Keek op de week 006Na de eerste werkdag van de afgelopen week was ik er al klaar mee, het mocht van mij wel weekend zijn! Nu is het eindelijk weekend… heerlijk! Sterker nog, samen de de meiden was gisteren, afgelopen vrijdag al een soort van weekend! Geen werk en geen school, daar waren we wel aan toe! Maar waarom was ik er maandag al klaar mee? 

Mijn weekoverzicht is wat ongebruikelijk… deze loopt van zaterdag tot en met vrijdag, dit keer 8 t/m 14 april 2017.

Zaterdag 8 april 2017

Een drukke dag! ‘s morgens moeten de dames trainen, rond half elf zijn we weer thuis. Dan is het even rust en besluiten we even een eitje te bakken voor op brood. De meiden maken hun zwemspullen weer klaar, dit keer voor een zwemwedstrijd! Na de lunch vertrekken we weer richting het zwembad om vervolgens richting Veenendaal te gaan waar de wedstrijd is. De wedstrijd loopt flink uit en we zijn pas weer laat in Wageningen. We besluiten naar de markt te gaan en daar halen we eerst Peter op om vervolgens wat te gaan eten!

Keek op de week 006 Keek op de week 006
Zondag 9 april 2017

We doen niet zoveel vandaag, het is mooi weer en we schuiven aan als één van de buurvrouwen buiten gaat zitten. We eten en drinken wat, kletsen wat af en de kinderen spelen lekker buiten! Tussendoor ruim ik nog wel wat dingen in huis op, haal in de stofzuiger door het huis en doet de man in huis boodschappen. Eind van de middag gaan we richting de McDonalds, daar eten we heerlijk buiten in het zonnetje een vette hap! Daarna lekker op de bank!

Keek op de week 006 Keek op de week 006
Maandag 10 april 2017

Keek op de week 006Het begint als een redelijk gewone dag, al heb ik een wat onbestemd gevoel. Ik moet later die middag naar de huisarts voor moedervlekjes, misschien is dat de reden? Ik maak de broodtrommels klaar en breng de dames naar school en ik loop door naar kantoor! Vanuit school gaan de kinderen met een nichtje en haar vriend naar Ouwehands, ik kan dan rustig richting huisarts gaan is mijn idee.

Na een mailtje van school heb ik het met de juf even over onze oudste dochter. Ik besluit na overleg toch maar school om even te zien hoe het met mijn dochter gaat. Ze heeft die ochtend te horen gekregen dat haar juf naar een andere klas gaat, onze dochter is daar nogal van ontdaan. ‘s avond en de nacht door is ze telkens wakker en verdrietig, lastig weer!

Dinsdag 11 april 2017

Zoals elke morgen maak ik de broodtrommels weer klaar, het is maar moeilijk kiezen tussen alle lekkere dingen die in de (koel)kast liggen! Gisteravond heeft Peter nog even snel een minireepje Tony’s gekocht voor de juf, onze dochter schrijft nog een kaartje voor de juf. We gaan op school eerst even langs de juf om te vertellen dat het een lastige avond en nacht was met weinig slaap.

Keek op de week 006 Keek op de week 006
Na schooltijd gaan de meisjes met oma mee, als ze thuis zijn eten we wat en na het eten gaan we richting het zwembad met het hele gezin. De man en oudste dochter gaan de kisten in de opslag bekijken en zien wat er nodig is om meer ruimte te creëren, de jongste ligt in het water en ik loop langs de badrand. Breng na het zwemmen iedereen naar huis en in ga nog terug voor een vergadering.

Woensdag 12 april 2017

Na de broodtrommels kijk ik de koppies van de meiden nog eens na of er toevallig geen nieuwe huisdieren zijn en doe hun haar op een staart. We vertrekken weer eens net op tijd richting school, onderweg komt ‘onze’ kat ons begroeten. Om 14.00 uur haal ik de meiden op en omdat het weer niet zo best ik gaan we snel naar huis, we eten en drinken wat en vertrekken we richting het zwembad.

Keek op de week 006 Keek op de week 006 Keek op de week 006
Er zijn weer wat pakketjes en enveloppen bezorgd… altijd leuk! Na het zwemmen is het al snel bedtijd en keert de rust in huis… ik hang wat achter mijn laptop voor de blog.

Donderdag 13 april 2017

De laatste dag van deze verkorte week gaat van start, we hebben geen zin gehad om boodschappen te doen dus de yumboxen worden gevuld met wat restjes! Maar het smaakt prima hoor ik later op de dag, gelukkig maar! De meiden gaan vanuit school naar oma, ik ben wel op tijd klaar met werken maar ik ga naar Wageningen45 om nog wat werk te doen voor 4 & 5 mei in Wageningen. Rond vijf uur ben ik bij mijn ouders, haal ik de jongste op en daarna gaan we de oudste ophalen bij de dansschool.

Keek op de week 006 Keek op de week 006
Bij thuiskomst hebben we weer mooi gevulde enveloppen… alweer! Het blijft leuk al die pakketjes en enveloppen, soms is het ook gewoon echt een verassing wat erin zit.

Keek op de week 006 Keek op de week 006
Ook wel het vermelden waard… we testen die raamdoeken, wat een verademing! Dat werkt gewoon echt, hoe kan het waar zijn? Ja… het is niet goedkoop die doeken, maar het werkt wel! geen strepen meer en geen gezeur met water, spons, trekker en zeem!

Vrijdag 14 april 2017

Vrij van school voor de meiden! Zelf heb ik ook gezorgd dat ik niet al te veel verplichtingen heb.. maar we wachten wel met smart op een pakketje om een ‘typisch Nederlands’ jurkje te maken. Maar uitgerekend die staat op levertijd 14.00 – 18.00 uur terwijl ik voor taxi service aan het spelen ben!

Keek op de week 006 Keek op de week 006
Het eerste dat we doen na een ochtend luieren is naar zoo&zo om voer voor de hamsters te halen, daarna snel naar huis wat eten en vervolgens heen en weer van dansen, naar bloemen winkel, ijssalon en weer richting dansen. We eten pas laat en de oudste besluit een stuk van The Voice Kids te kijken.

Keek op de week 006 Keek op de week 006 Keek op de week 006
Toen we vanuit de ijssalon richting auto liepen doken we nog even snel de Action in voor een pak printerpapier… maar ware het niet dat er weer iets aan onze vingers is blijven plakken! Te leuke kussentjes voor buiten, deze gaan op de bank en op de stoelen op het balkon! Wij kiezen de flamingo en watermeloen, maar er is ook nog een kussen met een patroon met ananassen.

Hoe was jouw week? Leuk of helemaal niet? Nog leuke dingen gekocht of juist noodzakelijke dingen? Vertel!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

    1. De kussentjes ben ik echt heel erg blij mee! Bezoekje huisarts, was weghalen van moedervlekken niet zo grappig is dat, maar wat moet dat moet. De juf vond het leuk en lief, voor onze dochter een manier om weer vooruit te kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge