Keek op de week #002Het is zaterdag, dat betekent weekend!! De (werk) week zit er weer op en we gaan genieten van een druk weekend vol diversiteit! Nou ja… de man in huis gaat klussen en heeft de zorg voor de jongste vandaag en ik ben shoppen met mijn zusje en onze oudste dochter. Morgen moet er echt, maar dan ook echt gestreken worden en de man is waarschijnlijk ook nog een poosje de hort op! 

Mijn weekoverzicht is wat ongebruikelijk… deze loopt van zaterdag tot en met vrijdag, dit keer 11 t/m 17 maart 2017.

Zaterdag 11 maart 2017

Vroeg op, het opstaan ging wat lastiger na de lange dag van vrijdag. Maar het is weer gelukt, de oudste dochter stond netjes iets voor acht uur langs de rand van het zwembad. De jongste (en ikzelf) volgde drie kwartier later, zij om te trainen ik om te helpen waar nodig. Na het zwemmen gingen we weer naar Speelgoedbank Wageningen, ik ging aan de slag met de administratie en de site terwijl de kinderen speelde.

Keek op de week #002 Keek op de week #002
Zondag 12 maart 2017

Op naar Beneden Leeuwen, we zouden onze meisjes bij een nichtje van Peter brengen. Ze gingen daar spelen, wij zouden ze ‘even’ brengen en weer gaan. We besloten eerst naar mijn schoonvader te gaan en vervolgens naar ‘de Dijk’ te gaan waar de familie woont. Het was prachtig weer dus de meiden hebben zich heerlijk vermaakt! Rond etenstijd kwamen ze weer terug! De middag genoten wij van het mooie weer, met een kop koffie in de zon!

Keek op de week #002 Keek op de week #002 Keek op de week #002
Maandag 13 maart 2017

Keek op de week #002We staan op voor een nieuwe school- en werkdag, het is mooi weer! Ons humeur is een stuk positiever gestemd sinds de zon is gaan schijnen en het voorjaar inzicht is! Ik breng de meiden naar school en ga richting het werk, om 14.00 uur haal ik de meiden weer op van school. Ze willen even spelen maar niet veel later gaan we naar huis voor het huiswerk. De oudste maakt in een rap tempo haar huiswerk aangezien een aantal van haar klasgenootjes gaan spelen in de speeltuin en ja, dat wil zij ook!

Rond 20.00 uur krijg ik visite en knutselen we verder aan een lay-out met alle bijbehorende zaken voor een Wageningse ondernemer, leuk! De man in huis is ondertussen de hort op.

Dinsdag 14 maart 2017

Keek op de week #002Bah, we staan op en het weer valt wat tegen, geen zon! Of althans geen ‘zonnig’ zonnetje, helaas. Maar we redden het weer om alles op tijd klaar te hebben en de meiden zijn op tijd op school. De meisje worden door tante Mimi opgehaald want opa en oma zijn op vakantie en ik moet een lange dag werken. Ik werk tot het brandalarm afgaat, het pand wordt ontruimd tijdens een oefening. In de avond ga ik met de jongste naar de zwemtraining en als we thuis komen ga ik aan het werk achter mijn laptop!

Woensdag 15 maart 2017

We staan op… we moeten op controle naar de tandarts! Ik heb last van de zenuwen, langzaam maar zeker neemt de angst het van me over. Het rotgevoel bekruipt me en ja, we moeten er zo echt heen. Als eerste ga ik op de stoel, helemaal niets! Daarna de meiden, de jongste gaat eerst. Haar melktanden onderin moeten eruit al een jaar lang heeft ze dubbele tanden, ze wordt verdoofd en raakt in paniek zo sneu en zo rot! Vervolgens zijn de tandjes er zo uit, gelukkig! De oudste haar gebit is prima, nog even wat fluoride ertegenaan en de man in de stoel. We zijn weer klaar, volgende keer is 13 september, we kijken er (niet) naar uit.

Keek op de week #002 Keek op de week #002
We brengen de meiden snel naar school, gaan stemmen en op naar het werk! Om 14.00 uur haal ik de dames op en gaan we naar de stad. Ik heb jurken besteld bij Duimelotje en die moeten we passen en ophalen. We lopen even door richting Ziengs en daar komen we gewoon te leuke gympen voor de meiden tegen! Daarna snel door naar het zwembad voor de training van de oudste.

Keek op de week #002 Keek op de week #002
Donderdag 16 maart 2017

Een lange dag voor de boeg! Zoals op het moment gewoonlijk is maak ik in de ochtend de broodtrommels klaar. De meiden pakken nog even snel hun tas voor musical les in we vertrekken naar school! Voor mij staat er weer een lange werkdag op het programma en de meisjes gaan weer naar mijn zusje! Uit het werk ga ik de auto halen en ga ik ook die kant op, ik wissel de meiden bij musical en daarna eten we bij Mimi. Snel naar huis na het eten en ik vertrek weer naar een vergadering voor Wageningen45.

Ook kreeg ik een foto toegestuurd van de winnaar van de winactie in samenwerking met ArtiAnimals!

Keek op de week #002 Keek op de week #002
Vrijdag 17 maart 2017

Yes, bijna weekend! Nog eventjes een dagje school voor de meiden en mijn planning liep anders! Op school gingen we even ‘luizenpluizen’ vanwege meerdere kids met luizen. Helaas mogen we volgende week weer aangezien er behoorlijk wat zieke waren. Daarna ging er een vriendin mee naar huis om iets uit te zoeken en bleef tot we de meiden weer moeste ophalen. Kortom gezelligheid en gewoon even niets doen, ook wel eens lekker!

Keek op de week #002 Keek op de week #002
Uit school gaan we even snel langs op de Speelgoedbank, vervolgens door naar breakdance les! De jongste is om 15.00 uur aan de beurt en danst tot 16.00, de oudste is vervolgens om 17.00 uur aan de beurt. Lastig… je blijft dus heen en weer rijden, maar goed hopelijk wordt het ooit nog anders. In de tussentijd zijn we maar even bloemen gaan halen vandaag om de tijd vol te maken.

Hoe was de week bij jullie? Vertel!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge