Keek op de weekEen saaie keek op de week, deze keer! Zo jammer, heb namelijk geen foto’s van de eerste dagen. Iets met een een mobiele telefoon die graag het toilet aan de binnenkant wilde bekijken. Kortom een wat saaiere keek op de week als normaal! Inmiddels ben ik weer mobiel bereikbaar en kan ik weer foto’s maken met mijn telefoon.

Net als vorige week is deze keek op de week weer laat… dit keer wilde in persé het borstkanker is geen spelletje artikel langer in beeld houden!

Mijn weekoverzicht is wat ongebruikelijk… deze loopt van zaterdag tot en met vrijdag, dit keer 6 mei t/m 12 mei 2017.

Zaterdag ~ 6 mei 2017

The day after, phoe wat was het vroeg vanmorgen! De meiden sliepen bij opa en oma… en toch waren we stoer en stonden we op tijd op. We wilde niet te laat richting de Dreijen gaan, rond 09.15 uur waren we er! Er waren al vrijwilligers aan het opruimen, het meeste wat we konden doen was al gedaan.

De avond ervoor al door een ‘opruimteam’ en door de vrijwilligers die wel vroeg bezig waren, ik zorgde samen met mijn zusje voor eten en drinken. Ieder zijn of haar taak laten we maar zeggen 😉

S’middags even verjaardag van ons buurjongetje en rond 17.30 uur waren we weer op een barbecue, rond 22.30 uur waren we thuis!

Zondag ~ 7 mei 2017

Zo dat opstaan viel niet mee! Gestart met een korte bankhang sessie voor we echt iets zijn gaan doen. Na het eten e koffie ben ik gaan strijken, na twee weken lag er wel weer een flinke berg helaas. Verder waren de meubels niet geheel meer de kleur die ze hadden, maar wat grijzer van de stof. Ook daar hebben we iets aan gedaan! Veel meer als dat hebben we ook niet gedaan…

Maandag ~ 8 mei 2017

Dat viel tegen! Maandag, weer werken… wat een zin hadden we allemaal weer! De meiden hadden geen zin in school, ik geen zin in werk. Het beloofd een week te worden waar ik vooraf al niet naar uit kijk, dat wil wel wat zeggen!

s’Morgens maak ik de broodtrommels weer klaar, thema voor deze week is moederdag en liefde! Het is zondag immers moederdag en beetje broodtrommel in thema is ook wel een keer leuk.


Om 14.00 uur haal ik de meiden weer op na een aantal intensieve uurtjes op kantoor! We drinken thuis eerst even een lekkere kop koffie. Alle drie zijn we moe en schiet het allemaal niet zo op. Peter moet lang werken en de meiden en ik besluiten pizza te bestellen, gewoon omdat het kan!

Dinsdag ~ 9 mei 2017

Wat begint de dag mooi! Blauwe lucht en een mooi zonnetje, koud is het overigens wel! Eerst een flinke dag werken, daarna eten koken en weer richting het zwembad! Er staat proefzwemmen op het programma, even zien hoe de kids ervoor staan.


Als ik thuis kom besef ik me dat de verjaardag van de juffen groep drie donderdag al is en niet vrijdag. Ik moet aan het werk, anders is er geen cadeautje! Gelukkig heb ik wel iets op voorraad aangezien mijn planning eigenlijk was dat ik donderdag iets zou kopen, omdat ik dacht dat het vrijdag was. Blond!

De porseleinstiften en wat mokken komen de kast uit rollen en voor elke juf (vier stuks) maak ik een mok en bedenk wat we er in zullen gaan doen.

Woensdag ~10 mei 2017 

Hartjes, hartjes in de broodtrommel! Wat is dat eigenlijk leuk om wat figuurtjes in de broodtrommels te doen! De meiden breng ik snel naar school en ik mag, sorry moet… verplicht naar een training. Een training waarvan ik van te voren al weet dat het niets wordt met mij en voor mij.

Ik moet tijdens die training een vraag formuleren en ik doe dat… vervolgens kan ik helemaal niets met het antwoord en het rollenspel dat we spelen. Ik wordt er alleen maar verdrietig en gefrustreerd van, omdat ik wel weet hoe ik het aan kan pakken, maar ook weet dat het niet werkt!

Vanuit school komt mijn moeder de oudste brengen en wij rijden vanaf de campus naar Utrecht. Onze dochter gaat beginnen met een programma vanuit het WKZ in Utrecht. Daar aangekomen krijgen alle kinderen een sportoutfit en een dopper, de meiden een paarse. Een schot in de roos!

 
Als we rond 19.00 uur eindelijk thuis zijn na files en zo ga ik aan de slag met de cadeautjes! Ik maak mini zakjes klaar met thee, de man in huis koopt mini reepjes Tony’s en ik stop alles in de mokken. Die mokken gaan vervolgens weer in een cadeau tasje en het is klaar voor de dag van morgen!

Donderdag ~ 11 mei 2017

Vroeg opstaan! Waarom? De jongste heeft ‘doe gek met je haar dag’ ter ere van het juffenfeest van groep drie. Onze dochter wilde graag blauwe haren, dus een paar weken geleden kocht ik van dat haarkrijt. Krijt in het haar en dan zou ik er een knot van maken… nu veranderde onze dame in een schuine staart. Prima… maar alles was dus blauw! Flink wat bloemen op haar hoofd, cadeautjes mee en gaan!

Keek op de weeks’ Middags uit school heeft mijn zusje, tante Mimi eerst onze dochter onder de douche gezet vanuit school in de hoop dat ze smurf af zou worden. Inmiddels zat ze dus helemaal onder de blauwe krijt, na een keer of drie wassen was ze minder blauw heb ik begrepen!

Na het werk ging ik richting mijn ouders, daar heb ik even lekker koffie gedronken voor ik weer de meisjes ging wisselen bij musical. Toen Peter de oudste op ging halen bracht hij mij eerst naar de speelgoedbank, daar ging ik samen met mijn zus de administratie doen. Net na middernacht liep ik thuis weer naar binnen!

Vrijdag ~ 12 mei 2017

Bah, wat een dag was het! Eerst de kinderen naar school, meteen luizen gezocht (en gevonden)… daarna naar huis om de auto op te halen en richting Bennekom te gaan. Onderweg begint de auto te piepen en hij stopt er ook niet meer mee… motorblok begint te branden op het dashboard. Ik raak er zelf een beetje van in paniek, kennelijk zit ik iets minder goed in me vel vandaag.

Naar de garage, de mededeling na uitlezen is: U kan er niet meer mee rijden, de sproeier in de motor werkt niet meer en dat kan pas maandag gemaakt worden. Bah! Lekkere planning…

 
Gelukkig is daar mijn zusje die mij weer opkomt halen en samen vertrekken we naar Ede, daar halen we schmink en doe ik nog even snel boodschappen onderweg. Ik brengt mijn zusje thuis en speel voor mamataxi en breng en haal de meiden naar breakdance. Als ik de oudste op ga halen mag de jongste thuis blijven en buitenspelen, de buurvrouw past op haar.

Ondertussen is de man is naar Armin van Buuren vertrokken en na het dansen eten we een broodje, gaan de meiden uitkleden en het bed in! Ik ga met twee buurvrouwen buiten genieten van het toch wel lekkere weer en een grote kop koffie! Uiteindelijk ga ik pas om middernacht naar binnen, douchen en naar bed!

Dat was onze week! Hoe was jouw week?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge