Keek op de week, begin van de week zulke prachtige luchten bij zonsondergang!Ze zeggen dat de zomer nu voorbij is… de herfst is er! Stiekem hoop ik op nog wat die lekkere dagen zoals we die de afgelopen week ook hebben gehad. Die herfst en winter kunnen me echt gestolen worden, waar mensen het meestal zo ‘gezellig’ vinden denk ik al snel, laat het snel weer voorjaar zijn! Ik voel me gewoon minder fijn in de winter, maar goed geen keuze! De afgelopen week was ik een aantal dagen niet fit, ik was erg moe voor mijn doen. Maar ik ga er meer over vertellen in deze 81ste keek op de week!

Zaterdag 15 september 2018

Eerst is het zwemtijd, we zijn om 7.00 uur bij het zwembad en dan is eerst de oudste aan de beurt, gevolgd door de jongste. Ondertussen heb ik samen met mijn mede coördinator een ouderbijeenkomst waarin informatie wordt verstrekt over het wedstrijdzwemmen en de trainingen.

Keek op de week, lekker een kopje koffie! Keek op de week, we bezochten de campus van de Wageningen University
Na het zwemmen brengen we alle spullen thuis en gaan we lekker relaxen, we doen even niet zoveel! Om 15.00 uur lopen we naar de Campus van de Wageningen Universiteit en gaan we naar het WUR100fest. Er is van alles te doen, muziek, zweefmolen, springkussen, (gratis) ijs, dansen, eten, drinken en nog veel meer! Samen met de meiden kijken we wat rond, zien we een aantal optredens. Vervolgens komen we de buren tegen, gaan samen nog even op pad en dan naar huis. We gaan lekker samen chinees eten, gezellig!

Zondag 16 september 2018

Keek op de week, chillen in mijn nieuwe hangstoel van TropilexGisteren lag ik dus echt super vroeg in bed, ik was zo moe… vervolgens bijna 11 uur geslapen! Veel meer als dat ik normaal slaap, kennelijk had ik het nodig. Ik besluit niet te gaan lopen, mijn lijf doet pijn en ik voel me niet fit. We halen nog even wat boodschappen, kijken tv en ik zit nog wat achter de laptop. Peter hangt nog even mijn te fijne nieuwe hangstoel van Tropilex op en daar ‘relax’ ik nog een poosje in!

We eten pizzabrood en wraps en daarna ben ik gesloopt, ik ga nog voor de meiden op bed liggen al naar bed.

 

Maandag 17 september 2018

Ik sta lekker op, gelukkig! Maar helaas voelt het als ik aan het werk ben al weer iets minder fijn, ik ben een beetje ‘wazig’. Op de één of andere manier is het niet mijn dag. Ik haal de meiden op uit mijn werk en kleed me om voor mijn rondje hardlopen, na ruim drie kilometer kan ik niet meer en wordt ik echt niet lekker. Ik loop dan in Bennekom en ga verder naar huis wandelen. Kennelijk toch een virusje of iets, thuis ga ik even douchen en rustig aan doen tot Peter thuis komt.

Keek op de week, lekker makkelijk eten! Keek op de week, ja hoor weer yumboxen
Dan ga ik eten maken en ook deze avond ligt ik gelijk met de meiden op bed, ik ben zo moe… blijft raar!

Dinsdag 18 september 2018

Opstaan, douchen, aankleden en de yumboxen verder vullen en op de foto zetten! Dan ontbijten en niet veel later breng ik de meiden naar school en ga ik zelf werken. Cooper onze kant loopt tegenwoordig regelmatig mee naar school… ook vandaag was het weer zover!

Keek op de week, zwembad tijd! Keek op de week, Bono en Cooper... pure liefde! Keek op de week, Die kat is niet wijs... mee naar school.
Vanuit het werk ga ik naar school voor een gesprek, aansluitend naar huis. Thuis ga ik koken en we eten mooi vroeg, dan is het eten weer gezakt als de meiden moeten zwemmen. Om 18.00 uur gaan we weer richting het zwembad, om 21.00 uur zijn we weer thuis! De meiden moe maar hebben lekker gezwommen en ik? Ik ga zo weer, redelijk op tijd mijn bed in, ik ben moe!

Woensdag 19 september 2018

Vandaag heb ik vrij, gewoon omdat het kan… even niet zoveel zin en het is onze trouwdag en we krijgen vanavond visite. Aangezien ik de laatste dagen nogal moe ben dacht ik, doe eens gek en neem vrij!

Keek op de week, één van mijn gedane opdrachten! Keek op de week, het ouderlijk gezin van mijn opa op deze oude foto... zo bijzonder! Keek op de week, Cooper onze kant loopt weer mee naar school!
Nadat ik de meiden naar school heb gebracht ga ik een rondje hardlopen, het gaat al weer een stuk beter als maandag… dat wel! Maar ik ben er nog niet helemaal, mijn lijf voelt nog niet lekker en ik besluit naar een kleine vier kilometer dat het genoeg is. Misschien vrijdag weer, maar kan ook wel het weekend worden. Ik haal boodschappen in de stad, taart en koffie!

s’Middags gaat de oudste weer naar zwemmen, ik breng haar dit keer weg en Peter haalt haar op. Niet veel later komt de visite. Dat was een gezellig dagje! Op naar morgen… weer werken.

Donderdag 20 september 2018

Keek op de week, de yumboxen werden weer de hele week gevuld!De meiden naar school, de oudste heeft Sport Olympiade en aansluitend dansles. Een sportief dagje voor haar dus, ze is er gek op en had er erg veel zin in! Ik besluit tussen de middag naar huis te gaan, het noodzakelijke werk heb ik gedaan en door omstandigheden ben ik er even klaar mee. Ik ga naar huis en rommel daar wat voor ik ook even bij de Sport Olympiade ga kijken. Vanuit hier ga ik vervolgens met de meiden naar de dansschool.

De meiden dansen ieder hun les, de ene Urban en de ander Musical, aansluitend mag ik mijn tapschoenen aandoen en wat later op de avond mijn gympen voor een Zumba les! Jaja… sportief zijn we wel tegenwoordig! Ik ben te laat thuis, maar het was leuk en gezellig vandaag!

Vrijdag 21 september 2018

Bij het uit bed komen kijk ik naar buiten… nee gisteravond ruim twee uur gedanst, het regent dat het giet even geen rondje hardlopen voor mij. Ik loop dit weekend, vermoedelijk zondag wel een rondje. Nadat ik de meiden naar school heb gebracht ga ik naar huis, aan het werk voor Veusteveul en ik heb nog een klusje voor een opdrachtgever. Tussen de middag ga ik naar de pedicure, daarna haal ik de jongste op van school en de oudste komt vanuit de gymzaal naar huis.

Tijd voor dansen, beide meiden hebben vandaag Jazz! Na het dansen gaan we naar huis om te eten. Een uurtje later vertrekt Peter voor zijn dansles naar Bransz, hij doet mij met de ‘mommy’s & daddy’s breakdance les‘!

Hoe was jouw week? Ook zo genoten van de dagen dat het mooi weer was? 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge