Keek op de weekHet is aftellen! Nog een paar dagen voor het kerst is en nog ruim een week en dan is het al weer 2018! Dit jaar komt er dus na deze nog maar één nieuwe keek op de week online! Ik weet nog niet zeker of ik met keek op de week door zal gaan in 2018, we zullen zien… het kan alle kanten op! Lees en kijk mee in mijn weekoverzicht van de afgelopen week!

Zaterdag 16 december 2017

Vandaag was er een hele pittige planning! Om te starten was er een training voor beide dames, om vervolgens eventjes naar huis te gaan. Al is dat niet te lang voor Peter en de jongste, zij vertrekken begin van de middag al weer richting het zwembad om voor de zwemwedstrijd van de jonge kinderen richting Veenendaal te gaan.

Keek op de week Keek op de week
Een uurtje later ga ik met de oudste naar de Speelgoedbank, daar is tante Mimi kerststukjes aan het maken! Eind van de middag lopen we door naar het zwembad voor de wedstrijd van de oudste. Ik help mee bij de voorstart, ik zit in ieder geval niet stil.

s’Avonds na de wedstrijden hebben we weinig meer gedaan, zo’n ‘zwembad dag’ hakt erin!

Zondag 17 december 2017

Keek op de weekEcht fit voel ik me niet… maar ik besluit toch maar te gaan lopen. Ik ben de straat nog niet uit of mijn knie en hand raken de grond. Het is toch gladder als dat ik dacht, even gaat er door mijn hoofd om terug naar huis te gaan. Toch waag ik de gok en loop door. De eerste twee kilometer is goed te doen, tot ik op een minder gebruikte weg komen en het opnieuw erg glad is, ik besluit rustig te wandelen om vallen te voorkomen. Zodra het weer kan ga ik weer wat harder doorlopen, maar het valt wat tegen… Maar, ik heb mijn loopje weer gehad!

‘s middags wilde we naar de stad met de meiden, Peter ging eerst boodschappen doen en kwam terug met een kapotte auto! Dusdanig kapot dat het eigenlijk onverstandig is dat hij er mee heeft gereden! Ik ben er gewoon chagrijnig van en voel me er echt rot door, ik merk dat ik echt weinig meer erbij kan hebben.

We gaan dus helemaal nergens heen meer, blijven thuis… de meiden spelen, knutselen en kijken televisie. Ik werk wat op mijn laptop en rommel wat in huis.

Maandag 18 december 2017

Als een berg zie ik op tegen deze week, vorige week vrijdag mochten er nog betalingen en dergelijke ingeleverd worden en vandaag stond er dus echt een berg met mailtjes in de mailbox. De hele dag, maar dan ook werkelijk al mijn uren vandaag heb ik besteed aan de mailbox, werkverdeling en vragen beantwoorden.

Keek op de week Keek op de week
Vanmiddag met de oudste haar huiswerk gemaakt, met de jongste gelezen, foto’s gemaakt voor een winactie en eten gemaakt. Maar tjonge wat een baaldag! De auto is opgehaald en nu is het afwachten hoe en wat…. zal wel weer wat kosten die ellende! Auto’s zijn zo hopeloos, wij hebben daar echt altijd pech mee. Of we nu een oude auto rijden of een gloednieuwe, auto’s zijn echt rampen dingen en staan bij ons één op één gelijk aan pech!

Als iemand beweerd dat zijn of haar merk auto perfect is en we daar geen ellende mee zouden krijgen… laten wet het uitproberen 😉 ik geloof het namelijk niet meer!

Dinsdag 19 december 2017

Keek op de weekDe meiden weer naar school, je merkt het al weer ze zijn toe aan vakantie. Ze hebben geen zin meer, zijn moe enzovoort, enzovoort. De oudste is deze week nog hard aan het leren, voor toetsen maar ook voor een kerstlied wat ze zingt met haar klas en groep acht.

Ik ben laat thuis en ga snel koken, we moeten immers zo weer richting het zwembad! De jongste mag proef zwemmen voor de borstcrawl en dat gaat lekker!

Tussendoor wordt de hele kledingkast van beide dames op z’n kop gezet, wat er is geen geschikt kledingstuk te vinden uiteraard. De kinderen beseffen echt voor geen meter hoeveel ze hebben en dat er echt wel geschikte kleding is voor het kerstfeest morgen.

Woensdag 20 december 2017

Keek op de weekSchool, kerstfeest, werken, kapper, kleding issues en overleg met mijn moeder en mimi! Druk programma vandaag! Maar het is allemaal weer gelukt! Yumboxen vullen, meiden naar school, ik werken… na school de meiden opgehaald en thuis de auto gepakt om naar de kapper te gaan.

Na de kapper weer naar huis, daar gingen de dames weer vrolijk verder met hun kledingissues! Ondertussen nog boodschappen gehaald voor het eten en eten klaargemaakt. Na het eten in de auto weer richting de kerstviering van school.. vanuit de kerstviering Peter en de meiden thuis gebracht en ben ik naar mijn ouders gegaan om met mijn moeder en zusje te overleggen wie wat klaar gaat maken voor tweede kerstdag.

Donderdag 21 december 2017

Mijn laatste werkdag van dit jaar! Ik heb besloten tussen kerst en nieuwjaar niet te gaan werken, ik ben moe… de pap is op en heb even geen zin in werk. Gewoon even dingen doen waar wij zin in hebben, lekker! Goed, vandaag dus eerst gewerkt, daarna mijn spullen opgehaald en door naar de dansschool. De jongste heeft samen met de andere kinderen van de musicalgroep een minivoorstelling voorbereid en daar gaan we naar kijken, mijn zusje en moeder komen ook kijken!

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
De oudste heeft haar Urban dansles en gaat lekker, ze vind die les heerlijk! Rond half acht gaan we richting huis, de meiden naar bed en ik op de bank. Ik pleeg nog wat telefoontjes en regel nog even het één en het ander. Ondertussen probeer ik op een rijtje te krijgen wat ik allemaal nog moet doen de komende dagen!

Vrijdag 22 december 2017

Het is zo’n dag, mijn vrije dag… tenminste de vrije dag van het werk! Het is in de praktijk mijn drukste dag! Eest zorg ik dat de meiden klaar zijn voor school, inclusief onze bijdrage voor de kerstbrunch. Als de meiden in de klas zitten vertrek ik en rij naar het pinapparaat, dan ga ik door naar de benzinepomp om daarna ook nog even naar Bakkerij Stroop te gaan.

Bij de bakkerij bestel ik kerstbrood, dat kan ik morgen ophalen. Daarna terug naar huis, even nog wat ophalen en dan ga ik richting Zetten. Daar zit krullenkapster Angelique, daar heb ik een afspraak gemaakt op mijn pluizenbol te laten knippen in de hoop dat het wat in toom te houden is dat haar van mij. Ze leert me behoorlijk wat in korte tijd, wat ik beter wel kan doen, maar ook wat ik beter niet kan doen. Daarnaast… ik hoef slechts één keer per kwartaal naar de kapper is het advies!

Keek op de week Keek op de week Keek op de week
Vanuit Zetten ga ik snel de stad in, een cadeautje voor de trainer van de oudste, cadeautje voor een jarige en ik koop (te veel) bij Kinderkledingwinkel Duimelotje. Uitverkoop en kerst is mijn excuus!

Vanmiddag gaan we vanuit school weer naar de dansschool, de meiden hebben dansles en na dansles gaan we door naar het zwembad. Vandaag is er een speciale training en het afscheid van de trainster, dus dat is zwemmen geblazen! Te laat liggen de meiden op bed, maar goed… het is vakantie!

Heb jij ook vakantie of mag je nog aan het werk de komende dagen? Ga je nog wat leuks doen tijdens de feestdagen of eigenlijk niets bijzonders?

Mijn naam is Nathalie, geboren en getogen Wageningse.. een ‘echt’ Wagenings meisje dus! Begin jaren tachtig kwam ik op deze wereld en inmiddels zelf moeder in een ‘gemiddeld’ gezin. Wij wonen in Wageningen, in een iets minder gemiddeld (dus geen eengezinswoning) huis, maar niet minder blij en tevreden! Met ons vieren en onze huisdieren vormen wij een (redelijk normaal) gezin.

Naast Veusteveul en ViA Nathalie, werk ik als administrateur, doe ik vrijwilligerswerk en heb ik meerdere hobby’s. Laten we het erop houden dat stilzitten niets voor mij is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*

CommentLuv badge