Keek op de weekAfgelopen week heb ik mijn (blog)leven wat verbeterd, maar ik beloof jullie… het is tijdelijk die verbetering! Volgende week wordt het namelijk weer rustiger op mijn blog, tenminste dat denk ik. Ik ben volgende week als vrijwilliger bezig met Wageningen45 en daar door heb ik minder tijd om thuis bezig te zijn met het huishouden en mij blog. Na 8 mei gaat het vast weer goed komen! Wellicht heb ik ‘gewoon’ wel tijd tussen de bedrijven door, maar ben er bang voor! Nu eerst een terugblik op de afgelopen week met keek op de week nummer acht!

Mijn weekoverzicht is wat ongebruikelijk… deze loopt van zaterdag tot en met vrijdag, dit keer 22 t/m 28 april 2017.

Zaterdag 22 april 2017

Keek op de weekZwemmen, dat was het eerste deze zaterdag. Om 07.45 uur waren we er weer, om 08.00 uur lag de eerste in het water! 09.00 Uur was de tweede aan de beurt voor haar training. Om 08.45 uur kwam opa om ons af te lossen, Peter en ik hadden een opleidingsdag kinder EHBO en reanimatie en opa paste deze dag op! Super lief, dank pap!!

Alle cursisten zijn geslaagd, jeeh! Gelukkig maar! De meiden hebben zich lekker vermaakt bij opa en een heerlijke dag gehad ook niet verkeerd dus. Zelf ging ik vroeg naar bed, mijn hoofd stond op ontploffen, niet grappig! Nog voor de meiden naar bed gingen lag ik er al in.

Zondag 23  april 2017

Een luie dag! De ochtend doorgebracht in pyjama, heerlijk! Rond het middaguur ging Peter even een buurman helpen met een kast verplaatsen en daarna ging hij richting supermarkt. Ondertussen heb ik me aan het huishouden gewaagd, eerst maar eens wat was weggestreken (was ook wel nodig… er ligt me nog een stapel!!). In de middag komen de meiden ons halen, er ligt een buurvrouw op de grond buiten of we even willen helpen. Ja dus.. niet voor niets al die eerste hulp opleidingen in de zak.

Keek op de week Keek op de week
Keek op de week 
Daarna pizza gemaakt en gegeten, bij de koffie hadden we een heerlijke tompoes en ik heb eindelijk weer eens tijd om wat op mijn blog te doen! Super leuk en fijn!

Maandag 24 april 2017

Lekker rustig opstarten, niet verkeerd! Begin van de middag ga ik met de meisjes naar de bloemenwinkel en haal ik bloemen voor thuis en mijn tante die jarig is. Eerst zijn we thuis onze eigen bloemen op de vaas gaan zetten en daarna gaan we richting mijn tante! Om half vijf mag ik naar de fysio, fijn! Ik denk dat de hoofdpijn uit mijn nek of rug komt en dat het nu dus verholpen zal zijn voor een aantal dagen tot weken.

 

We gaan naar huis waar ik begin met koken, Peter maakt het af en ik vertrek naar Wageningen45 voor het afstemmen van wat zaken.

Dinsdag 25 april 2017

De meisjes gaan in de ochtend met Peter mee, hij brengt ze bij mijn ouders waar ze van dinsdag op woensdag slapen. Wij mogen beide werken, helaas kunnen we niet de gehele twee weken vrij zijn! Vanuit het werk eten we wat en ga ik de jongste ophalen voor haar zwemtraining, na het zwemmen gaat ze weer terug naar mijn ouders voor het logeerpartijtje!

Keek op de week Keek op de week
Ik kruip weer even achter de laptop, even wat dingen voor het zwemmen, werk en mijn site doen! We eten pas rond 22.00 uur en ik ga op tijd naar bed!

Woensdag 26 april 2017

Werken… ik begin net als gisteren vroeg, zeven uur! Vroeg beginnen betekend ook vroeg klaar en dat is wel handig vandaag want ik ga de meisjes weer ophalen! Al hoewel, ze gaan eerst nog een anderhalf uur naar de dansschool, ze mogen op koninsgdag meedansen op het podium in Wageningen. Best stoer toch? Vorige week vrijdag mocht onze oudste dochter het al voordoen bij drie groepen, dat vond ze wel wat!

Keek op de week Keek op de week
Keek op de week Keek op de week
Na het dansen gaan we naar huis, eten we wat en dan een beetje op tijd naar bed. Morgen mogen ze zich om 08.15 uur melden op de markt voor het dansen.

Donderdag 27 april 2017

Koningsdag! Hup in oranje kleding richting de markt. Peter brengt ons even weg voor hij gaat starten met zijn werk op deze feestdag! De meiden dansen met de groep hun dans een keertje door en als het plein een stuk voller staat wordt het samen met de aanwezige kinderen en ouders gezongen en gedanst! Met als knaller een confettikanon, dat geeft een mooi effect!

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Als de dames klaar zijn gaan we een stukje door de stad, drinken wat en lopen langs de vele kleedjes. Daarna gaan we richting Junushoff waar opa en papa te vinden zijn. Ook Tante Mimi loopt ergens rond. s’avonds eten we even snel iets en de meiden gaan naar bed, we zijn moe!

Vrijdag

Peter is vandaag gaan klussen in de keuken! Na dertien jaar hebben we plinten in de keuken, zijn de muren voorzien van een nieuwe laag verf en is het tafeltje vervangen voor twee planken! Yes… nog even wat kleine dingen en dan door naar de slaapkamer voor een opknapbeurt! Nu was de aanwezigheid van de meiden en mij niet echt gewenst, dus wij vertrokken met een boodschappelijstje naar de Ikea.

Keek op de weekBehalve de ikea gingen we ook nog even op visite bij een jarige vriendin en daarna weer naar huis! Pas eind van de middag waren we thuis, aangezien de keuken nog een zooitje was hebben we eten gehaald. S’avonds nog even de boel opgeruimd, schoongemaakt en opnieuw ingedeeld!

En nu… hoe was jouw week? Genoten van koningsdag? 

 

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge