Keek op de week #023De laatste week deze zomervakantie dat we alle vier vrij waren is nu dus voorbij, helaas! De man in huis moet maandag weer aan het werk en de meiden en ik gaan volgende week alvast proberen in het ‘schoolritme’ te komen. Op tijd naar bed en op tijd weer uit bed, we gaan dan nog wel wat leuke dingen ondernemen, maar nu eerst even Keek op de week over de afgelopen week! We hebben weer genoeg gedaan de afgelopen dagen.

Zaterdag 5 augustus

Even naar Wageningen… dus nog niet ‘definitief’ naar huis, dat is pas komende dinsdag! Maar hé ik moest naar Wageningen en samen met nog twee mensen gingen we vanuit Bennekom naar Wageningen voor onze dienst bij Speelgoedbank Wageningen.

Omdat we wat langer bleven als gepland hadden we meer spullen nodig en al gebruikt, dus ik bracht nog even was thuis, haalde spulletjes op en de externe harde schijf van de Speelgoedbank had ik nog nodig.

Keek op de week #023 Keek op de week #023
Om 13.00 uur waren we klaar en liepen we even langs de supermarkt, om vervolgens weer terug te gaan naar Bennekom! Ook wandelde we nog een aantal kilometer door het bos, heerlijk wandelen daar!

Zondag 6 augustus

Niets bijzonders te doen vandaag… we besluiten rustig op te starten en dan te gaan wandelen! Als we terug komen van een (vooral voor de meiden) lange wandeling zien we ballonnen op het infobord hangen, wat blijkt? De medailles van de zwemvierdaagse zijn na wat vertraging binnen en vanavond worden ze uitgereikt aan de zwemmers.

Keek op de week #023 Keek op de week #023
Keek op de week #023 Keek op de week #023
Na de wandeling doen we rustig aan, s’avonds kook ik en vervolgens is weer voetbal op tv. Daar wordt ook bij ons naar gekeken, als het bijna is afgelopen lopen we naar de plek waar de medailles worden uitgereikt.

Maandag 7 augustus

We hebben besloten dat het een rustdag is vandaag, we doen niet veel! Ik haak vooral heel veel en we zitten veel buiten, het is namelijk mooi weer! Ook lopen we nog een stukje, het is maar een klein stukje… de meiden hebben geen zin meer.

Keek op de week #023 Keek op de week #023
s’Middags gaan de meiden en Peter zwemmen, het is echt zwemweer en ze blijven lekker lang in het zwembad! Als ze terugkomen staat het eten al klaar en kunnen ze zo aanschuiven. In de avond wilde we opnieuw gaan wandelen, maar al heel de dag moet ik elke keer plassen… dat schiet niet op onderweg dus ik blijf bij de caravan met de meiden.

Dinsdag 8 augustus

Keek op de week #023Dé dag dat we naar huis gaan… de hond heeft het ook gehad kennelijk en ligt al zodra de deur opengaat te wachten in de auto tot we gaan. Normaal zit meneer in de kattenbak, maar die is vol met spullen dus dit keer mag hij bij mijn benen zitten. Gelukkig is het maar een klein kwartiertje rijden en zijn we zo thuis!

Bij thuiskomst is het de auto leeghalen en de spullen opruimen, de meiden helpen goede mee en we kunnen snel de was aanzetten! ‘s Middags doet Peter boodschappen (in drie keer vanwege vergeten spullen) en we eten pasta met groene (spinazie) saus. Voor morgen maak ik alvast pastasalade die we meenemen tijdens ons dagje uit.

Woensdag 9 augustus

Keek op de week #023Het idee was om vandaag naar Kasteel Doorwerth te gaan, maar eigenlijk wilde we ook nog naar de Julianatoren… wat nu? Het weer leek wel aardig en daarom besloten we richting Apeldoorn te rijden in plaats van Doorwerth en dat was een goede keuze!

Het was heerlijk weer de hele dag, we hebben genoten het weer en het park. De meiden konden lekker zelf overal in en dat maakte het een stuk makkelijker dan een aantal jaren geleden.

Tussen de middag genoten we van onze eigen gevulde yumboxen met pastasalade! We maakte de hele dag vol, we waren er voor 10.00 uur en om 17.17 uur stapte we weer in de auto.

Keek op de week #023 Keek op de week #023 Keek op de week #023
Het was een heerlijke dag! Goed weer, beter als voorspeld, lekker eten en de blije gezichten van de meiden.

Donderdag 10 augustus

Ergens las ik de ‘donderdag-doe-dag’, prima dat gaan we dan maar doen! ‘s morgens gingen de meiden met Peter naar Veenendaal voor de brillen, even rechtzetten en ééntje nakijken. Ook deden ze wat boodschappen en ondertussen ging ik aan de wandel, even wat meters maken!

Keek op de week #023 Keek op de week #023 Keek op de week #023
Bij thuiskomst waren ze nog niet terug, ik besloot even te douchen en op te ruimen. De buurvrouwen zaten inmiddels buiten met hun kids en wij sloten gezellig aan terwijl de man in huis ging klussen bij de dansschool.

Keek op de week #023We dronken koffie en genoten van het voorzichtig doorkomende zonnetje! Om 15.30 uur gingen we naar binnen, de meiden wilde immers nog een kleurtje in hun haren!

Eerst moest er nog even een keuze gemaakt worden, de oudste wilde ‘neon blue’ die meer lila/paars oogt in het potje. Maar met haar nog wat rode haar vroeg ik me af of het goed zou lukken. Aan de voorkant lukte het prima, de achterkant wat minder, maar ze is tevreden. De jongste wilde roze, ook dat is gelukt ondanks haar donkere haar!

s’avonds aten we lekker poffertjes, viel goed in de smaak!

Vrijdag 11 augustus

Rond 9.45 uur werden de meiden door een nichtje opgehaald voor een dagje Ouwehands, rond 14.30 uur waren ze weer thuis en rond 15.00 uur vertrokken we weer! Dit keer ging ik met de meiden naar Dierenpark Amersfoort, ja zo laat op de dag nog ;)! In Amersfoort heb je ZOO’n Zoomer Food Festival en vanaf 16.00 uur kan je voor € 5,– naar binnen tot 22.00 uur, super leuk!

Keek op de week #023 Keek op de week #023 Keek op de week #023
Samen met een vriendin en haar dochters gingen we op pad! We konden de auto (gelukkig) op de ‘gewone’ parkeerplaats parkeren en waren er al iets voor vieren! Vanaf 16.00 uur mochten we naar binnen, we hebben rondgelopen, gegeten en gekletst! Om 22.15 uur lagen de meiden op bed, laat zat weer!

Morgen maar een ‘luie zaterdag’ houden in huize “Veusteveul” en zien wat de dag ons brengt!

Hoe was jouw week? Nog leuke, spannende of bijzondere dingen gedaan?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge