Keek op de weekWat heb ik het deze week verprutst op mijn blog, tijdgebrek en weinig zin. Die zin was er elke keer maar even… ideeën staan dus klaar maar de uitwerking lukte gewoon niet in de tijd die ik beschikbaar had de afgelopen week. Maar er kwam uiteraard wel iets online, maar niet zoveel als dat ik echt leuk zou vinden. En de komende twee weken zal het niet anders worden, ik heb namelijk best druk de komende weken! Nu eerst een terugblik op de afgelopen week met Keek op de week @ Veusteveul.

Mijn weekoverzicht is wat ongebruikelijk… deze loopt van zaterdag tot en met vrijdag, dit keer 15 t/m 21 april 2017.

Zaterdag 15 april 2017

Een zaterdag zonder zwemmen! Het plan was eigenlijk om naar de Speelgoedbank te gaan, bij het opstaan veranderde de plannen… want eerst naar de speelgoedbank en daarna voor de brillen op pad zou wat gehaast moeten.  We besloten op te staan en richting Veenendaal te gaan, we moesten die kant op voor de (nogal scheve) brillen van de dames. Ook moest er nog een cadeautje komen voor de verjaardag die middag, natuurlijk dronken we ook ergens koffie en aten we wat.

Keek op de week Keek op de week
Rond 16.00 uur dus verjaardag, waar we rond 21.00 uur pas van thuis waren met de meiden! Normaal gaan we niet zo laat naar huis, maar we hebben een lang weekend. Het kan wel een keertje dachten we!

Zondag 16 april 2017

Visite! Vandaag, op eerste paasdag krijgen we visite, gezellig! Het jammere? Net een uurtje voor de visite kwam ging ik door mijn rug, maar het kon de pret niet drukken. We wilde eigenlijk naar buiten en wandelen, maar het weer zat niet echt mee! Pas eind van de dag werd het weer wat prettiger en zijn de meiden nog een poosje in de speeltuin gaan spelen. Voor die tijd hebben we ons binnen vermaakt met van alles en nog wat!

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
We kleurde dus wat… en ik pakte mijn nieuwe BK gympen uit! s’Avonds met een pijnstiller onder de douche gegaan en vervolgens met een warmte pleister mijn bed in.

Maandag 17 april 2017

Lekker, een extra dag weekend! Allemaal hebben we geen zin in brood en besluiten aan een smoothie en fruit te gaan. Het is tweede paasdag, dus we vertrekken richting schoonfamilie. Eerst even koffie drinken bij mijn schoonvader en vervolgens wandelen we naar de tantes van Peter.

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Na onze bezoekjes in Beneden Leeuwen gaan we weer naar huis en ik duik met een erg irritante pijn in mijn rug het bed in. In de avond voel ik me weer redelijk goed en maak ik even snel een typisch Nederlands rokje voor de oudste dochter. Vrijdag heeft ze een juffenfeestje met thema typisch Nederlands! Ook de cadeautjes moeten we nog even verder regelen de komende dagen.

Dinsdag 18 april 2017

School en werken is weer aan de orde van de dag, wat hebben we een moeite met het opstaan zeg! Met moeite krijgen we alles weer op de rit. Eén voordeel hebben we, het is mooi buiten… ondanks dat het koud is buiten.

Keek op de week Keek op de week
Behalve de meiden heb ik zelf ook een heerlijke lunch mee! De meiden worden om 14.00 uur door oma opgehaald en ik mag om 15.00 uur op De Dreijen zijn voor een ‘technisch rondje’, om 16.00 uur heb ik nog weer een andere afspraak en daarna snel door naar mijn ouders. De meiden zijn inmiddels door de kapper onder handen genomen, we eten daar en gaan snel naar het zwembad voor de training van de jongste.

Woensdag 19 april 2017

School, werken, huiswerk, cadeautjes, kleding, zwemmen en boodschappen doen… kortom druk! We beginnen maar gewoon met op de juiste tijd op school en werk te zijn. Om 14.00 uur haal ik de dames weer op en we gaan snel naar huis, daar ligt nog huiswerk te maken, de theebekers van de juffen moeten nog af en we moeten nog wat andere dingen regelen voor we weer richting het zwembad gaan voor de training van de oudste.

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Als de oudste in het water ligt ga ik met de jongste nog even wat spullen halen! Eerst gaan we naar Columbus koffie/thee/kookwinkel daar halen we thee en chocolade voor de juffen van de oudste. Vervolgens vereren we de Action met een bezoek voor alle andere spullen die we nog nodig hebben. Daarna snel weer richting het zwembad, de oudste zien we nog even zwemmen en dan weer naar huis.

Donderdag 20 april 2017

Een “O, help hoe gaan we het doen dag”! Aan het begin van de dag weet ik het ook gewoon niet, ik moet weer veel vandaag en ergens weet ik nog niet hoe het zal gaan. Eerlijk gezegd hoop ik dat het ik echt vroeg klaar ben op het werk zodat ik nog even wat rust heb in de middag, maar dat blijkt helaas niet zo te zijn. Maar er ligt wel een lief cadeautje op me te wachten op kantoor!

Keek op de week Keek op de week Keek op de week Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Vanuit het werk haal ik de oudste op bij oma om naar musical les te gaan en de jongste haal ik daar weer op. Eenmaal thuis maak ik eten en Peter haalt de oudste weer op bij musical les, als het eten klaar is gaan we snel eten! Maar we bellen ook de buurman, mijn laptop doet het niet meer… o, jee! Ik vertrek zonder laptop naar een vergadering, wat voel ik me kaal! Gelukkig blijkt mijn laptop nog in leven, een opluchting! Ik pak nog snel de cadeautjes in voor de juffen, hopelijk is het naar wens van onze dochter en juffen.

Vrijdag 21 april 2017

Juffenfeest in groep 6, thema is typisch Nederland… laat nu bijna heel Nederland in het oranje naar school gaan in verband met de koningsspelen. Heel ‘wakker’ kom ik daar dus pas die ochtend achter, ook hallo wakker mens! Maar onze dochter gaat mooi in haar oranje rok met kroontjes en een oranje t-shirt richting school.

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Als ik de meiden op school heb zitten ga ik naar huis, ik beantwoord nog wat mail en ga weer leren. Al weken zijn we weer aan het lezen maar echt blijven plakken doet het niet. Maar we moeten er toch echt aan geloven! Om 13.15 uur weer naar school voor een presentatie van groep 6, daarna snel naar huis want we moeten al weer richting de dansschool. Beide dames doen aan breakdance op vrijdag, deze keer leren ze ook het Wagenings Kinder-Komingsdag lied en de dans.

Hoe was jouw week? Nog leuke dingen gekocht of juist noodzakelijke dingen? Vertel!

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

    1. 🙁 onze jongste kan er ook wel wat van… maar die doet er wel iets langer mee. Al moet ik zeggen, niet dat ze er dan nog mooi uitzien maar ze zijn nog wel waterdicht zeg maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge