Keek op de week, mijn 'happy' broek... al dus wat volgers op instagram.Zo! Weer een week voorbij… mijn collega zei van de week “Nog elf weken en dan is het jaar voorbij”. Ik heb haar verzocht om haar mond te houden, de tijd gaat al zo snel! Maar goed, nog elf weken dus en dan is het al weer 2019! Maar voor nu zitten we slechts in het laatste kwartaal en is het voorlopig nog niet het einde van het jaar. Er komt nog genoeg aan om te doen dit jaar. Nu eerst weer even terug naar afgelopen week, een week met uiterste weer! Zomerse temperaturen, sportieve ik en niet fit zijn.

Zaterdag 6 oktober 2018

De zwemtraining van de oudste ging niet door omdat ze vanmiddag een zwemwedstrijd had. De jongste heeft vanmorgen wel training gehad… polo, wat heeft ze gehuild! Ze vindt het echt verschrikkelijk, ze zou blij zijn als het voorbij is ze alleen kan wedstrijdzwemmen.

Na de training zijn we naar huis gegaan, de tas opgeruimd en verder hebben we niet zoveel gedaan. Ik ben nog wel een poosje aan het werk geweest en Peter heeft de auto schoongemaakt. Eind van de middag ben ik met de oudste naar het zwembad gegaan om te verzamelen en vertrekken naar de wedstrijd in Zetten. Laat, lees pas rond 21.00 uur waren we weer thuis!

Zondag 7 oktober 2018

Op tijd uit bed… allemaal! Want vandaag gingen de meiden met mij mee naar een wedstrijd in plaats van dat ik met hen mee ging. Vanmorgen eerst ontbijten met pannenkoeken, daarna douchen en aankleden…. spullen inpakken en richting Utrecht. Het was fris buiten maar het zonnetje scheen al aardig. Veel te vroeg (zoals gewoonlijk) waren we in Utrecht en we besloten eerst even ergens koffie te gaan drinken. Daarna zijn we doorgelopen naar het Wilhelminapark en heb ik mijn shirt opgehaald. We hebben rond gekeken en nog even wat gegeten en gedronken.

Keek op de week, ik aan de start van de Singelloop Aan de start bij de Singelloop... ik was vroeg in 'mijn' startvak aanwezig! Ja, ik heb mijn tijd verbeterd... en best een eindje ook! Maar goed het was de eerste wedstrijd...
Dan is het in eens tijd om richting de start te gaan, dat is een klein kwartiertje lopen met de meiden. We zijn wederom op tijd bij de start, het startvak is nog niet eens open. Uiteindelijk wordt de start nog tien minuten uitgesteld omdat er nog veel lopers niet zijn. Ik loop de wedstrijd en half van de middag zijn we weer in Wageningen! We gaan even naar de markt en daarna door naar mijn ouders waar we ook wat eten.

Maandag 8 oktober 2018

Werk! Maar jeetje wat een rotnacht! Toen ik mezelf tempte vannacht had ik ruim 38 graden, niet fit dus! Vanmorgen was het nagenoeg weg en ben ik gewoon opgestart. De meiden naar school, ik werken maar ik besloot niet hard te gaan lopen. We gingen vroeg naar de dansschool voor onze danslessen zodat ik eerst nog even wat werk kon verzetten. Ik doe samen met wat andere ontzettend veel, we schieten lekker op en eindelijk zijn er weer wat zaken afgerond en klaar!

Ik besluit s’avonds wel te dansen… maar als ik weer (veel te laat) in bed ligt voel ik me toch weer niet helemaal lekker! Even een paar dagen rust!

Dinsdag 9 oktober 2018

Keek op de week, Pukka tea Love Werken, mijn lange werkdag van de week. Maar eerst de meiden naar school en dan aan het werk! Vanuit het werk loop ik langs een vriendinnetje van de oudste om haar op te halen en dan door naar huis. Snel zet ik alles voor het eten alvast klaar en ga ik thuis nog even aan het werk. Rond 16.30 uur zet ik het eten op en drie kwartier later gaan we eten.

Om iets over zessen vertrekken we weer richting het zwembad voor de trainingen van beide meiden, ze zijn kapot na de training maar vinden het heerlijk!

Woensdag 10 oktober 2018

Keek op de week, ook deze week vulde we yumboxenDe laatste werkdag van de week, ja nu al! Waarom? De meiden hebben morgen studiedag… maar goed eerst alles verder klaar maken en ik zet koffie. Ik heb na wederom een rotnacht behoorlijk behoefte aan koffie op de één of andere manier. Door de verkoudheid heeft alles weinig smaak, maar koffie met melk gaat er prima in!

Dan breng ik de dames naar school en ga zelf richting het werk, om 14.00 uur haal ik ze weer op en lopen we naar huis. Omdat mijn lijf nog altijd niet fit is en we weinig tijd hebben besluit ik weer niet te gaan lopen. Balen maar het is niet anders, met een ‘ziek’ lijf lopen mag niet heb ik geleerd. Wel ga ik met de dames richting het zwembad voor de training, daarna thuis eten en weer door naar een verjaardag! Nu nog even wat werk voor Veusteveul verzetten en dan zijn we weer klaar voor vandaag!

Donderdag 11 oktober 2018

Voor je het weet is de helft van de maand al weer in zicht joh de tijd vliegt! Vandaag hadden de meiden studiedag, geen school dus. Ik had ook vrij genomen en we hebben rustig aan opgestart, ik besloot toch maar even te gaan lopen… al ging het niet helemaal soepel. Ik liep zonder runkeeper en alleen met het een muziekje, ik vermoed zo’n 4 km gezien het rondje dat ik wel vaker loop en was binnen een half uurtje terug. Dus rustig gelopen, maar nog altijd niet 100% fit.

Keek op de week, mijn 'happy' broek... al dus wat volgers op instagram. Keek op de week, we kochten kinderboeken bij Boekhandel Kniphorst Keek op de week, tapdance les voor mij op donderdag!
Eind van de ochtend zijn we naar de stad gegaan, het is kinderboeken week en dan mogen de meiden weer een leesboek uitzoeken bij de boekwinkel. De ene ging voor Dagboek van een muts en de ander koos voor Superjuffie. We aten wat bij de Hema en toen door naar de dansschool, ik heb wat werk verzet, de meiden gedanst en er werd voor ons gekookt! Aansluitend had ik tapdance les en wat later op de avond Zumba, was weer heerlijk!

Vrijdag 12 oktober 2018

Keek op de week, Drie keer in de week gaan de meiden dansen... naast hun twee tot drie keer in de week zwemmen.Eerst de meiden naar school, dan even werken voor een klant en wat app-jes en mailtjes beantwoorden. Ik maakte een lekkere kop koffie en een smoothie en rond 10.00 uur ga ik naar de supermarkt en door naar de dansschool. Er wordt gestart met het maken van kleding voor de voorstelling en er is iemand die dat heel goed kan… dus dan kan ik weer eens wat leren!

Aansluitend haal ik de meiden weer op, halen we thuis de danstassen op en brengen de schoolspullen thuis. Dan weer naar de dansschool, de meiden hebben Jazz en ik ga nog even wat werken. Daarna snel naar huis omdat de oudste een feestje heeft! Haar haal ik om 21.30 uur weer op terwijl de jongste thuis is, bah… rot gevoel! Maar goed wat moet, dat moet.

Hoe was jouw week? Genoten van het zomerse weer? Of ben  je toe aan de herfst en de winter?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge