Keek op de weekEen gekke week… met veel diversiteit aan activiteiten en gebeurtenissen! We kregen onze vaatwasser, ik maakte onlangs onder andere een visitekaartje en een flyer en die kreeg ik nu in handen. Ook kochten we ook nog ‘kekke’ schoenen, iemand wil onze auto en er staan weer verse bloemen op tafel!

Mijn weekoverzicht is wat ongebruikelijk… deze loopt van zaterdag tot en met vrijdag, dit keer 1 t/m 7 april 2017.

Zaterdag 1 april 2017

Gewoon geen enkele foto gemaakt vandaag… hoe kan het? wel kwam de Mamablogger Paashop online! Daar zette ik ook een foto van op instagram. De meiden zijn niet gaan zwemmen, de avond ervoor hebben ze zoveel mogelijk baantjes gezwommen tijdens het sponsorzwemmen en ze liggen tot laat op bed en de oudste heeft pijn in haar benen. Als ze wakker zijn gaan we naar de Speelgoedbank om daar even te helpen! Ondertussen heb ik flink last van het wondje en de hechtingen die in de plaats van de rare moedervlek zijn gekomen.

In de middag aan we even naar Oma in Beneden Leeuwen, zij is jarig! We kopen vlak daarvoor nog even snel bloemen en onze oudste dochter pint daar voor het eerst zelf met haar eigen bankpasje! De meiden gaan logeren tot en met maandag, dus we brengen ze eind van de middag naar mijn ouders.

Zondag 2 april 2017

Eerst even wat langer op bed, dan spullen bij elkaar zoeken en weer naar de Speelgoedbank. Dit keer om ons klaar te maken voor de Lentemarkt, waar we gaan schminken, gekleurde plukjes zetten en spelletjes verkopen zodat we weer nieuw spulletjes kunnen kopen voor de kinderen van de Speelgoedbank die met verjaardagen en feestdagen weggegeven kunnen worden.

Keek op de week Keek op de week
s’middags komende kinderen nog even kijken, ze gaan met opa en oma weer naar huis en blijven nog een nachtje slapen. Morgen is er immers studiedag, dus vrij van school! Na de markt gaan we op de speelgoedbank nog even alles opruimen, schoonmaken en even wat eten! Daarna thuis… met de voetjes op de bank.

Maandag 3 april 2017

De meiden zijn nog bij opa en oma, dus ik begin om 07.00 uur al met werken. Peter is wat langer thuis en brengt de auto naar de garage voor een bandenwissel en gaat daarna werken. Ondertussen gaat onze oudste dochter vanaf opa en oma mag haar vriendinnetje en moeder naar Arnhem voor een dagje uit! Dit kreeg ze voor haar verjaardag, naast het dagje uit had ze voor het eerst haar bankpasje mee waar haar kleedgeld en zakgeld op was gestort.

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Na het werk heb ik de jongste opgehaald, even de stad in en vervolgens de Arnhem bezoekers opgehaald en thuisgebracht. We eten even snel wat kleins en de meiden gaan naar bed, ik ga nog even aan het werk en lig op tijd op bed!

Dinsdag 4 april 2017

Broodtrommels klaarmaken, meiden aan slingeren en haren doen… daarna naar school! Ik ga vervolgens aan het werk en om 14.00 uur sta ik weer bij school. De meiden willen nog een poosje spelen en ook klasgenootjes blijven nog even. rond 15.05 lopen we naar huis, pakken onze tassen uit en gaan op pad om bloemen te halen! Ook doen we nog even snel een ijsje, fout! Maar wel lekker!

Keek op de week Keek op de week
Thuis snel koken, eten en weer richting het zwembad met de jongste… tijd om te gaan zwemmen!

Woensdag 5 april 2017

Ja, op tijd eruit, meiden op gang houden… ze zijn moe en hebben weinig zin. Lunch en 10 uurtje klaarmaken en naar school, ik mag wederom weer gaan werken. Maar ook vandaag haal ik de dames zelf weer op, ze willen weer even blijven spelen en we gaan naar huis. Eind van de middag zet ik de oudste af bij het zwembad en ga met de jongste even wat ophalen op de Speelgoedbank. Daarna weer naar het zwembad om vervolgens naar huis te gaan.

Keek op de week Keek op de week
Even eten en dan vertrekt de man in huis richting de dansschool om daar even zijn handen uit de mouwen te steken en wat werk te verrichten. Ik vermaak me met huishoudelijke klusjes, mijn grootste hobby (niet dus…).

Donderdag 6 april 2017

Woensdag heb ik s’avonds nog mini chocoladebroodjes gebakken, die stop ik in de broodtrommel en tussendoortje samen met wat andere gezondere producten. Iets aan de late kant gaan we richting school, daarna ga ik snel door naar kantoor waar weer werk ligt te wachten. Betaaldag, dus hup aan het werk en ik maak alles af! Maandag met een schone lei weer starten.

Keek op de week Keek op de week
Naar huis de auto ophalen om vervolgens richting mijn ouders te rijden om onze oudste dochter op te halen en naar musical les te brengen, met de jongste ga ik vervolgens naar huis.

Vrijdag 7 april 2017

Aan het begin van deze dag zie ik er al tegenop, ik moest (te) veel! De dag begint met broodtrommels klaar maken en de meiden naar school en ik ga richting Wageningen45. Rond 12.20 ben ik weer thuis en eet ik wat, daarna breng ik om 13.30 uur Bono naar de trimsalon, haal ik de meiden om 14.00 uur op en halen we vervolgens de hond weer op. Hond weer naar huis en door naar breakdance met de jongste, oudste even naar de winkel om haar boeken op te halen en dan weer de jongste ophalen… om 17.00 uur de oudste weer richting breakdance en om 19.00 uur haal ik haar weer op.

Keek op de week Keek op de week
Tussendoor haal ik nog even deze ‘kekke’ gympen. Niet mijn idee van goede schoenen… maar als extra paar voor tussendoor even prima en helemaal ‘gaaf’ volgens de dames! Die rechter foto is de flyer en het visite- en afspraakkaartje dat ik maakte voor Trouwe4voeter. Op de foto staan twee van de dingen die ik heb ontworpen. Super trots op!

Dit was mijn week… hoe was jouw week?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge