Keek op de week, Yes een hartje gelukt!De eerste zwemwedstrijd van het seizoen is weer geweest, de herfst is echt in zicht en de kinderpostzegels zijn verkocht! En ja, we hebben ook de eerste studiedag van het nieuwe schooljaar overleefd! We gingen namelijk shoppen, schoenen voor de oudste en kleding voor mij… of het is gelukt? Tja, natuurlijk! Dit weekend al weer de tweede wedstrijd voor de jongste en we gaan even op visite bij mijn schoonfamilie, maar nu eerst Keek op de week #82!

Zaterdag 22 september 2018

Wat een dag was dit zeg! Eerst trainen beide meiden, dan door naar de dansschool. Daar zijn de audities voor demoteams maar als ik er kom zijn er nog danslessen en is het druk, heel druk! Maar wel super leuk, van kleding passen en verkopen tot vragen beantwoorden en koffie of thee maken. Rond 15.45 uur gaan we snel weer richting het zwembad, om 16.15 uur vertrekken we naar Zetten voor een zwemwedstrijd waar beide meiden aan meedoen.

Op de terugweg maar afgeslagen bij Heteren en die grote gouden bogen opgezocht, daar kwamen we dan weer allemaal andere zwemmers tegen en gezellig gekletst!

Zondag 23 september 2018

Keek op de week, de meiden hebben lekker gebakken afgelopen zondagLuier dan luie zondag vandaag! De meiden gingen voor een pyama dag en ik ging voor helemaal niets. Nou ja dat was wel het plan, ik wilde namelijk lopen… maar het bleef maar regenen en daar had ik geen zin in. Dus… na drie uurtjes wachten heb ik mijn loopkleding uitgedaan en ben ik gewoon gaan aankleden.

De meiden hebben bedacht wat ze wilde eten en maken, zij hebben zelf chocolade en kaasbroodjes gemaakt vandaag en ze hebben Pizza gemaakt!
Peter haalde daarvoor de boodschappen en ik ben me met hulp van mijn nieuwe blogvriendinnen van Cherie Magazine me gaan verdiepen in Pinterest!

 

Maandag 24 september 2018

Het is weer zover, het is weer school en werken geblazen! Ik breng de meiden naar school, ga zelf werken en haal ze om 14.00 uur weer op! Als we thuis zijn ga ik mezelf omkleden en probeer ik mezelf enthousiast te maken voor een rondje lopen. Het gaat beter als verwacht, ik loop redelijk makkelijk 5km. Ik dacht echt dat ik het verleerd was na een week weinig lopen, maar niets was minder waar.

Keek op de week, pfff het valt niet mee om een hartje te maken Keek op de week, het was koud... maar wat een mooie lucht afgelopen maandag!
Thuis kom ik even bij en dan ga ik lekker douchen en weer aankleden, ik ga nog even aan het werk en als Peter thuiskomt eten we wat. Samen met de meiden ga ik naar mijn ouders, zij gaan morgen op vakantie en we gaan ze even gedag zeggen en een fijne vakantie wensen.

Dinsdag 25 september 2018

Keek op de week, nog meer yumboxenYep, werken… zoals gewoonlijk! Mmm aan alles merk ik dat het niet lekker gaat vandaag, in de ochtend al niet! s’ochtends denk ik nog, ow nee niet dat maandelijkse geneuzel hé? Nou nog geen paar uur later is het raak en flink ook (verdere details laat ik maar achterwege) ik ben blij met een flinke voorraad pijnstillers en ik besluit morgen een reserve voorraad te gaan halen bah!

Als ik eind van de middag thuis kom maak ik het eten klaar en we gaan op tijd eten, om 18.00 uur gaan we weer richting het zwembad en om 21.00 uur zijn we weer thuis. Dan hebben beide meiden getraind, wij hebben koffie gedronken, bij gepraat en ik heb weer een uur geholpen langs de badrand. ‘s avonds zit ik op de bank, met de laptop… dat dan weer wel.

Woensdag 26 september 2018

Opstaan met overal pijn in mijn lijf, eens in de drie maanden is het zo’n feest! Dit is dus zo’n maand, niets lukt alles doet pijn. Ik ga werken, al zou ik veel liever een uur onder de douche gaan staan en daarna mijn bed in kruipen en een deken over mijn hoofdtrekken en verstoppertje spelen! Maar goed helaas… de meiden moeten naar school en ik aan het werk.

Keek op de week, kinderpostzegels Keek op de week, Kinderpostzegels, de pippi tas Keek op de week, Yes een hartje gelukt!
Ik ga wat eerder naar huis, onze oudste dochter komt eerder naar huis voor de verkoop van de kinderpostzegels en ik heb besloten haar te helpen. Na een oproepje op Facebook gisteren hebben we vier afspraken bij mensen om langs te gaan, ze vind het super spannend, maar we gaan! En uiteindelijk had ze maar liefst zeven bestellingen op haar lijstje staan!

Donderdag 27 september 2018

Keek op de week, YumboxenWork! Nou ja dat dus… eerst de meiden naar school, werken, daarna zelf de meiden weer opgehaald. Dansspullen van de meiden en mij opgehaald. Ook mijn laptop meegepakt en weer door naar de volgende klus! ‘s Avonds lekker gedanst en ik ging echt veel te laat weer naar huis, het was al lang en breed vrijdag… Toen ik thuis kwam lag iedereen, inclusief de huisdieren al in een diepe slaap.

 

 

Vrijdag 28 september 2018

Keek op de week, koffie in Arnhem!Vandaag hebben de meiden studiedag en ik wordt om 8.10 uur wakker, eerst rustig wakker worden. Dan mijn bed uit, de meiden zijn al wakker en uit bed. Ik kom even rustig bij en dan ga ik douchen, als ik sta aan te kleden komt mijn zusje. Want…. we gaan winkelen in Arnhem, eindelijk is er even tijd voor!

Onze oudste dochter heeft laarsjes nodig voor de winter, ik heb kleding in de juiste maat nodig en een paar gympen om te dansen. Ook nog even Pukka thee gekocht en de meiden hebben overal en nergens gekeken. Ze kocht ook nog beiden een nieuwe rugtas en nog wat andere spulletjes. Daarna door naar de dansschool, na een rondritje door Arnhem door wegopbrekingen waren we eindelijk rond 15.30 uur op de dansschool. Net op tijd voor de dansles van de jongste! Vanavond is Peter gaan dansen en ik ben even met mijn blog aan de gang gegaan en voor een klant.

Hoe was jouw week? Kan jij al ‘dealen’ met het herfstweer?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge