Keek op de week, jaja te vroeg op het schoolplein... het zal vast niet de laatste keer zijn.Onderhand gaan we al weer richting half februari! Volgende week is het Valentijnsdag en dit weekend Carnaval, de tijd vliegt… nog even en het is weer Pasen, Pinksteren en Bevrijdingsdag! De dagen glippen, zoals gewoonlijk, door de vingers heen. Het blijft bijzonder dat het zo snel blijft gaan! Ik neem je mee in een week vol afwisseling in deze Keek op de week!

Zaterdag 3 februari 2018

Het is weer zo’n dag! Al vroeg sta ik naast mijn bed, de meiden moeten immers zwemmen. Helaas blijkt onze oudste dochter niet fit te zijn, flink pijn in haar buik en benen… zij gaat dus niet zwemmen! De jongste wel, dus met haar ga ik een uur later naar het zwembad.

Keek op de week, De kleedjesmarkt... in ons geval zonder kleedje! Keek op de week, we zetten een kinderfiets te koop.
Vanuit het zwembad gaan we naar de Speelgoedbank, daar gaan we spullen inpakken en verzamelen voor een leuke activiteit in de binnenstad. Met de speelgoedbank staan we op een kleedjesmarkt met onze spelletjes en we schminken!

Zondag 4 februari 2018

Een dansdag! Althans voor mij, om 11.00 uur ga ik naar een dansles, training hoe je het wil noemen. We dansen dit keer met de hele groep tapdansers tegelijk in plaats van in twee groepen. Erg leuk om met elkaar aan het dansen te zijn en het is gezellig. We zijn uiteindelijk echt een aantal uurtjes aan het dansen.

Na het dansen kruip ik achter de laptop en Peter gaat klussen, de meiden kleuren, dansen, zeuren en spelen een spelletje. De avond beland ik op de bank met een luisterboek en een haakwerkje.

Maandag 5 februari 2018

Echt die verhipte maandag, ik kan daar echt weinig mee… ik schreef er van de week al een blog over. Die maandag blues, ik heb daar echt last van, helaas! Maar goed we redden het allemaal weer, iedereen is op tijd op school of op het werk en ik ben zelfs weer op tijd (eigenlijk te vroeg) op school om de dames op te halen.

Keek op de week, jaja te vroeg op het schoolplein... het zal vast niet de laatste keer zijn. Keek op de week, één van de tienuurtjes deze week. Keek op de week, zo lief deze mok... deze kreeg ik van mijn dochter... zo blij mee!
De meiden rommelen wat in huis, ik werk nog wat en ga (te laat) eten koken! ‘s Avonds gaat Peter volleyballen en ik zet rond 20.00 uur de laptop uit en ga haken. Ik moet en zou op relatief korte termijn een project afmaken wat er echt al haren ligt. Dus daar stop ik nu even wat tijd in, dan is het klaar op termijn… hoop ik!

Dinsdag 6 februari 2018

Werken, de hele dag… een lange dag! Morgen ben ik vrij dus ik wilde ook een hoop doen.  En dat lukte! Bijna alles was af toen ik eind van de dag naar huis ging. Bij thuiskomst gaan koken en daarna weer door naar het zwembad voor de zwemtraining van de jongste.

Keek op de week, Haken... een project uit ik dacht 2012 aan het afmaken... tenminste ik doe een poging! Keek op de week, een collega was klaar met de rotzooi van een ander en schreef briefjes.
En thuis? Ik ben met het haakwerk van de voorgaande dagen op de bank gaan zitten! Ik heb besloten om de laptop uiterlijk 20.30 uur uit te zetten de komende weken. Deels om eens andere dingen te doen en anderzijds ook omdat ik niet alleen maar bezig wil zijn achter de laptop als mijn gezin thuis is.

Woensdag 7 februari 2018

Vandaag was ik vrij, vandaag hebben we afscheid genomen van Jolanda. Jolanda overleed aan de gevolgen van kanker, alweer een week geleden. De meisjes starten wel gewoon hun dag met school, ik haal de jongste om 11.30 uur op en de oudste komt zelf naar huis vanuit gym. We stappen in de auto naar mijn schoonfamilie, de tantes en nichtje van Peter willen op onze meiden passen deze middag, super lief!

Keek op de week, Cooper de kat en Bono de hond liggen dagelijks samen te slapen. Keek op de week, het schoolfruit ziet er goed uit!
We brengen ze daar en wij gaan half uurtje later door naar Beuningen, het crematorium… het is indrukwekkend, verdrietig maar mooi en waardig afscheid. Daarna rijden we door naar de Speelgoedbank waar we afgesproken hebben om gezamenlijk te eten en wat te drinken nog.

De meiden hebben ondertussen een hele bijzondere en fijne middag gehad! Ook zij eten nog even wat, ondanks de patatjes die ze al op hebben en rond 20.30 uur gaan we naar huis.

Donderdag 8 februari 2018

Keek op de week, een gevulde yumbox.De laatste dag van deze week dat ik moet werken, Peter mocht vandaag en moet morgen nog. De meiden gaan weer ‘gewoon’ naar school. Uit school worden ze door oma opgehaald en oma en Mimi brengen de meiden weer naar de dansschool voor hun danslessen. Ik volg en ben er weer voor mijn meiden!

Om 19.20 uur breng ik de dames weer thuis, kleed ik mezelf om en eet wat. Dan terug voor mijn eigen dansles, vervolgens blijf ik weer eens plakken en ben ik te laat thuis en ligt te laat op bed! Stom!

 

Vrijdag 9 februari 2018

Rustdag… nou ja dat was de planning! Eerst de meiden naar school, daarna achter de laptop voor Veusteveul aan het werk aangezien ik de afgelopen week niet zoveel heb gedaan. Er borrelen weer allerlei ideeën in mijn hoofd maar ze komen maar niet op papier… nou ja op de site dus.

Ik bel bijna twee uur met mijn (blog)vriendinnetje Maureen, we verbazen ons over sommige situaties die zich voordoen als het om bloggen en samenwerkingen aan komt. Maar daar later nog eens wat over in een ‘blog dingen’ artikel. Daarna zet ik even een lekkere beker koffie, ben ik echt aan toen! Als ik zit gaat de telefoon weer, de logopediste dit keer. Dat laatste telefoontje levert me weer wat werk op en ik ga het maar meteen allemaal in gang zetten, mailtjes de deur uit, telefoontjes gepleegd en de agenda is weer gevuld.

Als ik de meiden heb opgehaald gaan we boodschappen doen en breng ik de dames weer naar de dansschool voor hun breakdance lessen! Ik heb mijn laptop mee en ga even aan het werk voor een klant, voor Veusteveul en ik stuur nog een mailtje naar een potentiële opdrachtgever!

Hoe was jouw week? Leuke dingen gedaan? Genoten van de vrieskou?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge