Keek op de weekDe week begon heerlijk met een heel lang weekend, dat was echt heerlijk! Daarna begon al het haastige gedoe weer, direct op dinsdag was het al weer ren en vlieg werk en toen moest de rest van de week nog! We leven toe naar de vakantie, even niet zoveel moeten en gewoon even minder verplichtingen. Nog een week of vier en dan neemt de drukte wel af! Nu eerst een terugblik op de afgelopen week, keek op de week nummer veertien!

Mijn weekoverzicht is wat ongebruikelijk (zoals je waarschijnlijk inmiddels wel weet)… deze loopt van zaterdag tot en met vrijdag, dit keer 3 t/m 9 juni 2017.

Zaterdag ~ 3 juni 2017

Omdat we gisteren, vrijdag 2 juni tot laat naar Dierenpark Amersfoort gingen hadden we de dames afgemeld voor de zwemtraining. Die training zou dan echt te vroeg zijn voor de oudste, de meiden konden rustig uitslapen. Deze dame mocht richting Speelgoedbank Wageningen voor voor een dagje vrijwilligerswerk, het was weer gezellig!

Keek op de week Keek op de week
s’Middags lekker in de tuin bij ons appartement gezeten, genoten van het zonnetje met een boek op mijn tablet!

Zondag ~ 4 juni 2017

Keek op de weekWe besluiten naar Beneden Leeuwen te rijden, even langs mijn schoonvader en tantes (en bijbehorende gezinsleden) van Peter. Rond 14.30 uur zijn we weer terug in Wageningen, best een poosje weggeweest dus! Op de heen en terugweg in de auto lees ik wederom een boek, nog even en dan is mijn boek weer uit.

 

 

Maandag ~ 5 juni 2017

Samen met de oudste en een buurvrouw vertrekken we op tijd richting Arnhem. Volgens de site is Primark geopend om 11.00 uur, we zijn er keurig rond die tijd, helaas blijkt de vestiging pas om 12.00 uur open te gaan. Verplicht ergens wat drinken, wat een straf om in het zonnetje te kunnen genieten van een lekkere koffie.

Keek op de week
Bij de Primark slagen we weer, zoals gewoonlijk zou ik bijna zeggen. Voor beide meiden koop ik wat effen, basic shirts en een zomers broekpak. Voor mezelf ook nog zomerse kleding gekocht, voor het geval het wat vaker en langer mooi weer is de komende tijd. s’Avonds ga ik wandelen met de hond… flink doorlopen, maar de hond haakt af na een poosje!

Dinsdag ~ 6 juni 2017

Werken, zo dat valt tegen! Niet alleen voor mij maar ook voor de meiden, zij moeten natuurlijk ook weer naar school. Om 8.00 uur hebben we eerst even een gesprek met één van de juffen van de oudste, even wat dingen bespreken. Daarna door naar het werk! De hele dag mag ik aan het werk, gezellig en bah wat heb ik er (geen zin in) ik kom dan ook helemaal niet op gang.

s’Avonds maak ik wraps uit de oven en daarna door naar het zwembad, beide meiden gaan trainen! Na het zwemmen even rustig aan tijd voor weinig bijzonders. Zelfs ik zit een poosje ‘rustig’ op de bank, ik ben moe en heb geen zin.

Woensdag ~ 7 juni 2017

Keek op de weekUiteraard beginnen we met school en werken, om 14.00 uur haal ik de meiden op en lopen we naar huis. Net als de voorgaande weken ga ik rond 15.00 uur richting Utrecht, dit keer gaat onze jongste dochter ook mee. Ze vindt het maar niets, het is niet leuk en het schiet niet op al dat wachten… en ja ze heeft gelijk!

Op de terugweg zijn we naar de Mc Donalds gegaan, gewoon omdat het kan en het zo belachelijk laat was al weer! En soms moet het gewoon kunnen.

 

Donderdag ~ 8 juni 2017

Werken… een lange werkdag! De meiden naar school, daarna naar oma om vervolgens richting musical te gaan! Uit mijn werk haal ik de oudste op en ga naar de dansschool waar we blijven tot de oudste klaar is met haar musical les. Daarna nog even door om kleding te passen voor de eindvoorstelling, daar moet het één en het ander van aangepast worden.

Keek op de week
s’Avonds besluit ik toch maar zelf een soort van ‘baggy’ broeken voor de meiden te maken. Het verzoek ik een beetje groot bij de buik en billen niet zo strak. Dus u vraagt wij draaien en het lukt redelijk om een goede balans te vinden tussen een ‘strakke’ joggingbroek en een wat meer ‘baggy’ broek. Ook probeer ik een soort harembroek te maken, deze is niet geheel naar mijn zin, de oudste dochter is wel erg enthousiast.

Vrijdag ~ 9 juni 2017

Geen werk, maar mijn vrije dag! Ik besluit even bij een vriendinnetje op de koffie te gaan en daar ook meteen eventjes mijn handen uit de mouwen te steken en in huis te helpen. Ze is onder het mes geweest en kan wel even wat hulp gebruiken… dus zo gezegd zo gedaan!

Als ik klaar ben ga ik nog even een potje Bingo spelen met de jongste heer in huis daar en de hond, bij het allerlaatste balletje heb ik Bingo… eindelijk!

Keek op de week Keek op de week
Daarna door de meiden halen, even naar huis en weer naar breakdance! Even flink oefenen voor de voorstelling van volgende week zondag. s’avonds zit ik nog even buiten met de buren, besteed ik nog even wat tijd met stof in mijn handen en is de week weer voorbij!

Hoe was jouw week? Over hoeveel weken heb jij vakantie?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge