In keek op de week meer over onze aankopen!Na de eerste werkdag van de afgelopen week was ik er al klaar mee, het mocht van mij wel weekend zijn! Nu is het eindelijk weekend… heerlijk! Sterker nog, samen de de meiden was gisteren, afgelopen vrijdag al een soort van weekend! Geen werk en geen school, daar waren we wel aan toe! Maar waarom was ik er maandag al klaar mee? 

Mijn weekoverzicht is wat ongebruikelijk… deze loopt van zaterdag tot en met vrijdag, dit keer 8 t/m 14 april 2017.

Zaterdag

Een drukke dag! ‘s morgens moeten de dames trainen, rond half elf zijn we weer thuis. Dan is het even rust en besluiten we even een eitje te bakken voor op brood. De meiden maken hun zwemspullen weer klaar, dit keer voor een zwemwedstrijd! Na de lunch vertrekken we weer richting het zwembad om vervolgens richting Veenendaal te gaan waar de wedstrijd is. De wedstrijd loopt flink uit en we zijn pas weer laat in Wageningen. We besluiten naar de markt te gaan en daar halen we eerst Peter op om vervolgens wat te gaan eten!

Keek op de week... zoals elke week brengen we weer behoorlijk wat uurtjes door in het zwembad! We eten wat op de markt in Wageningen - keek op de week
Zondag

We doen niet zoveel vandaag, het is mooi weer en we schuiven aan als één van de buurvrouwen buiten gaat zitten. We eten en drinken wat, kletsen wat af en de kinderen spelen lekker buiten! Tussendoor ruim ik nog wel wat dingen in huis op, haal in de stofzuiger door het huis en doet de man in huis boodschappen. Eind van de middag gaan we richting de McDonalds, daar eten we heerlijk buiten in het zonnetje een vette hap! Daarna lekker op de bank!

Onze dochter koopt nog wat boeken van Dagboek van een muts Als afsluiting van het weekend eten we bij de Mc Donald's
Maandag

Gedoe op school... althans voor onze dochter, haar juf gaat naar een andere klas en dat is reden tot paniek.Het begint als een redelijk gewone dag, al heb ik een wat onbestemd gevoel. Ik moet later die middag naar de huisarts voor moedervlekjes, misschien is dat de reden? Ik maak de broodtrommels klaar en breng de dames naar school en ik loop door naar kantoor! Vanuit school gaan de kinderen met een nichtje en haar vriend naar Ouwehands, ik kan dan rustig richting huisarts gaan is mijn idee.

Na een mailtje van school heb ik het met de juf even over onze oudste dochter. Ik besluit na overleg toch maar school om even te zien hoe het met mijn dochter gaat. Ze heeft die ochtend te horen gekregen dat haar juf naar een andere klas gaat, onze dochter is daar nogal van ontdaan. ‘s avond en de nacht door is ze telkens wakker en verdrietig, lastig weer!

Dinsdag

Zoals elke morgen maak ik de broodtrommels weer klaar, het is maar moeilijk kiezen tussen alle lekkere dingen die in de (koel)kast liggen! Gisteravond heeft Peter nog even snel een minireepje Tony’s gekocht voor de juf, onze dochter schrijft nog een kaartje voor de juf. We gaan op school eerst even langs de juf om te vertellen dat het een lastige avond en nacht was met weinig slaap.

Na schooltijd gaan de meisjes met oma mee, als ze thuis zijn eten we wat en na het eten gaan we richting het zwembad met het hele gezin. De man en oudste dochter gaan de kisten in de opslag bekijken en zien wat er nodig is om meer ruimte te creëren, de jongste ligt in het water en ik loop langs de badrand. Breng na het zwemmen iedereen naar huis en in ga nog terug voor een vergadering.

gevulde yumboxen... elke dag weer! Dochter geeft de juf een kaartje met wat chocolade
Woensdag

Na de broodtrommels kijk ik de koppies van de meiden nog eens na of er toevallig geen nieuwe huisdieren zijn en doe hun haar op een staart. We vertrekken weer eens net op tijd richting school, onderweg komt ‘onze’ kat ons begroeten. Om 14.00 uur haal ik de meiden op en omdat het weer niet zo best ik gaan we snel naar huis, we eten en drinken wat en vertrekken we richting het zwembad.

Er zijn weer wat pakketjes en enveloppen bezorgd… altijd leuk! Na het zwemmen is het al snel bedtijd en keert de rust in huis… ik hang wat achter mijn laptop voor de blog.

pakketjes en enveloppen... zolang ze niet blauw zijn, zijn ze best leuk! Raampoetsdoeken van Jemako, ik wil niet anders meer! Keek op de week... weer zwembad!
Donderdag

De laatste dag van deze verkorte week gaat van start, we hebben geen zin gehad om boodschappen te doen dus de yumboxen worden gevuld met wat restjes! Maar het smaakt prima hoor ik later op de dag, gelukkig maar! De meiden gaan vanuit school naar oma, ik ben wel op tijd klaar met werken maar ik ga naar Wageningen45 om nog wat werk te doen voor 4 & 5 mei in Wageningen. Rond vijf uur ben ik bij mijn ouders, haal ik de jongste op en daarna gaan we de oudste ophalen bij de dansschool.

Bij thuiskomst hebben we weer mooi gevulde enveloppen… alweer! Het blijft leuk al die pakketjes en enveloppen, soms is het ook gewoon echt een verassing wat erin zit.

Cadeautje!!  Kaarten, gemaakt door een andere Wageningse blogger, Marion!
Ook wel het vermelden waard… we testen die raamdoeken, wat een verademing! Dat werkt gewoon echt, hoe kan het waar zijn? Ja… het is niet goedkoop die doeken, maar het werkt wel! geen strepen meer en geen gezeur met water, spons, trekker en zeem!

Raamdoeken moeten gebruikt worden... ben benieuwd! De ramen zijn schoon zonder sop maar alleen met water en die raamdoeken!
Vrijdag

Vrij van school voor de meiden! Zelf heb ik ook gezorgd dat ik niet al te veel verplichtingen heb.. maar we wachten wel met smart op een pakketje om een ‘typisch Nederlands’ jurkje te maken. Maar uitgerekend die staat op levertijd 14.00 – 18.00 uur terwijl ik voor taxi service aan het spelen ben!

Het eerste dat we doen na een ochtend luieren i naar zoo&zo om voer voor de hamsters te halen, daarna snel naar huis wat eten en vervolgens heen en weer van dansen, naar bloemen winkel, ijssalon en weer richting dansen. We eten pas laat en de oudste besluit een stuk van The Voice Kids te kijken.

Naar zoo en zo voor hamstervoer! Jaja, een vispannekoek! En nieuwe bloemen... zomers is het wel!
Toen we vanuit de ijssalon richting auto liepen doken we nog even snel de Action in voor een pak printerpapier… maar ware het niet dat er weer iets aan onze vingers is blijven plakken! Te leuke kussentjes voor buiten, deze gaan op de bank en op de stoelen op het balkon! Wij kiezen de flamingo en watermeloen, maar er is ook nog een kussen met een patroon met ananassen.

Te leuke buiten kussentjes van de Action! Action kussentjes... ze zijn te leuk!
Hoe was jouw week? Leuk of helemaal niet? Nog leuke dingen gekocht of juist noodzakelijke dingen? Vertel!