Keek op de weekDe planning was elke zaterdag, echter zaterdag kwam er een veel beter artikel online! Namelijk de Mamabloggers Paashop! Nu is het dus tijd om alsnog de Keek op de week @ Veusteveul online te zetten, het was een pittig weekje in meerdere opzichten. Ergens ben ik blij dat deze week voorbij is gevlogen! Normaal hoeft het allemaal niet zo snel te gaan, deze week was een ander verhaal!

Mijn weekoverzicht is wat ongebruikelijk… deze loopt van zaterdag tot en met vrijdag, dit keer 25 t/m 31 maart 2017

Zaterdag 25 maart 2017

Keek op de weekZwemmen! Jaja, data is gewoon standaard op tijd op om richting het zwembad te gaan met de dames voor hun zwemtrainingen. Niet erg, maar soms wel vroeg! Eind van de middag brengt Peter de oudste en mij bij het zwembad, ze heeft een wedstrijd en ik ga briefjes lopen met de uitslagen.

De man gaat met de jongste boodschappen doen voor het “grotemensenfeestje” van de oudste, onze tiener! Onze oudste zwemt vanwege haar gezondheid slechts één afstand, voor het eerst weer wat meer meters en wordt 8ste!

Zondag 26 maart 2017

Feest! We gaan om 9.30 uur richting de Speelgoedbank waar we het feestje van onze dochter vieren. We verwachten teveel visite voor ons niet al te grote appartement. Iets na tien uur komt de vader van mijn man, niet veel later komt er meer familie, maar ook vrienden en buren! Super leuk… echt een feestje!

Keek op de week Keek op de week
Onze dochter wilde boekenbonnen, intertoys bonnen of geld en dat is allemaal gelukt! Zelfs cadeautjes waren er ook nog bij. De door haar gewenste boekenserie van ‘Dagboek van een Muts’ kan ze nu compleet maken, bedankt!

Maandag 27 maart 2017

Keek op de weekWerken en school is weer aan de orde, geen van alle hebben we zin! Helaas geen keuze en we vertrekken lekker op tijd richting school. Om 13.00 uur ga ik even snel naar huis en om 14.00 uur haal ik de meiden op, de meiden spelen nog even op het schoolplein. Ook Peter komt wat eerder vanuit het werk naar huis… de reden? Ik mag later die middag de huisarts vanmiddag voor rare, vervelende moedervlekjes. De huisarts besluit dat ze eruit moeten of weggebrand… maar niet direct het wordt vrijdag stap één.

 

Dinsdag 28 maart 2017

De meiden naar school en wij werken, om 13.30 ben ik thuis omdat ik wederom richting een arts mag. Dit keer niet voor mezelf maar ik speel even voor taxi! Dat gaat prima en mijn zusje haalt de kinderen op het school! Vanuit mijn ‘taxidienst’ haal ik de meiden weer op en haal wat boodschappen. ‘s avonds ga ik met de jongste naar het zwembad voor haar zwemtraining. Ik vergeet gewoon mijn slippers…. en loop op prachtige blauwe slofjes langs de badrand, charmant!

Keek op de week Keek op de week
Woensdag 29 maart 2017

De ochtend is wat te vroeg op de één of andere manier! Het lijkt erop of het wisselen van de winter naar zomertijd ons niet helemaal met rust heeft gelaten. We hebben allemaal wat moeite met het opstaan! In de ochtend maak ik weer broodtrommels klaar en doen de kinderen aan touwtje trekken met de hond.

Keek op de week
Eind van de middag ga ik met de oudste naar de zwemtraining waar ik even geniet van een heerlijke kop koffie!
Onze tijdelijke huisgenoot pakt de vaatwasser in… klein detail, deze is al tien jaar stuk! Je kan je voorstellen dat we niet meer bijkwamen van het lachen en het een leuk verhaal is om te vertellen.

Keek op de weekDonderdag 30 maart 2017

Werken, een lange dag werken! Het loopt allemaal weer eens helemaal anders als verwacht. De meiden worden door oma en tante Mimi naar musical les gebracht en weer opgehaald. Uiteindelijk eten we bij mijn ouders een frietje s’avonds. De meiden liggen door omstandigheden later als normaal op bed en wij praten nog wat na over de afgelopen dagen! Daarna bereid ik nog even wat voor, voor de volgende dag.

Vrijdag 31 maart 2017

Voor school maak ik behalve lunch, 10 uurtje en wat drinken ook een smoothie voor de meiden klaar! Zelf besluit ik te ontbijten met een smoothie, lekker! De meiden naar school en ik heb mijn tas ook ingepakt voor een ochtendje werken voor Wageningen45.

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Om 14.00 uur sta ik weer op het schoolplein, vriendinnetje Ingrid vangt de meiden op en let op ze terwijl ik een gesprek heb voor de oudste. Om 15.00 uur scheuren we richting de breakdance les voor de jongste, breng ik de oudste bij mijn ouders en vertrek ik naar de huisarts voor het wegsnijden van één van de moedervlekjes. Wat valt dat tegen! Na dat alles halen we de man op en gaan we richting het zwembad voor sponsorzwemmen waar de meiden aan meedoen en ik alles registreer samen met andere vrijwilligers!

Is de week bij jouw ook omgevlogen? Wat heb je zoal gedaan?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge