Keek op de week #021Mijn laatste werkweek voor de zomervakantie, de man had zijn eerste vakantie week en de meiden hun derde al weer, ze zijn gewoon al weer op de helft van hun vakantie! De afgelopen week heb ik ‘gewoon’ gewerkt, zelfs wat meer uren als normaal. Maar het werk was af toen ik afgelopen donderdag, lekker op tijd naar huis wandelde. We gaan in deze keek op de week nog even terug kijken op deze week!

Zaterdag 22 juli 2017

Keek op de week #020De man in huis gaat klussen bij de dansschool en ik ben met de meiden thuis, we rommelen wat in huis. Echt veel doe ik niet, een groot deel van de dag zit ik buiten samen met de meiden en de buurman en zijn zoontje. Het is mooi weer en echt zin om verder nog wat te doen heb ik niet. Tussendoor gaan de meiden telkens even dansen met het spel Just Dance, toch wel leuk zo… ze zijn lekker bezig!

 

Zondag 23 juli 2017

Gisteren te weinig in het huishouden gedaan, dat moeten we nog even inhalen! De strijk werk ik weg, we maken onze slaapkamer grondig schoon en draaien wat wassen. De meiden dansen wat af en ze besluiten ons te helpen met het huishouden. Er wordt stof gezogen, was gevouwen en opgeruimd door beide dames, goed bezig!

In de middag gaan we naar mijn ouders, zij zijn beide jarig! Op de terugweg halen we nog even boodschappen en daarna weer lekker naar huis. ‘s Avonds eten we een soepje met stokbrood en kruidenboter, lekker!

Maandag 24 juli 2017

Om 6.30 uur gaat mijn wekker en iets voor zevenen wandel ik het huis uit richting mijn werk om daar weer rond 7.00 uur te zijn! Als mijn collega’s komen vanaf een uurtje of acht heb ik al veel werk weggewerkt! Heerlijk! Uiteindelijk werk ik nog tot 14.30 uur, langer als verwacht maar ik heb alles af voor zover mogelijk en ga lekker naar huis.

Keek op de week #021 Keek op de week #021 Keek op de week #021
Gisteren besloten we dat we vandaag zouden gaan wokken met de meiden. Bij Eastern Plaza in Elst eten kinderen op maandag gratis, mooi meegenomen dus! De meiden hebben eerst heerlijk gegeten en gedronken, daarna gingen ze spelen en koekjes bakken terwijl wij nog even lekker verder hebben gegeten en gedronken!

s’Avonds op de bank pakte ik weer een ‘oud’ haakwerkje erbij, zo’n niet afgerond project van 2015. Het begint nu op te schieten, maar af is het nog niet.

Dinsdag 25 juli 2017

Een nieuwe werkdag! Het opstaan valt me even wat tegen… maar ik ben gewoon weer keuring rond zeven uur op kantoor. We verzetten weer flink wat werk en op de gang is het lekker rustig, veel collega’s hebben kennelijk al vakantie.

Keek op de week #021 Keek op de week #021
Thuis is de man in huis bezig met het huishouden terwijl de kinderen door de woonkamer dansen! Als ik half van de middag thuis kom is er inderdaad het één en het ander in huis gedaan, fijn! Als de meiden naar bed zijn breng ik de avond door achter de laptop met een lekkere kop koffie erbij.

Woensdag 26 juli 2017

Nog twee dagen werken, vandaag en morgen en dan is het zomervakantie, heerlijk! Ik leef er naar toe en kan niet wachten om gewoon rustig aan te doen. Even geen zwemmen, dansen, school, werk of wat dan ook! Toen ik thuis kwam van het werk was Peter met de meiden nog in de Dierentuin en kon ik nog even snel wat doen aan de berichten van de dansschool en mijn eigen site

Keek op de week #021 Keek op de week #021
We mogen vandaag in een groot deel van de straat niet parkeren… ze gaan het wegdek repareren, zoals elke paar jaar. Voor de verandering zijn echt alle auto’s van de weg af in het stuk waar parkeren deze dag niet mag. Dat is wel eens anders geweest!

Mijn haakwerkje ligt nog steeds klaar, maar ik kom er niet aan toe. Ik ben vooral bezig om mijn site in de lucht te houden en probeer van elke dag een aantal berichten in de historie te zien van nieuwe foto’s en waar nodig en mogelijk de berichten bij te werken.

Donderdag 27 juli 2017

Mijn laatste werkdag, omdat ik gister echt alles opgeruimd, klaar en schoon had op het werk… zelfs tot alle mailboxen toe begon ik later. Ik verwachtte niet al te veel werk, dat bleek ook zo te zijn. Ik draaide nog een betaalrun, controleerde nog het één en het ander en werkte nog wat vragen weg en zette wat vragen uit toen ik er klaar mee was. Tussen de middag was ik klaar en haalde Peter mij op… we gingen de meiden ophalen bij de Speelgoedbank, die waren daar met tante Mimi!

Half van de middag gingen we naar huis en werd er flink geknutseld en gedanst, dat dansen is wel een oplossing nu als vervanging van dansen en zwemmen.

Ook hebben we nog een gesprekje met de kinderarts, er worden weer wat dingen duidelijk maar ook zijn er dingen waar we met elkaar vraagtekens bij hebben. We gaan toch weer wat dingen oppakken en bespreken, maar pas na de zomer. Alles op z’n tijd, eerst de vakantie, schooljaar opstarten en weer nieuw ‘gedoe’ op zien te lossen.

Vrijdag 28 juli 2017

Geen wekker, gewoon wakker worden als dat zo is. Lekker rustig opstarten, ik hou ervan! Als we allemaal wakker zijn gaan we aankleden en eten. Het plan is om naar het centrum te gaan, even alle spullen halen die we nog nodig hebben. We halen echt van alles wat we nog nodig hebben, van cadeautjes en inpakpapier tot hemden voor opa! Ook koop ik nog even wat spulletjes voor op ons balkon… daar moet ook echt weer iets aan gebeuren.

Keek op de week #021 Keek op de week #021
Als we naar huis gaan brengen we even die hemden weg en thuis ga ik direct aan het strijken, even knop om en doen. We drinken op ons gemak even iets, de meiden spelen, dansen en ruimen hun kamers (en andere rotzooi) weer op. Peter haalt boodschappen voor het eten, het wordt lekker makkelijk… broodjes hamburger!

Keek op de week #021Tijdens het eten komt ter sprake dat er nog wat spullen voor de huisdieren nodig zijn, hondenvoer maar ook spul voor de hamster. Eerst denk ik, doen we morgen wel bij de Welkoop… tot ik me besef dat het vrijdag is.

Ik opper om even naar de minidierentuin te gaan in Ede, Dierenwinkel Zoo & Zo. Een heus dierenwarenhuis vol met producten voor alle soorten dieren, keer op keer kijken we er minuten lang rond bij de hondenriemen en lijnen. Neuzen we weer eens door de verschillende merken dierenvoer en kijken we rond bij alle dieren die er zijn.

Om half acht zijn we thuis, de meiden gaan nog even spelen en om negen uur gaan ze naar bed. De man gaat ongepland toch nog even klussen en ik kruip zoals je al verwacht… achter mijn laptop om wat te doen aan mijn blog!

Hoe was jouw week? Eerste vakantie week er al op zitten? Of misschien zelfs al wel meer?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

2 comments

 1. Fijne vakantie toegewenst!
  Leuk he dat just dance, Kunnen ze mooi hun energie in kwijt.

  Ik had afgelopen woensdag mijn laatste werkdag.
  Heerlijk een paar weken geen wekker. Of alleen de wekker voor leuke dingen 😉
  Op dit moment liggen de meiden op bed, man naar zijn werk (moet nog een weekje) en ik ben heerlijk rustig aan het opstarten met koffie en het lezen van een paar blogs. Zo even zoeken naar een nieuw haakproject voor in de vakantie. Heb cake swirlz garen bij de a.ction gekocht maar weet nog niet wat ik er van ga maken.

  1. Hoi Jen,

   Heerlijk hé? Hier waren de meiden op, de man weg en ik start heerlijk rustig op.

   Klinkt goed je plannen! Zelf ben ik al een paar dagen aan het kijken naar een leuk haakpatroon voor een deken… maar tot op heden te eentonig (dan haak ik af tussentijds bij een groot project) dus als je nog iets leuks ziet 😉

   Geniet van je vakantie!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge