Keek op de week, zondag op het pontje met een najaars zonnetjeSeptember is voorbij, oktober is begonnen… dat is afzien de komende maanden! Binnenkort gaat de klok weer een uurtje achteruit en is het wintertijd. De herfst is er echt, al beloofd het vandaag wel goed weer te worden! Nu terug naar de afgelopen week, zon, regen en kou we hebben alles gehad! We dansten weer, de meiden zwommen en ik had mijn eerste iets kortere werkweek. Raar maar waar, de weken vliegen voorbij! Snel even de week door met deze Keek op de week!

Zaterdag 29 september 2018

Een drukke dag vandaag! Vanmorgen was het eerst weer tijd om te zwemmen voor de meiden, aansluitend naar huis om daar even op te ruimen en boodschappen te doen. Tussendoor ben ik een rondje gaan hardlopen en vervolgens zijn we naar een verjaardag gegaan. Peter en de oudste bleven daar terwijl ik met de jongste naar het zwembad ben gegaan voor een zwemwedstrijd.

Keek op de week, voorstarter bij een zwemwedstrijd! Keek op de week, (najaars)bloemen.
Keek op de week, De eng Keek op de week, trainingstijd voor de meiden
Daarna snel door naar huis, want Peter zou rond 20.00 uur ergens anders zijn… dat is net aan gelukt! De meiden en ik hebben de finale van Dance, dance, dance gekekeken en zijn daarna alle drie naar bed gegaan!

Zondag 30 september 2018

Rust! Of toch niet? Ja, we hebben het rustig aan gedaan. Opgestaan en aangekleed, gegeten en in de auto gestapt richting Beneden Leeuwen. Eerst naar onze familie aan de Dijk daar en later door naar mijn schoonvader. Op de terugweg zijn we via het wegrestaurant met die grote gele bogen gegaan.

Keek op de week, zondag op het pontje met een najaars zonnetje Keek op de week, zussendag... ik met mijn zusje Miranda
Thuis ben ik aan het werk gegaan.. nou ja eerst strijken en de was weggewerkt en vervolgens achter de pc gaan zitten. Me geprobeerd te verdiepen in Pinterest, ik lijk er een beetje in te komen… elk ding is weer even opnieuw leren en me erin verdiepen!

Maandag 1 oktober 2018

Keek op de week, even gek doen... deze foto stuurde ik naar een bekende net na mijn hardlooprondje.Vandaag mijn eerste Urban dansles gehad bij Dansschool Bransz!! Wat was het leuk, een lekkere volle groep. Ik hoop dat er toch wel een stuk of tien blijven plakken zodat we echt een leuke groep hebben om mee te dansen! Maar goed, behalve dansen heb ik ook nog gewerkt en hardgelopen vandaag.

Eerst de meiden naar school, toen werken en uit het werk de meiden opgehaald, omgekleed en gaan hardlopen. Wat was het lekker zeg! Ik hoop dat het zo lekker gaat komende zondag tijdens de wedstrijd in Utrecht. Super spannend! Eind van de middag gingen we naar de dansschool, onze oudste is geselecteerd voor de jongeren dansselectie en had haar eerste training. Daarna was ik aan de beurt samen met alle andere hoor… voor onze Urban 30+ les.

Dinsdag 2 oktober 2018

Keek op de week, ook deze moeder neemt een yumbox mee naar het werk.De maandag is een lastige dag om op te starten, maar vandaag is het ook niet misselijk! Ik ben moe en zie op tegen de werkdag. Vannacht kon ik gewoon niet slapen, wat een drama is dat zeg… met een”heerlijk ronkende” kerel naast je. Opstaan was dus niet even snel mijn bed uit, maar echt wakker worden, douchen en verder met de lunchboxen. Daarna de meiden naar school en zelf naar het werk, met de fiets! Ik mocht vanmiddag namelijk in overleg op de campus, dus die fiets is dan wel handig.

Vanuit dat overleg ben ik naar huis gegaan, mijn werkdag was al weer voorbij voor ik de afspraak uit liep, dus op de fiets naar huis. Thuis ben ik gaan koken, daarna met de meiden naar het zwembad om vervolgens thuis niet veel meer te doen.

Woensdag 3 oktober 2018

Een soepele start van de dag, ik had zelfs tijd om even koffie te drinken thuis voor we naar school gingen! Het mag in de krant! De meiden naar school, ik werken om na het werk de meiden om 14.00 uur weer op te halen op school, thuis omgekleed en een rondje gaan hardlopen en nieuwe vriendinnen te maken (grapje was te zien in mijn instastories). Daarna naar huis, douchen en aankleden… de oudste naar het zwembad gebracht en met de jongste naar het centrum voor wat boodschappen en een kopje koffie!

Keek op de week, ook in het najaar kan de natuur mooi zijn! Keek op de week, Nee, ik heb niet elke dag een 'vrolijke' broek aan... ik heb er maar één. Keek op de week, mijn nieuwe vriendinnen...
‘s Avonds ging Peter klussen bij bekenden van ons en ik? Ik zat uren achter de laptop voor verschillende bedrijven, organisaties en mijn eigen blog!

Donderdag 4 oktober 2018

Keek op de week, de yumboxen gingen ook deze week weer met de meiden mee naar school en dansschool!Work! Last day this week, yes! Zo fijn, sinds 1 oktober werk ik nu ook op donderdag een ‘korte’ dag. Ik haal de meiden zelf op, op school. Tenminste zolang we geen andere therapieën of cursussen enzovoort hebben opgestart, zodra dat wel zo is zal er ook we weer wat geschoven moeten worden met mijn werktijden. Maar geduld!

Eind van de middag weer richting de dansschool voor eerst een Urban les voor de oudste, Musical voor de jongste en Tap en Zumba voor mij! Ik ben duidelijk in beweging… kan ik tenminste ook eens een chocolade pepernoot eten (of een hele zak, *zucht*). Maar goed, het was weer een lekker dagje! Morgen een speelgoedbank dag waarbij ook de klas van de oudste langskomt, gezellig!

Vrijdag 5 oktober 2018

Opstaan zonder de druk om naar kantoor te moeten, heerlijk! Al ben ik wel bezig geweest, ik bracht de meiden naar school en ging aansluitend naar de speelgoedbank om de administratie tot en met september af te ronden voor de Speelgoedbank en alvast wat andere zaken te regelen voor het einde van het jaar, de feestdagen en zo nog wat dingen. Mijn zusje kwam ook, altijd fijn als je niet alleen zit!

Om 14.00 uur haal ik de meiden weer op en niet veel later gaan we weer naar de dansschool, dit keer Jazz voor de meisjes, heerlijk vinden ze het! Dan door naar huis, want ja… de man heeft vanavond zijn breekdans… sorry Breakdance les.

Hoe was jouw week? Kan jij wennen aan het herfstweer? Of net als ik… er een beetje de pest over in?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge