Keek op de weekEen ‘gewone’ week zo tussen de lange weekenden door, pfff! Na dit weekend is het gewoon door tot het zomervakantie is. De komende weken gaan lang duren, de meiden zijn moe en dan moeten ze nog een paar weken met van alles en nog wat te doen! Nu eerst de Keek op de week van de afgelopen week, een drukke week!

Mijn weekoverzicht is wat ongebruikelijk… deze loopt van zaterdag tot en met vrijdag, dit keer 27 mei t/m 2 juni 2017.

Zaterdag ~ 27 mei 2017

Geen zwemmen, althans niet in het zwembad! We zijn op Hemelvaartsdag met de camper richting de zee gegaan en daar zijn we tot en met zondag. Dus ook deze zaterdag zijn we daar en genieten van het prachtige weer, de zee, strand en van elkaar!


Behalve naar het strand en boodschappen doen, doen we niet zoveel! Het is warm!

Keek op de week Keek op de week
Zondag ~ 28 mei 2017

Bah, de dag dat we naar huis moeten! Op zaterdagavond hebben we de luifel, voortentje al opgeruimd en vanmorgen was er dus maar weinig te doen. We waren dan ook snel klaar, ik maakte zelfs de camper al schoon op de camping!

Keek op de weekPeter en ik vertrekken tegelijk, hij met de camper en de hond… ik met de meiden! Maar zoals het dames betaamd besluiten we eerst nog even naar de winkeltjes in Callantsoog te gaan, we hebben allemaal nog wat wensen.

De meiden kopen nog armbandjes en ik koop nog twee fleece vesten van Lizzard Sport, ideaal spul! Eerder dit weekend kochten we ze ook al voor de meiden, toen liet ik die voor mijzelf hangen… daar had ik spijt van dus toch weer terug en alsnog gekocht! Onderweg eten en drinken we nog wat, deze mama uiteraard een heerlijke Starbucks!

Als we thuiskomen ruimen we de camper leeg en brengen we hem terug naar opa en oma, daar drinken we nog lekker wat en eind van de middag gaan we naar huis.

Maandag ~ 29 mei 2017

Werken! In eens is het weer ‘gewoon’ en normaal… alsof het niet anders is geweest. Waar is ons weekendje gebleven? Gewoon weg, voorbij! Maar het vooruitzicht is weer een lang weekend, al is deze wel thuis!

Keek op de week Keek op de week
Het tafelzeil dat ik kocht tijdens ons weekendje weg leg ik op tafel en ik ruim nog wat restanten zooi op van ons weekendje!

Dinsdag ~ 30 mei 2017

Keek op de week

Lange werkdag, dat valt tegen! Ik heb een afspraak op de campus in een ander gebouw en ga daar iemand inwerken. Best leuk! In de paar uurtjes die ik daar zit zie ik wonderlijke dingen en dat spreek ik ook uit, hopelijk doen ze er iets mee en hebben zij er voordeel bij!

Na het werk kunnen we door naar het zwembad, er is namelijk gekookt voor ons! Hoe lekker, we krijgen heerlijke lasagne in twee verschillende smaken en het was heerlijk!

 

Woensdag ~ 31 mei 2017

Opstaan gaat moeizaam, dat viel niet mee! Snel breng ik de dames naar school en ga werken, ik heb een halve dag gemist op mijn eigen werkplek dus ik moet even flink aan de bak! Maar om 13.45 uur loop ik gerust weer weg, al weet ik dat ik morgen hard moet werken om alles af te krijgen.

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Onderweg van school naar huis zien we allemaal klaprozen in de goot staan, heel mooi zo midden in de stad in de goot! Verder bestel ik nog nieuwe yumbox en andere benodigdheden bij De Leukste Lunch, zoals het bij mij hoort bestel ik weer eens iets dat niet op voorraad is, dus even geduld nog!

Donderdag ~ 1 juni 2017

s’Morgens eerst de meiden snel naar school gebracht, onze oudste dochter heeft vandaag haar spreekbeurt… spannend vindt ze het wel! Ik ga snel naar het werk en ik neem me voor om een flinke berg werk te verzetten, echt wel nodig ook! Er moet veel gedaan worden, betaalrun, verkoopfacturen, debiteuren beheer en er moet een maanafsluiting gedraaid worden.

Na de kopjes koffie neem ik thee, als ik een smaakje thee ga uitzoeken zie ik smaken als ‘Slaap lekker’ en ‘Ontspanning’. Geloof niet dat één van deze smaakjes het gaat worden met al het werk of ligt het er bewust? Iets met werkdruk verlagend en sfeerbevorderend?

Vrijdag ~ 2 juni 2017

Yes! Ik heb weer weekend… heerlijk! Het is een druk dagje, maar dat ik niet naar kantoor hoef  is heerlijk. In de ochtend ga ik eerst weer even luizenpluizen op school. Geen luis te vinden, wel zo fijn!

Daarna ga ik richting de stad om boodschappen te halen, daarna naar de supermarkt en ik ga tanken. In nog geen uur geef ik zo’n € 200,– uit, het geld vliegt de deur uit met boodschappen en tanken.

Keek op de week Keek op de week  Keek op de week
Eind van de ochtend maak ik pastasalade voor de avond, eigenlijk eind van de middag. Mijn zusje, de meiden en ik eten rond 16.00 uur alvast. Voor Peter doe ik het eten in een Yumbox, hij kan dan onderweg eten.

We gingen vrijdagavond naar Dierenpark Amersfoort voor Dreamnight at the zoo, een speciale ‘vip’ avond! Het was erg leuk en we hebben genoten.

Keek op de week Keek op de week
Na de dierentuin stoppen we nog even bij de grote gele M, fout! Ik besluit dan ook alleen een Iced Frappé te nemen en verder het eten aan de andere vier over te laten! Eenmaal thuis, veel te laat de kinderen naar bed gedaan en zelf volgde ik ook vrij snel!

Hoe was jouw week? Kan jij ook zo genieten van die lange weekenden?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

  1. Ik heb ook genoten van de lange weekenden.
    Héérlijk zijn ze. En de komende maand wordt een helse drukte, dus ik kan ze wel gebruiken.

    Jullie hebben in ieder geval een hele toffe week achter de rug, dat laten de foto’s goed zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge