te doen. Als ik thuis kom doe ik weinig meer, ik ben moe en ga op tijd naar bed! Morgen weer werken, rondje hardlopen en dan ga ik samen met de oudste naar de krullenkapper.

Woendag 12 september 2018

Opstaan is even doorhalen, jeetje ondanks veel slapen ben ik toch nog moe. Maar het is niet anders, vandaag werken en om 14.00 uur de meisjes weer opgehaald. Als we thuis komen ga ik snel omkleden en een rondje lopen, daarna snel douchen en mijn haren wassen. Ik ga even opruimen en eten koken, we eten op tijd want we (de oudste en ik) moeten naar de (krullen)kapper! Even relaxen en weer een mooie bos haar voor ons beide.

Keek op de week, Lunch van de meiden... Keek op de week, Cooper bezet mijn laptop!
Eenmaal thuis is het echt bedtijd voor de oudste, ik plof op de bank en we besluiten een film te gaan kijken. Helaas lukt dat weer niet ongestoord. Ik wordt gebeld en ik krijg berichtjes, soms denk ik… ik gooi die telefoon in een hoek! Morgen nog een dagje werken voor mijn werkgever en dan heb ik een soort van weekend.

Donderdag 13 september 2018

Eerst werken, de meiden worden op school opgehaald door mijn moeder. Ik haal de meiden bij haar op en we rijden door naar de dansschool. Voor ik ga haal ik thuis eerst de yumboxen op voor de avond. De oudste gaat naar haar Urban les en even later gaat de jongste naar musical. De oudste voelt zich heel fijn… de docent vond haar goed dansen, een opsteker voor haar… kan ze echt even gebruiken!

Keek op de week, Cooper is net een hond... die spoort echt niet! Keek op de week, avond eten on the way
Ondertussen ga ik even voor de dansschool aan het werk en om 18.15 uur begint mijn tapdance les! Peter brengt ondertussen de meiden naar huis en ik besluit om nog even door te werken bij de dansschool, er is nog zoveel te doen! Uiteindelijk pas rond middernacht thuis.

Vrijdag 14 september 2018

Keek op de week, Koffie... lekker!Eerst de meiden naar school, dan een rondje hardlopen en daarna even koffie en achter de laptop. Ik ben echt druk, bizar! Alleen al met alle mail en het afhandelen van blogartikelen en het plannen ervan! Om 14.00 uur haal ik de meiden op, brengen we de schoolspullen thuis en halen we de yumboxen op.

Daarna weer door naar de dansschool, beide meiden dansen vandaag de jazzdance les! De jongste blijft dit doen, de oudste is nog even aan het bekijken wat ze graag zou willen op de vrijdag. Geduld en wachten tot ze haar keuze maakt. Vanavond is Peter naar zijn breakdance les gegaan, en ik? Ik heb achter de laptop gezeten, voor mezelf en een klant. Morgenochtend gaat de wekker weer vroeg, dus op tijd mijn bed in!

Hoe was jouw week? Al weer helemaal in het ritme?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge